Hayalimdeki Arkadassin cirilla. Ergenken kızlarla ağda partisi yapardık. Normalde on saatte bitmeyen şey kızlarla sohbet muhabbet cart cart cart hemen biterdi:)
Konu sahibi, bence milletin yanında argo konuşmamaya çalışarak başla işe. Tut kendini. Mesela patronunun ya da babanın yanında argo konuşuyor musun? O zaman nasıl tutuyorsan yakın arkadaşlarin dışında birileriyle beraberken de tut öyle .
Onun dışında saçların nasıl bilmiyorum ama basit ve güzel birkaç model bul kendine, Instagram saç modeli konusunda derya deniz. Saçın özenli bakımlı olursa daha güzel daha kadınsı durursun.. mesela ben geçen gece örmüştüm saçımı duştan sonra. Sabah açtım, dalgalı dalgalı prenses gibiydim. Bir de ruj sürdüm,harika. Ama gece duş almadım,sabah gezmeye gidecekken pırasa gibi sönmüş saçlarıma yapacak bir şey bulamadım, tepeden topladım.. çöpe benzedim

sen de yüz şekline göre açık dalgalı yapsan,küpe taksan belki daha bir kadın enerjisi verirsin.
Onun dışında ben de hiç sevmem ama minik de olsa topuklu giyinebilirsin.
Kuaförde biraz zaman gecirebilirsin..mesela manikür pedikür yaptır,hatta kalıcı oje - protez falan yaptır süslü süslü. Böylece dışardan bakan mahmut abiye benzetmez. Makyaj sevmiyorsan ipek kirpik taktır ya da kirpik permasi yaptır. Hep rimelli olursun. Evdne çıkarken de minik fırça darbesiyle allık sürsen onbeş saniye, bir de doğal tonda bir ruj. Bitti gitti. Daha sana kim Mahmut diyebilri