Kendimi mahvettim ne yapacağım ben ?

azra97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
18
8
1
28
Belki çok kınayacaksınız.. Ama böyle olsun istemezdim. Kürt bir ailenin kızıyım kızlığa bekarete önem veririz alkol bağımlısı bir babam ve bilgisiz bir annem vardı bunlara rağmen çok çalışkan ve oturaklı temiz bir çocuktum sonra her şey mahfoldu..14 yaşımdan beri uyuşturucu kullanmaya başladım 7 aydır temizim özel bir hastanede tedavi oldum 15 yaşımda kızlığımı kaybettim para karşılığı yaptım bunu çünkü artık para yetiştiremiyordum hiçbir şeyin değeri yoktu gözümde 3 kişiyle istemeden de birlikte oldum haliyle kendimde olmuyordum kafam güzel olduğunda da onla bunla yani bu güne kadar 10 kişiyle birlikte olduğum gerçeğinin iğrençliğini şimdi anlıyorum pişmanlık çok kötü bir şey.. Şimdi 18 yaşımdayım her şeye tövbe ettim ve 7 aydır haram olan her şeyi bıraktım kapandım namaza başladım ancak... Her şeyi çok erken yaşadığım için içim buruk sekse çok düşkünüm bunu farkediyorum.. Ve ben nasıl evleneceğim bilmiyorum ben yalan söyleyemem karşıma çıkan adama şunu bunu yaptım derim yalan söyleyip kendimi diktirip bunun vebalini taşıyamam peki ya ben ne yapacağım Allah aşkına bir şey söyleyin siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?

cok kötü zamanlar gecirmişsin ama pişman olup tövbe ettikten sonra senin yapacagın pek bişi kalmıyo. dua et hakkında hayırlısını dile. günümüz erkekleri bekareti cok a önemsemiyo artık. sadece sevdiğin kişiyle olmaya bak. yalan söyleme kimseye tabiki. yalan üzerine kurulan yuvada mutlu olamazsın. kendin için bişeyler yapmaya calıs. oku meslek sahibi ol. kendini kurtar ilk önce. evlilik nasiptir. kendin için cabalarken nasibini bekle. asık ol sev iste ama yalan söyleme. benim fikrim

cok kötü zamanlar gecirmişsin ama pişman olup tövbe ettikten sonra senin yapacagın pek bişi kalmıyo. dua et hakkında hayırlısını dile. günümüz erkekleri bekareti cok a önemsemiyo artık. sadece sevdiğin kişiyle olmaya bak. yalan söyleme kimseye tabiki. yalan üzerine kurulan yuvada mutlu olamazsın. kendin için bişeyler yapmaya calıs. oku meslek sahibi ol. kendini kurtar ilk önce. evlilik nasiptir. kendin için cabalarken nasibini bekle. asık ol sev iste ama yalan söyleme. benim fikrim
Görüşünüz için teşekkür ederim ..

belki cok elestirecegiz sizi cocuk yasinda neden bu kadar ozentiye girdiniz bir anlik zevk ugruna hayatinizi karartiyorsunuz

Nedeni yok
belki cok elestirecegiz sizi cocuk yasinda neden bu kadar ozentiye girdiniz bir anlik zevk ugruna hayatinizi karartiyorsunuz
nedeni yok ki artık ben ne yapacağımı sordum .. İlgisiz bir ailem vardı maddeye başlayınca da gerisi çorap söküğü gibi geldi zaten olaylar anlattığım gibi değil yaşamak görmek lazım ama dilerim rabbim kimseye göstermesin

olan olmuş eleştirmenin bir anlamı yok artık, zaten siz de yaptığınızın yanlış oldugunu farketmişsiniz. tövbe ettin yeni bir hayata başlamışsın, artık geçmişi karıştırma. sen şu an kimsin önemli olan o. diktirme kimseyi kandırma o zaman hiç huzur bulamazsın, akışına bırak aşık olmayı bekle. o da sana olursa sadece küçükken yanlışların oldugundan bahset ama uyusturucuymus onun için para karsılıgı ilişkiymiş bunları kurcalama ve lütfen tövbeni sakın bozma. sen dogru yolda git illaki karsılıgını alırsın

