herkes hakli soylemem konusunda ama her seferinde yanliz kalan terkedilen olan biri olarak biraz empati kurun lutfen suan ki ruh halim bunu kaldiramaz
teşekkür ederim zaten dönüş yapıcanı sanmıyorum çokta haklı gitmesi kendisi icin iyi olucak bende uzun bi süre yalnız kalmayı düşünüyorumBen psikiyatri hemsiresiyim yüksek lisansim var bu konuda. Bir sürü hasta tanıdım ailesi ile gelip tedavi olan eşleri çok anlayisli ve yardımcılar. Biterse bitsin senin hastalığını öğrenince yanında olmayacak insana ihtiyacın yok. Yoksa daha kötüye gidersin.
Vay. Vay. Vaaay..bencilce değil mantıksızca bipolar mantīksızlık hastaligidir bencillik değil eğer mantığımla hareket edebilecek bir beyne sahip olsaydım bugun burda bunlari yazip sizin gibi asil olan bir bencile cvp vermek zorunda kalmazdim
sizin gibi dusunenlere diyorum ki insaallah allah benim yasadiklarimi kimseye yasatmasin sizin gibi insanlara bileVay. Vay. Vaaay..
Laf soktun rahatladın mı?
Mantıksızlık ettigini anlayacak kadar mantıklı olduguna göre, yaptigin şey bencillikten de öte sahtekarlik, yalancılık!!!
Ayrica teshisi kendin mi koydun? Tedavi olmuyor musun? Hastaligini soylediginde erkek arkadasinin seni terkedecegini dusunerek hastaligini saklayacak kadar stratejik dusunebiliyorsan, pekala yalan söylemenin mantiksizligini da kavrayabilirsin.
Hastaliginin arkasina saklanip bir insani kandiracagina tedavi ol. Belki o zaman gercekleri yuzune soyleyenlere çemkirmezsin!
söylersem kesin biter bir bipolarla kimse omur gecirmez yasadiklarimdan emin olarak soyluyorum
Böyle de çekiyor zaten , neden böyle davrandığını söyle ve tedavi olsuan dengesiz oldugumu dusunuyor evet soylersen zaten terkeder bipolar cekilicek bi kahir degil karsi taraf icin
Evet işe kendini severek başlamalısın okuduğum kadarıyla çok zor bi hastalık, yaşamadım bilemem tabi ama. Zamanla insan hastalığınada alışıyor bak bende panik atak hastası olduğumdan beri eskiden sevdiğim canlı müzikli yerlere bile gidemiyorum rahatsız ediyor zaten canımda istemiyor tüm yaşantımızı etkileyen hastalıklar böyle hastalıklar ama yavaş yavaş ilaçla, doktorlarla terapiyle en azından günlük hayatımızı devam ettirebilecek seviyeye gelebiliyoruz. Allah şifa versin umarım sende kendinle barışık olabilirsin zamanlaTeşekkür ederim hepinize yorumlarınız için konuştuk dün gece ve bitti sanıyorum gerçekten sevseydi bırakmazdı bir süre üzülürüm geçer gider ama bipolarım beni asla terketmicek bu yüzden asıl benim kendimi bu halimle sevmem lazım
öyle biri değilmiş malesef kaçmayı tercih etti ben daha fazla hasta olduğumla kaldım üzüntü çok fazla tetikliyor atakları bir daha asla hayatıma kimseyi almicamNeden hastalığınızı söyleyemiyorsunuz? Utanılcak korkulcak bir durum değilki bu, hastalığınızı bilmesi belki size de fayda sağlar. Akıl akıldan üstündür hastalığın nüksettiği durumlarda belki de size yardımcı olucak öneriler bulur, araştırır öğrenir. Destek görürsünüz anlattığınız gibi ilgili alakalı biriyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?