Belki çok kınayacaksınız.. Ama böyle olsun istemezdim. Kürt bir ailenin kızıyım kızlığa bekarete önem veririz alkol bağımlısı bir babam ve bilgisiz bir annem vardı bunlara rağmen çok çalışkan ve oturaklı temiz bir çocuktum sonra her şey mahfoldu..14 yaşımdan beri uyuşturucu kullanmaya başladım 7 aydır temizim özel bir hastanede tedavi oldum 15 yaşımda kızlığımı kaybettim para karşılığı yaptım bunu çünkü artık para yetiştiremiyordum hiçbir şeyin değeri yoktu gözümde 3 kişiyle istemeden de birlikte oldum haliyle kendimde olmuyordum kafam güzel olduğunda da onla bunla yani bu güne kadar 10 kişiyle birlikte olduğum gerçeğinin iğrençliğini şimdi anlıyorum pişmanlık çok kötü bir şey.. Şimdi 18 yaşımdayım her şeye tövbe ettim ve 7 aydır haram olan her şeyi bıraktım kapandım namaza başladım ancak... Her şeyi çok erken yaşadığım için içim buruk sekse çok düşkünüm bunu farkediyorum.. Ve ben nasıl evleneceğim bilmiyorum ben yalan söyleyemem karşıma çıkan adama şunu bunu yaptım derim yalan söyleyip kendimi diktirip bunun vebalini taşıyamam peki ya ben ne yapacağım Allah aşkına bir şey söyleyin siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız?