- 21 Ocak 2023
- 182
- 81
- 13
- 26
- Konu Sahibi Biricik874
-
Ne gibi mesela siz ne yaparsınızHissetmedim ama değişmek için mahmut gibi hissettirmeyecek şeyler yapmaniz lazim.
Genel anlamda pek dişi değilim gibiMahmut abi gibi hissetmek nedir tam olarak ?
ya biz bu kadın olmayı ve dişi enerjiyi çok başka anladık gibi geliyor bana ,
herkes her an bihter ziyagil gibi hissetmiyor merak etme
dişi olmak nedir sizceGenel anlamda pek dişi değilim gibi
Kendiniz mi şikayetçisiniz, partneriniz mi? Mahmut abi gibi hissetmediğinizde hayatınızda neler değişecek?Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.Kendiniz mi şikayetçisiniz, partneriniz mi? Mahmut abi gibi hissetmediğinizde hayatınızda neler değişecek?
Daha naif kibar bakımlı alımlı olmak gibi şeyler. Dişi olmak nedir biraz genel bir soru aslında. Biyolojisinden tut psikolojisine kadar bir sürü şey söylenebilir.dişi olmak nedir
Bakımsız ve maskülenMahmut Abi derken? Bıyıklı sakallı mısınız? Bakımsız mısınız? Maskülen misiniz?
E Partnerin olsun önce, o zaman durum degerlendirmesi yaparsin. Su anda disilik hormonu salgilattiracak kisi olmadigindan, bu gayet normalPartnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
Olmak istediğiniz gibi olmanızın önündeki engel ne? Çevre baskısı mı? Arkadaş ortamınız mı? Utanıyor musunuz? Kendiniz gibi mi gelmiyor/yapmacık olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
E yarin bi guzellik merkezine gidin bi bakim yaptirin ozaman? Belki bu degisiklik halinize tavriniza da yansirBakımsız ve maskülen
Ne alaka ya, single takilan kadinlarin disilik hormonlari salgilanmiyor mu? Hepsi mi maskulen?E Partnerin olsun önce, o zaman durum degerlendirmesi yaparsin. Su anda disilik hormonu salgilattiracak kisi olmadigindan, bu gayet normal
Bakımsızlık kişisel bir problem dişilikle erkeklikle alâkası yok. Bu konuda eksik gördükleriniz neler? Kıl tüy problemiyse çözümü var. Maskülen tarzla, oversize erkek kıyafetleriyle, yok gibi makyajla da gayet seksi olabilirsiniz.Bakımsız ve maskülen
E yarin bi guzellik merkezine gidin bi bakim yaptirin ozaman? Belki bu degisiklik halinize tavriniza da yansir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?