• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi nasıl değiştirebilirim ?

Facelesswitch

🧜‍♀️
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
2.198
3.400
133
Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum 🤦🏼‍♀️

Bunu siz yapamazsınız. Hayat yeterince darbe indirdikten sonra değişir.
Aynen katılıyorum bazen eski beni o kadar özlüyorum ki şimdi ise hayat beni değiştirdi eskiden fazla umursamayan fazla duyarsız olan hicbiseyi takmayan o kızı çok özlüyorum fazla duyarlastimm

Guzeller gulec olur diye bir laf vardir ya..Eminim dis görünüş olarak cok guzel birisiniz ve bu da sizi biraz vurdumduymaz yapmis..Kin tutamayisiniz da bundan..

Merhaba hanımlar derdim şu çok güler yüzlüyüm. Evet şaka değil çoğuna göre güzel bir şey ama kızdığım, sinirlendiğim bir durum oluyor mesela eşimle tartışıyorum o kadar kızgın olmama rağmen bir sarılsa hemen yüzüm gülüyor ama o kızgınlığım içimde kalıyor buda beni rahatsız ediyor sonradan yine surat yapsam sıkıntıların mı var moduna girecek doğal olarak ne yapsam bilemiyorum 🤦🏼‍♀️
Henüz yeterli dozda kazık yememişsiniz. Doğru dozu alınca dünya pespembe oluyor...

Aman çpk dert görmeyin de boş verin gülün geçin...

Ben gülerken bile savunma mekanizması tetikte bir insanım. Yediğim kazık evereste yol olur....

Tamam işte ne güzel. Olay yatışın ca eşinizle tatlı tatlı konuşun

Kendini baskılamaya çalışma. Içinden nasol geliyorsa öyle davran. En sağlıklısı bu bence. Yeniden kızgınlık gelirse gidip kavga etmeden konuş, kırıldığın şeyleri anlat. Bazen olay çözülmese bile anlaşılmak yetiyor insana

Boşver hiç değişme keşke bende senin gibi olsam. Artık herşeye sinirlenip surat asan biri oldum senin gibiydim eskiden. İnan senin gibi herşeye gülmek mutlu olmal çok güzel kin tutma değiştirmeye çalışma kendini 🙏🏻

Guzeller gulec olur diye bir laf vardir ya..Eminim dis görünüş olarak cok guzel birisiniz ve bu da sizi biraz vurdumduymaz yapmis..Kin tutamayisiniz da bundan..
Allah insana çirkin şansı versin diyelim o zaman 😊 şaka bir yana teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz güzel düşünceniz 🙏🏻

Boşver hiç değişme keşke bende senin gibi olsam. Artık herşeye sinirlenip surat asan biri oldum senin gibiydim eskiden. İnan senin gibi herşeye gülmek mutlu olmal çok güzel kin tutma değiştirmeye çalışma kendini 🙏🏻
Ah ah sinirleniyorumda surat asamıyorum istesemde teşekkürler 😊

iyisin böyle.
incitmemek diye birsey var iken incinmemek diye bir secenek de var sonucta.

yüregini niye karartasin ki sirf karsindaki insan seni kiriyor diye degil mi :)

Ben sizin tam tersiniz olarak cok ciddi bir yuz ifadem var her zanan. Oyle olmak istemesem de o sekil oluyor. Niye cok ciddi baktin deyince insanlar oyle mi baktim derdim. Duzeltmeye calistim kendimi, zorla guleyim gulec olayim diye. O da olmadi. Kendimi boyle kabul ettim. Ben buyum, yuz ifadem ciddi. Cogu zaman kizgin sanan da oluyor ama taniyanlar alisik bu halime. Tanimayan da oyle sansin ne yapayim. Siz de degismeyin, belliki o da sizin yuz ifadeniz:)

Ben sizin tam tersiniz olarak cok ciddi bir yuz ifadem var her zanan. Oyle olmak istemesem de o sekil oluyor. Niye cok ciddi baktin deyince insanlar oyle mi baktim derdim. Duzeltmeye calistim kendimi, zorla guleyim gulec olayim diye. O da olmadi. Kendimi boyle kabul ettim. Ben buyum, yuz ifadem ciddi. Cogu zaman kizgin sanan da oluyor ama taniyanlar alisik bu halime. Tanimayan da oyle sansin ne yapayim. Siz de degismeyin, belliki o da sizin yuz ifadeniz:)
Bir süreliğine değiştirebilsek keşke 😂

Back
X