- 10 Ekim 2014
- 32.611
- 146.659
- 798
- Konu Sahibi Biricik874
Ne gibi mesela siz ne yaparsınız
Mahmutlarin yaptiklarini yapmam.

Bakim, makyaj, yuruyus, duruş, oturuş konuşma, kiyafet, aksesuar...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne gibi mesela siz ne yaparsınız
Kendimden ümit kesmislik mi desem ne desem bilmiyorum. Şöyle aslında baskıcı bir ailem vardı artık öyle değiller ama benim için öncesinde yüzük takmak bile utanç vericiydi etek giymek vs. Hatta saçma belki ama 6 sınıfta daha çocuğum toplumda kız kadın gibi kavramların ne ifade ettiğini bilmiyorum. Hastalandığim için rapor almıştım ve cinsiyet yerinde kadın yazdığı için çok uyandığımı vermek istemediğimi hatırlıyorum. Hep sert davranışımdir insanlara özellikle karşı cinseOlmak istediğiniz gibi olmanızın önündeki engel ne? Çevre baskısı mı? Arkadaş ortamınız mı? Utanıyor musunuz? Kendiniz gibi mi gelmiyor/yapmacık olduğunuzu mu düşünüyorsunuz?
vala dişi olmanın tek farklı yani doğurma becerisidir.Daha naif kibar bakımlı alımlı olmak gibi şeyler. Dişi olmak nedir biraz genel bir soru aslında. Biyolojisinden tut psikolojisine kadar bir sürü şey söylenebilir.
Deniyorum ama devamlılık saglamadim şu zamana kadarMahmutlarin yaptiklarini yapmam.
Bakim, makyaj, yuruyus, duruş, oturuş konuşma, kiyafet, aksesuar...Belki size daha az mahmut hissetirirdi.
Bende biraz lise zamanımda öyleydim ya kız meslek lisesiydi zaten erkek gibi takılırdm sürekli erkek Fatma gibiydim resmen şuan o halimden eser yok ama bişey yapmadım değişmek için açıkçası kendiliğinden normale döndüTam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
Kendimden ümit kesmislik mi desem ne desem bilmiyorum. Şöyle aslında baskıcı bir ailem vardı artık öyle değiller ama benim için öncesinde yüzük takmak bile utanç vericiydi etek giymek vs. Hatta saçma belki ama 6 sınıfta daha çocuğum toplumda kız kadın gibi kavramların ne ifade ettiğini bilmiyorum. Hastalandığim için rapor almıştım ve cinsiyet yerinde kadın yazdığı için çok uyandığımı vermek istemediğimi hatırlıyorum. Hep sert davranışımdir insanlara özellikle karşı cinse
Belirttiğim şeyler kendimde eksik gördüklerimdi. Birilerine begendirmekten daha ciddi bir problem kendimi beğenmemem. Kendini geliştirmek kariyer önceliğim fakat diğer yerlerde daha kadınsı olmak diyeyim eksiğim var bunu problem ediyorum.vala dişi olmanın tek farklı yani doğurma becerisidir.
doğaya bakarsan hayvanın cinsel organına bakmadan dişi olduğunu anlayamazsın çoğu zaman.
biz de doğaya aidiz ama toplumsal normlar geliştirdik maalesef, daha naif kibar alımli olmak istemekte kötü bir şey yok elbette,
ama bunlar değilken kendini yeterli görmemek bence bayağı sorunlu bir şey
biyoloji ve evrimi bir kenara bırakırsak , spiritüel yandan bakarak cevap vermek istiyorum
ben kadının erkekten üstün bir canlı olduğuna inanıyorum (gerçi evrimsel olaraktan üstün , her neyse)
ama bunun nedeni ruj sürmesi değil , kadın daha biz merkezli , daha empatik , daha vizyon sahibi.
eğer bugün daha dişi olmaya karar versem bunlara odaklanirdim
daha bakımlı olmak , eğer kendiniz istediğiniz için değilde sadece daha bakımlı olunca daha kadın hissetmek daha beğenilmek daha vs vs şeyler için yapıyorsanız hayatınıza hiçbir şey katmaz.
bunu bedenini çok önemseyen biri olarak söylüyorum, en iyi nemlendiriciyi kullanırım , bütün beğendiğim gecelikleri vs alırım bayılıyorum saten geceliklere
düzenli masaja giderim
genelde makyajsız çıkmam
saclarima çok önem veririm en iyi ürünleri kullanmaya çalışıyorum , saça iyi gelen şeyleri bulmak cidden zor.
bedenimin strese girdiği kalabalık yerlere asla gitmem.
genel olarak bedenimin rahat edeceği şeyleri giyerim güzel görünen şeyler yerine.
vs vs bunların hiçbirini daha beğenilen bir dişi olmak için yapmıyorum.
