• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimi nasıl aşıcam yeter artık

Bende 10 yıldır evliyim.

Açıkçası sürekli bu tür hitaplarda bulunanlar sıkıcı geliyor bana.

Ben böyle mutluyum eşim de böyle mutlu.

Daha farklı yaklaşımlarım var ;

mesela sana sarılmak istiyorum derim.. Durup dururken gidip öperim yanağını okşarım.

Çekingenliğim yok ama sevmiyorum o tür sözler söylemeyi. Benim de yapım bu ne yapabilirim ki..
Güzel bi yaklaşım

hayır zorla söyleyecek değilsiniz bende bir kere dediğimi hatırlamıyorum çok yılışık ve saçma kelimeler benim gözümde...

Sevgi davranistadir sozcuklerde degil yillarca beklediniz ve evlendiniz mutlusunuz iki cocuk dogurdunuz hanimlik yaapiyorsunuz siz sevginizi ispatladiniz ee askimda demeyi verin ne olacak oda alismis zaten rahat olun bence

Nasıl bilemem ama aş kendini. Seç birini: kuşum, aşkım, Can'ım, birtanem, hayatım, aşkitom, Can'ımın içi, herşeyim, tatlım,bebeğim,

insanın içinden geliyorsa, dilinden de geliyor

Bende de tam tersi durum var ben herşeyi derim eşim diyemez adımı da demek tuhafına gidiomuş sevgisiz büyüdük diyemiyorum dio bana bende cok üzülüyorum tek kavgamız bu eşiniz için zor bi durum. Ama beni sevdiğinden eminim

Ben aşkuşum diyorum. 2yıldır sinirlenmediğim takdirde ismiyle hiç seslenmedim. Çok zor değil kocan yani KOCAN. Neyden çekiniyorsun?

Back
X