• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi mahmut abi gibi hissediyorum

Kiloluydum tam olarak Mahmut abi gibi hissediyordum. Lise hayatım öyle geçti. İçimde bir pıtı pıtı kız vardı ama bedenim bunun önüne geçti. Son 5-6 aydır verdiğim 40 kiloyla dişil ve çok mutlu hissediyorum. O minnoş kız 33 yıl sonra geldi resmen. Şimdi elbiseler şıkır şıkır şeyler çok hoşuma gidiyor 😍 bedensel olarak acaba rahatsız hissettiginiz bir durum mu var?

Ben bakımıma özen gösteremediğim zamanlarda öyle kötü hissederim kendimi.
Daha dişi hissetmek için bedeni hissetmek önemli. Güzel bir duş alın mesela, saçınıza bakim yapın. Çıkınca yüzünüze maske yapın, vucudunuza bakim yağı nemlendirici vs. sürün yavaş yavaş hissederek. Güzel kıyafetler giyin gecelik ya da elbise gibi dökümlü seyler olabilir. Bi parfüm. Hafif bir makyaj yapabilirsiniz sonra aynaya 3 numarali bakışınızı atin sezen aksu rakkas açın kendinize armağan edin siz de şarkıya eşlik edin BÖYLE DİLBER GÖRDÜN MÜ EY MECLİS-İ ŞAHANE diye veee dans ederek devamm 💃🏻💃🏻

Kiloluydum tam olarak Mahmut abi gibi hissediyordum. Lise hayatım öyle geçti. İçimde bir pıtı pıtı kız vardı ama bedenim bunun önüne geçti. Son 5-6 aydır verdiğim 40 kiloyla dişil ve çok mutlu hissediyorum. O minnoş kız 33 yıl sonra geldi resmen. Şimdi elbiseler şıkır şıkır şeyler çok hoşuma gidiyor 😍 bedensel olarak acaba rahatsız hissettiginiz bir durum mu var?
Fazla zayıf hatsiz buluyorum kendimi

Ben bakımıma özen gösteremediğim zamanlarda öyle kötü hissederim kendimi.
Daha dişi hissetmek için bedeni hissetmek önemli. Güzel bir duş alın mesela, saçınıza bakim yapın. Çıkınca yüzünüze maske yapın, vucudunuza bakim yağı nemlendirici vs. sürün yavaş yavaş hissederek. Güzel kıyafetler giyin gecelik ya da elbise gibi dökümlü seyler olabilir. Bi parfüm. Hafif bir makyaj yapabilirsiniz sonra aynaya 3 numarali bakışınızı atin sezen aksu rakkas açın kendinize armağan edin siz de şarkıya eşlik edin BÖYLE DİLBER GÖRDÜN MÜ EY MECLİS-İ ŞAHANE diye veee dans ederek devamm 💃🏻💃🏻
Peki denerimm😆

Bende öyle hissediyorum ama evlendikten sonra öyle oldum az bı makyaj yapmak istesem ne gerek var diye düşünüyorum çalışıyorum kendime vakit ayiramiyorum ilk maaşlarimla lazer epilasyon yaptırdım çok şükür biraz derdim azaldı ama yüzüme iğneli yaptıramadım çenem bir tuhaf oldu cımbızla almaktan, saçlarım desem tesettürlüyum normalde günün 10 saati kapali kaldığı için bi cansızlar perçem kessem boneden çıkıyor sürekli tiftik oluyor ürün kullanmam gerekiyor oda bı yerde tıkanıyor güzel giyinmek istesem ne gerek var hep rahat ettiğim gri eşofmanlarımlayim ama şunu anladım bu benimle alakalı ne zaman tam anlamıyla sevildiğimi düşünsem ışıldıyorum ama sevilmedigimde ne gerek var oluyor şuan gebelik hormonları tüp bebek ilaçları esktra psikojimi bozdu ama insan içinde kendine değer verince güzelleşiyor ve gerçekten kendine değer verdikçe değer görüyor biliyorum ama uygulayamiyorum malesef 😢

Bende biraz lise zamanımda öyleydim ya kız meslek lisesiydi zaten erkek gibi takılırdm sürekli erkek Fatma gibiydim resmen şuan o halimden eser yok ama bişey yapmadım değişmek için açıkçası kendiliğinden normale döndü 🤭
Darısı benim başıma

Tam dert mi tartışılır ama benim için dert. Öncesinde böyle hissedip davranıp sonrasında değişen var mi merak ediyorum. Olduysada ne yaptınız?
Güne güzel başlayın aynaya geçip gülümseyin sıcak bir duş ve kreminiz varsa yüz/ el kremi saçlarınız misler gibi koksun hep toplamayin . Düzleştirin veya hafif dalga verin biraz ruj biraz rimel ile daha kadınsı hissedeceksiniz. Lakin ozguvenli olun ne olursa olsun kendinizi çok sevin ve değer verin derim. Bende de olur bazen hemen bir ruj bir maskara kendimi daha hoş hissediyorum . 😇😊

Bende öyle hissediyorum ama evlendikten sonra öyle oldum az bı makyaj yapmak istesem ne gerek var diye düşünüyorum çalışıyorum kendime vakit ayiramiyorum ilk maaşlarimla lazer epilasyon yaptırdım çok şükür biraz derdim azaldı ama yüzüme iğneli yaptıramadım çenem bir tuhaf oldu cımbızla almaktan, saçlarım desem tesettürlüyum normalde günün 10 saati kapali kaldığı için bi cansızlar perçem kessem boneden çıkıyor sürekli tiftik oluyor ürün kullanmam gerekiyor oda bı yerde tıkanıyor güzel giyinmek istesem ne gerek var hep rahat ettiğim gri eşofmanlarımlayim ama şunu anladım bu benimle alakalı ne zaman tam anlamıyla sevildiğimi düşünsem ışıldıyorum ama sevilmedigimde ne gerek var oluyor şuan gebelik hormonları tüp bebek ilaçları esktra psikojimi bozdu ama insan içinde kendine değer verince güzelleşiyor ve gerçekten kendine değer verdikçe değer görüyor biliyorum ama uygulayamiyorum malesef
Hayatımda kendimi sevdiğim bir dönem oldu mu bilmiyorum. Hep yargilayici yadirgayici suçlayan bir iç sesim var. Bir sıkıntı olsun hemen suçu üstüme alıyorum sanki her sıkıntı benden kaynaklı gibi. Kendini sevme kısmı olmuyor bir türlü. Onun için bu ışıldar mıyım bilmiyorum. İnşallah sizde tez vakitte bu durumdan kurtulursunuz.

Çok saçma gelecek ama dışarıdan bulaşan spermle hamile kalinabilir mi? Adetten yaklaşık 5 gün sonra kahverengi lekelemem oldu. Alt Karnımda şişti. Şimdi tekrar adet olmam gereken donemdeyim ama olmuyorum gecikti ve hiç karın ağrimda yok goguslerim hassas uçlarıda sürekli dik. Banyoda jilet kullanıyorum ve diğer jiletlerle aynı yerde kalmış oradan bir şey olmuş olabilir mi? Tuhaf tuhaf haberler okudum gerçekten çok korkuyorum

Eski konusu da bu. Eğleniyor ağam bizimle

Hayatımda kendimi sevdiğim bir dönem oldu mu bilmiyorum. Hep yargilayici yadirgayici suçlayan bir iç sesim var. Bir sıkıntı olsun hemen suçu üstüme alıyorum sanki her sıkıntı benden kaynaklı gibi. Kendini sevme kısmı olmuyor bir türlü. Onun için bu ışıldar mıyım bilmiyorum. İnşallah sizde tez vakitte bu durumdan kurtulursunuz.
Bende öyleydim benim annemden kaynaklı bu sorunum tedavi olun yoksa hayatınız kayıyor kendime sevdirmeye çalışmakla geçiyor hayatım hep yanlış insanları seçiyorum en zoruna yöneliyorum çok kolay inanıyorum kendinizi sevmeyi öğrenmeden hayatınıza kimseyi almayın en azından

Bende öyleydim benim annemden kaynaklı bu sorunum tedavi olun yoksa hayatınız kayıyor kendime sevdirmeye çalışmakla geçiyor hayatım hep yanlış insanları seçiyorum en zoruna yöneliyorum çok kolay inanıyorum kendinizi sevmeyi öğrenmeden hayatınıza kimseyi almayın en azından
Tedavi almayı denedim bir dönem depresyon geçirdim antidepresan kullandım devlette psikoloğa da gittim ama bir faydasını görmedim kendim işe güce geçince düzgün bir yere gidicem inşallah. Hayatıma kimseyi alma kısmına gelirsek zaten gelende yok 😁

Partnerim hiç olmadı. Hissetmezsem kendimi daha çok severim belki. Bilmiyorum bende çekici bir kadın olmak isterim. Böyle resmen ortamda bir erkek olsun argo konuşasım geliyor.
Biraz da kadinlara bakin. Belki onlardan hoslaniyorsunuz.

Önceki enkarnenizde Mahmut Ağbi olabilirsiniz. Ayrıca dişil enerji deyince insanlar seksapel olarak algılıyor. Oysa ki dişil enerjiye sahip olmak; farkındalığı yüksek olmak, merhametli, sevgi dolu, hoşgörülü, affedici ve uyumlu olmaktır. Dişil enerji üretkendir. Cilve vs değildir.

Önceki enkarnenizde Mahmut Ağbi olabilirsiniz. Ayrıca dişil enerji deyince insanlar seksapel olarak algılıyor. Oysa ki dişil enerjiye sahip olmak; farkındalığı yüksek olmak, merhametli, sevgi dolu, hoşgörülü, affedici ve uyumlu olmaktır. Dişil enerji üretkendir. Cilve vs değildir.
O zamn net bende dişil enerji düşük

Şu durumda sanırım ben de Mahmut abi oluyorum :KK51: Hiç affedici falan değilim yamuk yapanın gırtlağını sıkarım yerlerde sürürüm. Ben affedemem, hoş moş göremem diğer insanlar adam olup düzgün davranıcaklar. Konu sahibesinden daha da Mahmut abi olduğum ortaya çıktı eyvahhhhhh:skandal:

Back
X