- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi uckisidenbiri
Kafanda bitirmedikten sonra hamster gibi aynı tekerleğin içinde dönüp durursun.
Şeker-monosodyum glutamat bağımlılığı, sigara-madde bağımlılığı gibi bir şey, belirli aralıklarla dozunu ister vücudun. Bunu biraz zor kullanarak aşacaksın öyle "Yapamıyom, olmuyo" deyip pes edersen zaten böyle devam eder. Yediklerin seni yönetmemeli, sen onları yönetebilmelisin.
Ben de abur-cubur ile öğün yapan biriyim-biriydim diyeyim çünkü pazar akşamı bu düzeni kırdım.
Dayanamayıp yediğimiz-içtiğimizde de "Tamamını içeyim ben bunun artık bi kere ağzım bulaştı" demedim, yarısını döküverdim. Neskafe delisiyim, günde 3-4 bardaktan aşağı içmezdim; pazar gününden bu yana yarım bardak içtim-yerine farklı şeyler koymaya çalıştım. Benzer durumda olan arkadaşlarla da bu topikte buluştuk:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenme-yasam-guncesi.1083449/
Sağlıklı yaşam için bugün ne yaptım, hangi faydalı besinleri yedim-hangi alışkanlığımı kırdım/azalttım/değiştirdim güncesi.
Fotoğraflarla-günlük olaylarla-yediğimiz içtiğimizle-uyarılarımızla/tavsiyelerle vb. destek olmaya çalışıyoruz kendimizce.
Yeterince rahatsızsan kendinden, aşarım bunu diyebiliyorsan gel.
Buranın diyet programlarına katılmayı çok düşündüm, daha önce de bir instagram blogu açmıştım ama sürdüremiyorum. Dediğiniz gibi yarısını dökme olayını yapıyorum. Çok kolay kilo alan biri değilim geçen Temmuz ayında vermiştim 5 kiloyu 69.9'a düşmüştüm ve o zamandan bu zamana 74'üm hâlâ ama kolay veremiyorum da işte. Bakacağım attığınıza, katılmaya da çalışacağım. Su içemediğim için pipetli cam bardak aldım kendime, pipetten su içerken de boğazımı rahatsız ediyor.
Sizin yorumlarınızı, yazı dilinizi çok beğeniyorum. Gazı alıp altında kalmak istemem umarım başarılı olabilirim. Çünkü gerçekten çok istiyorum. Görünüşten ziyade ruhen de bedenen de 22 yaşında hissedemiyorum kendimi. Biliyorsunuz şekerin zihinsel olarak nasıl mahvettiğini insanı.