olan olmuş eleştirmenin bir anlamı yok artık, zaten siz de yaptığınızın yanlış oldugunu farketmişsiniz. tövbe ettin yeni bir hayata başlamışsın, artık geçmişi karıştırma. sen şu an kimsin önemli olan o. diktirme kimseyi kandırma o zaman hiç huzur bulamazsın, akışına bırak aşık olmayı bekle. o da sana olursa sadece küçükken yanlışların oldugundan bahset ama uyusturucuymus onun için para karsılıgı ilişkiymiş bunları kurcalama ve lütfen tövbeni sakın bozma. sen dogru yolda git illaki karsılıgını alırsın
Doğru her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmama gerek yok teşekkür ederim..

Siz kendinizi eleştirdikten, yaşadığınız diğer hayatı bitirdikten sonra hiçbir insana laf söylemek düşmez.
Günahı da sevabı da sizin boynunuza olan bir hayatı yaşıyorsunuz.
Kimseye de geçmişiniz için kendinize laf etmesine müsade etmeyin.
Kalbinizi temiz tutun, düşünün, dileyin ve dua edin.
Karamsarlığa kapılmanın alemi yok.
Sizi çok seven ve sizin de onu seveceğiniz bir eşiniz, diğer yarınız elbet karşınıza çıkacaktır.

Siz kendinizi eleştirdikten, yaşadığınız diğer hayatı bitirdikten sonra hiçbir insana laf söylemek düşmez.
Günahı da sevabı da sizin boynunuza olan bir hayatı yaşıyorsunuz.
Kimseye de geçmişiniz için kendinize laf etmesine müsade etmeyin.
Kalbinizi temiz tutun, düşünün, dileyin ve dua edin.
Karamsarlığa kapılmanın alemi yok.
Sizi çok seven ve sizin de onu seveceğiniz bir eşiniz, diğer yarınız elbet karşınıza çıkacaktır.
İnşallah öyle olur teşekkür ediyorum..

Canım benim ya neler yaşamışsın. :( Senin hiç suçun yok ki.. Tüm suç ailenin. Seni nasıl bu kadar sahipsiz, sevgisiz, başı boş bırakmışlar? Nasıl düşünememişler seni. :( Çok geçmiş olsun. Dilerim sonraki hayatında bütün mutluluklar senin olur.

Canım benim ya neler yaşamışsın. :( Senin hiç suçun yok ki.. Tüm suç ailenin. Seni nasıl bu kadar sahipsiz, sevgisiz, başı boş bırakmışlar? Nasıl düşünememişler seni. :( Çok geçmiş olsun. Dilerim sonraki hayatında bütün mutluluklar senin olur.
Aileme de kızmıyorum artık onlar da bilmiyorlardı böyle olacağını şimdi çok iyiler ama iş işten geçti işte sadece içim buruk inancım kalmadı hiçbir şeye ..güzel temennileriniz için teşekkürler..

Aileme de kızmıyorum artık onlar da bilmiyorlardı böyle olacağını şimdi çok iyiler ama iş işten geçti işte sadece içim buruk inancım kalmadı hiçbir şeye ..güzel temennileriniz için teşekkürler..

Kimseye detay anlatmak zorunda değilsin.Zamanında yanlış yaptım dersin geçersin.
Tövbe etmen güzel ama kapanman filan seni zorluyorsa bunu yapma.Eski yaşadıklarınla son halin arasında çok uçurum var.Bu kadar uç değişim yapmadan,sadece tövbe ettiğin konulardan sakınarak yaşayabilirsin.
Reşit olmadan yaşadıkların için çok da kendini suçlama.Bu durumun hayatının gei kalanını etkilemesine izin verme.
Başa çıkamıyorsan,imkan bulduğun zaman psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.

Kimseye hesap vermek zorunda degilsin , Seni seven zaten üstelemez..
Kötü seyler yasamissin allah yardimcin olsun...

Back
X