çünkü bunların hiçbirini yapmak benim beğenilme olayıma hiçbir şey katmadi.Ama ruhuma çok derin bir huzur ve mutluluk kattı .
hayatımın en mutlu dönemindeyim
illa daha beğenilen bir dişi olmak istiyorsanız ,
net olun , kendinizi bedeninizi çok iyi tanıyın ,
hobileriniz olsun , kendinize bir şeyler katın
daha empatik olun
daha değerleriniz odaklı olun.
Niye açsınlar erkeğin hası onlarBu Mahmut abi yakıştırması yuzunden Mahmutlar bu siteye dava acacak yakinda![]()
yani bilemiyorum bana beğenilme derdi olmayan kimse ben daha kadınsı olmak istiyorum dmeez gibi geliyorBelirttiğim şeyler kendimde eksik gördüklerimdi. Birilerine begendirmekten daha ciddi bir problem kendimi beğenmemem. Kendini geliştirmek kariyer önceliğim fakat diğer yerlerde daha kadınsı olmak diyeyim eksiğim var bunu problem ediyorum.
Benim aklima oyle bir tip gelmiyor artikNiye açsınlar erkeğin hası onlar![]()
Deniyorum ama devamlılık saglamadim şu zamana kadar
Daha ciddi olan diyorum dikkatinizi çekerim. Tabikide beğenilmek isterim kim istemezyani bilemiyorum bana beğenilme derdi olmayan kimse ben daha kadınsı olmak istiyorum dmeez gibi geliyor
yani özellikle beğenilme derdi olmayan cok fazla kadın var ,Daha ciddi olan diyorum dikkatinizi çekerim. Tabikide beğenilmek isterim kim istemez
Haklısınız ne zaman kökten bir değişeyim desem bocaladim. Makyaj yapayım dedim yaptmda kendimi fecaat hissettim. Psikolojik destek almam şu an pek mümkün gözükmüyor maalesefİmkanınız varsa destek alın, bu durum tercih ve kişi öyle rahat hissediyorsa kime ne, ister Mahmut abi olurum ister Mükremin. Ama siz kendiniz memnun değilsiniz durumdan.
Altında yatan sebepler de var belli ki.
Yine de ben dedim diye psikoloğa koşmayacaksınız diye düşünüyorum, o yüzden en azından öneri olsun.
Ufak değişikliklerle başlayın.
Bir bileklik takın ve hiç çıkarmayın mesela. Çok gösterişli bir şey olmak zorunda değil. Kıyafetlerinizi biraz renklendirin. Bundan çekiniyorsanız çantanıza bir fular bağlayın.
Alışmamış .. don durmaz derler. Birden içinizden şuh kahkahalar patlatan bir kadın çıkmayacak.
Karakterinize de uygun neyi sevip neyi sevmeyeceğinizi deneyin. Ama hepsini aynı anda yapmaya çalışmayın, devamlılığı olmaz
Bakım olarak da temel bakımınızı zaten sağlığınız için aksatmayın. Diş fırçalama, rutinde duş, gece yatmadan yüz temizleme vs..
normal hayat rutininize göre ekleyin çıkarın..
BelkiDemek ki çevrende yeterli eril enerjisi olup seni çeken biri yok.
Fecaat hissettiğiniz şey sizi Mahmut abi olmaktan kurtarmaz :) demekki en azından hayatınızın şu döneminde ihtiyacınız olan makyaj değil.Haklısınız ne zaman kökten bir değişeyim desem bocaladim. Makyaj yapayım dedim yaptmda kendimi fecaat hissettim. Psikolojik destek almam şu an pek mümkün gözükmüyor maalesef