+1Bu kadar yükün altına girmiyorum.
Bu dönüştüğüm insanı sevmiyorum,kendimden korkuyorumSende kendimi gördüm. Önerim yok. Olsa kendim uygulardım :)
Sakin bir dille anlatemıyorum zaten tüm gün papağan ğibi de tekrarlasam o değişmez,umru değil doğruları dışında bişebazı seyler eksik olsun .
temzlimten önemli kızınız sonra yemek .
banada geliyor böyle esine anlat destek istediğini
Öfkelendiğim anda aklım uçup ğidiyor sanki bişe düşüremiyorum ki,her şeyi bir anda kusuyorum@Nedesemboss
Kendinizi herşeye yetmek için darlamamaya çalışın. 1 gun icerisinde yaptığınız isleri çıkarın. O gün içerisinde "Olmazsa olmaz" dediklerinizi o gün yapın, ertesi güne birakabileceklerinizi sonraki güne erteleyin. Insanın bir direnci var. Kendi sınırınızı kendiniz bilirsiniz. Bu sınırı aşmamaya çalışın. Hepsinden önemlisi de kendinize zaman ayırın. Zihninizi bosaltacak, sevdiginiz bir ugrasla vakit gecirin. Örgü olur, cicek bakımı olur, resim, boyama, vs..
Ofkelendiginiz zaman sizi öfkelendiren konudan zihnen ve bedenen uzaklaşmaya calisin. Çıkın balkona, bahçeye.. 2-3 dk bile uzak kalmanız sizi sakinlestirecektir. Sonra sizi ofkelendiren seyi düşündüğünüzde daha sağlıklı düşündüğünüzü fark edeceksiniz..
Hayat öyle kısa ki. Böyle öfke duymaya, sinir harbiyle yaşamaya hic gerek yok
Ev temiz ve düzenli değilken extra stresli oluyorum,hijyen takıntım var titizlik hastası gibi değil de her yer temiz ve düzenli olsun isterim.
İkimizin ailesi de uzakta..
Sizin asıl probleminiz öfke kontrolü değil yaşadığınız şeyler birikmiş artık. böyle tepkiler vermeniz normal her şeye siz kosuyorsunuzMerhaba kk..Son zamanlarda o kadar öfkeliyim ki,yorgunluktan uykusuzluktan eşimle istediğim frekansı tutturamamak,okul iş stresi çocuk,ailemle kafama taktıklarım,yok kilo problemi yok hiç organiza olamamak derken çok ama çok tükenmiş hissediyorum kendimi.
Eşimden beklediğim desteği de göremiyorum,ne bi takdir ne teşekkür ne adam akıllı dinlemek..çok bitkinim ve en ufak şeye öfke nöbetleri yaşıyorum. Bugün kızım kucak diye tutturdu ben kan ter içinde evi temizlerken,almadım diye kendini yere attı ve oyuncağı dişine çarptı diş eti kanadı. O kadar kötü oldum kendime kızdım ki,kendime zarar verdimdizlerimi tırnakladım. Öyle öfkemendim ki istemsiz küfredip kendimi hırpaladım.
Akşam gelip eşim o kadar iş yapmışım çocuğa yemek yapmadın mı diye surat yaptı gelir gelmez o kadar öfkelendim ki üzerimdeki tişörtü yırttım.
Lütfen yargılayıcı yorum yazacaklar yazmasın. Bunların normal davranışlar olmadığını ben de beliyorum.
Ben sadece kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz fikir almak istiyorum.
Yooo napsin kadın evi temizlemistir ama yemege vakti yetmemistir kadında sorun yok gibi kocasında sorun afedersin kocası öküzAma takıntı boyutunda işte
Yemek yok ama ev düzenli
Ayı kocasını ne yapsın:)@Nedesemboss
Kendinizi herşeye yetmek için darlamamaya çalışın. 1 gun icerisinde yaptığınız isleri çıkarın. O gün içerisinde "Olmazsa olmaz" dediklerinizi o gün yapın, ertesi güne birakabileceklerinizi sonraki güne erteleyin. Insanın bir direnci var. Kendi sınırınızı kendiniz bilirsiniz. Bu sınırı aşmamaya çalışın. Hepsinden önemlisi de kendinize zaman ayırın. Zihninizi bosaltacak, sevdiginiz bir ugrasla vakit gecirin. Örgü olur, cicek bakımı olur, resim, boyama, vs..
Ofkelendiginiz zaman sizi öfkelendiren konudan zihnen ve bedenen uzaklaşmaya calisin. Çıkın balkona, bahçeye.. 2-3 dk bile uzak kalmanız sizi sakinlestirecektir. Sonra sizi ofkelendiren seyi düşündüğünüzde daha sağlıklı düşündüğünüzü fark edeceksiniz..
Hayat öyle kısa ki. Böyle öfke duymaya, sinir harbiyle yaşamaya hic gerek yok
Kocan boş adam boş. Tanımadan çocuk yapmasaydın keşkeEv temiz ve düzenli değilken extra stresli oluyorum,hijyen takıntım var titizlik hastası gibi değil de her yer temiz ve düzenli olsun isterim.
İkimizin ailesi de uzakta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?