• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi nasıl aşıcam yeter artık

eymen seymen

Evli mutlu iki çocuklu☺
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2016
101
40
13
38
öncelikle merhaba sayfada yeniyim sizinle on yıllık bi sorunumu paylaşmak istiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var evlilik öncesi 5 yıllık da bir beraberliğimiz var onu çok sevmeme rağmen daha adama bir kere bile aşkım canım hayatım gibi güzel bir söz söylemedim o hep sabırla bekledi ama ben hep çekindim artık o da bu konuda üstüme gelmiyor çünkü değişmiyorum o sevgisini belli etmekten hiç kaçınmaz bende belli ederim ama bunu sözcüklere dökemiyorum ve bu sorun oluyor aramızda o da haklı olarak guzel sözler duymak istiyor ben nasıl aşicam bu çekingenligi on yıl oldu bi umut var mi dersiniz

Alt tarafı aşkım diyeceksin, nedir zoruna giden. Nedir sıkıntın anlamadım. Benimde agzıma plesenk olmuş kocaya diyorum, çocuklara diyorum, balkondaki kediye bile diyorum....

Yavaştan yavaştan söyle. Önce can de... sonra canııııı de.... sonra da canısı ;)

İnsan sevdiğine nasıl diyemez ki. Bana bazen o sözler yetmiyor. Hatta eşime bazen kızarım hep aşkım canım diyorsun yeni şeyler söyle diye. Eşim de hep güler bazen dalga geçip komik kelimeler söyler güleriz. Kavgamiza bak Allahım yaaa felan der :KK70:

10 yıldır böyle sözcükler kullanmamanız şaşırtıcı.
İnsanın içinden gelir söylemek.
Evde kimse yokken kendi kendinize aşkım aşkım aşkım hayatım hayatım hayatım diye tekrarlayın şarkı gibi yemek yaparken evi temizlerken alıştırma olsun. :KK48:

10 yıldır böyle sözcükler kullanmamanız şaşırtıcı.
İnsanın içinden gelir söylemek.
Evde kimse yokken kendi kendinize aşkım aşkım aşkım hayatım hayatım hayatım diye tekrarlayın şarkı gibi yemek yaparken evi temizlerken alıştırma olsun. :KK48:
O ne yav muhabbet kuşu eğitimi gibi :KK70:

O ne yav muhabbet kuşu eğitimi gibi :KK70:

:KK70::KK70:bir nevi prova gibi hani zorlanıyor ya söylerken :KK48:
bide öyle üç kere söylemeye alışıyormuş bozuk plak gibi gelirken ekmek al aşkım aşkım aşkım falan :KK53:

Arkadaşlar burda açtığınız konu başlığıni kaldırabilyo muyuz

allah baska dert vermesin derdin buysa sekerim tatlim falan de normal hayatta bayan bayana bile cok kullaniyoruz bu tur kelimeleri esinemi diyemiyorsun

öncelikle merhaba sayfada yeniyim sizinle on yıllık bi sorunumu paylaşmak istiyorum eşimle 6 yıllık evliyiz 2 çocuğumuz var evlilik öncesi 5 yıllık da bir beraberliğimiz var onu çok sevmeme rağmen daha adama bir kere bile aşkım canım hayatım gibi güzel bir söz söylemedim o hep sabırla bekledi ama ben hep çekindim artık o da bu konuda üstüme gelmiyor çünkü değişmiyorum o sevgisini belli etmekten hiç kaçınmaz bende belli ederim ama bunu sözcüklere dökemiyorum ve bu sorun oluyor aramızda o da haklı olarak guzel sözler duymak istiyor ben nasıl aşicam bu çekingenligi on yıl oldu bi umut var mi dersiniz

Bende 10 yıldır evliyim.

Açıkçası sürekli bu tür hitaplarda bulunanlar sıkıcı geliyor bana.

Ben böyle mutluyum eşim de böyle mutlu.

Daha farklı yaklaşımlarım var ;

mesela sana sarılmak istiyorum derim.. Durup dururken gidip öperim yanağını okşarım.

Çekingenliğim yok ama sevmiyorum o tür sözler söylemeyi. Benim de yapım bu ne yapabilirim ki..

Askim kelimesine acayip uyuzum. Ama diger sevgi sozcuklerim esim icin ekmek su gibi onemlidir. Disarida pek soylemem ama evde guzel sozlere bogarim onu. Karsiligini da alirim ve siz de alacaksiniz tavsiye ederim.

Renkli kokulu kağıtlar al bildiğin mektup yaz söyleyemediklerini.. buna da utanma artık iki çocuğunun babasından insan utanır mı ya la..

Back
X