Kendimi mahmut abi gibi hissediyorum

Biricik874

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2023
182
81
13
26
Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?

Kendiniz mi şikayetçisiniz, partneriniz mi? Mahmut abi gibi hissetmediğinizde hayatınızda neler değişecek?
Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.

Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
E Partnerin olsun önce, o zaman durum degerlendirmesi yaparsin. Su anda disilik hormonu salgilattiracak kisi olmadigindan, bu gayet normal

Olmak istediğiniz gibi olmanızın önündeki engel ne? Çevre baskısı mı? Arkadaş ortamınız mı? Utanıyor musunuz? Kendiniz gibi mi gelmiyor/yapmacık olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?

Bakımsız ve maskülen
Bakımsızlık kişisel bir problem dişilikle erkeklikle alâkası yok. Bu konuda eksik gördükleriniz neler? Kıl tüy problemiyse çözümü var. Maskülen tarzla, oversize erkek kıyafetleriyle, yok gibi makyajla da gayet seksi olabilirsiniz.

E yarin bi guzellik merkezine gidin bi bakim yaptirin ozaman? Belki bu degisiklik halinize tavriniza da yansir

++++
Konu sahibesi bence de biraz makyaj yapsin, biraz sacini basini yaptirsin, biraz da yeni kiyafet alsin sorunu cozulur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…