- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Yooo napsin kadın evi temizlemistir ama yemege vakti yetmemistir kadında sorun yok gibi kocasında sorun afedersin kocası öküz
Belki de öyle,uzun yürüyüşler iyi ğelmiştir,Spor mu yapsanız acaba? Sanki atamadığınız bir enerji var gibi üstünüzde.
Herkesin aşırı agresif ve alıngan olduğu kötü dönemleri olur bu çok normal. Iddia ediyorum çocuğuna karşı biran bile suçlu hissetmemiş, eşinin bir yorumuna kızıp üzülmemiş kadın yoktur. Duygularınızı dışavurma şekliniz enerji patlaması şeklinde olmasa ortada bir sorun olmayacak.
Keşke sorun yemek olsa.. kızım sağolsun hiç bir şey yemez,bir sürü şey yaparım hepsi çöpe ğider,eşim zaten akşemları yemek yamiyor.Evi gerekirse b.k götürür ama çocuk tok olur
Ada'm bana neden mantı açmadın değil çocuğa neden yemek yapmadın demiş
Evet iş yapmış yorulmuş vs de önceliklerinde sıkıntı var
Akşama kadar evde olan bir anne çocuğunu aç bırakmamalı kaldı ki çalışan anneler dahi ya sabah erken kalkıp ya akşam geç yatıp o çocuğa yemek pişiriyor
Evin hepsini birden temizlememeli gerektiğinde durmayı ay her yer hijyenik olsun takıntısından sıyrılmayı öğrenmeli
Ada'mın üslubu sıkıntılı olabilir ama dışarıdan bakınca akşama kadar evdeydi ve çocuğa iki lokma yemek bile yapmamış olarak olayı görüyor bu aşamada
Çözüm pratik yemek vs hazırlamak çocuğa da ya da lanet olsun tozu kiri demek
Benim oğlum da en çok brokoli çorbası ve haşlanmış karnabahar sever. Değişikler. Temizlik yaparken bana sarmasın diye ona da iş veriyorum. Toz alıyor aheste aheste.Keşke sorun yemek olsa.. kızım sağolsun hiç bir şey yemez,bir sürü şey yaparım hepsi çöpe ğider,eşim zaten akşemları yemek yamiyor.
Kızımın da tek yediği naşlanmış brokoli,onu da ılık yer,hazırlamak 10 dk olunca yemek saatini bekledim
Herşeyin üstüne hiç uyumayan gece 1-4 arası ğözünü açıp konuşan hatta oyun isteyen,ve meyveden başka bir şey yemeyen bir bebeğiniz varsa sakin olmakta zorlanıyorsunuz.
Uyku ve yemek saatleri gerilim bana..
Merhaba kk..Son zamanlarda o kadar öfkeliyim ki,yorgunluktan uykusuzluktan eşimle istediğim frekansı tutturamamak,okul iş stresi çocuk,ailemle kafama taktıklarım,yok kilo problemi yok hiç organiza olamamak derken çok ama çok tükenmiş hissediyorum kendimi.
Eşimden beklediğim desteği de göremiyorum,ne bi takdir ne teşekkür ne adam akıllı dinlemek..çok bitkinim ve en ufak şeye öfke nöbetleri yaşıyorum. Bugün kızım kucak diye tutturdu ben kan ter içinde evi temizlerken,almadım diye kendini yere attı ve oyuncağı dişine çarptı diş eti kanadı. O kadar kötü oldum kendime kızdım ki,kendime zarar verdimdizlerimi tırnakladım. Öyle öfkemendim ki istemsiz küfredip kendimi hırpaladım.
Akşam gelip eşim o kadar iş yapmışım çocuğa yemek yapmadın mı diye surat yaptı gelir gelmez o kadar öfkelendim ki üzerimdeki tişörtü yırttım.
Lütfen yargılayıcı yorum yazacaklar yazmasın. Bunların normal davranışlar olmadığını ben de beliyorum.
Ben sadece kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz fikir almak istiyorum.
Yorumları okumadığınız belli kızım zaten sadece emiyor meyve filan yiyor tabiki aç değildi onu nerden çıkardınız,akşam yameğini yapmamıştım dana vakti gelmediğinden..Cocuga yemek konusuna takildim
Butun gun ev temizleyecegine biraz cocugunla oynayip karnini doyursaydin ya
O masuma yazik degil mi hem ilgisiz hem de kendine zarar veren bi anneyi gormeyle buyuyor
Ofkeyle kalkan zararla oturur bugun diz tirmalarsin yarin Allah muhafaza yani...
Zaten zorlasam da yemiyor ki,ağzını kitler başka herhanği bir şeye.. umarım dediğiniz ğibi olur çünkü çok üzülüyorum tek tip besleniyor hiç protein almıyor diyeArkadaşımın oğlu da hiçbişey yemezdi. Kızın çok ağladığını, doktor doktor gezdiğini bilşrim. Sadece evde yapılmış lahmacun ve mercimek çorbası içerdi. En sonunda saldı gitti. 1 yıl boyunca çocuk sadece bu iki şeyi yedi. Şimdi büyüdü, herşeyi yiyor. Yani çocuklar büyüyor. Ne seviyorsa sadece onu yesin. Sonra damak tadları gelişiyor. Kendinizi harap etmeye değmez. Mutlu anne, mutlu çocuk demek.
Merhaba kk..Son zamanlarda o kadar öfkeliyim ki,yorgunluktan uykusuzluktan eşimle istediğim frekansı tutturamamak,okul iş stresi çocuk,ailemle kafama taktıklarım,yok kilo problemi yok hiç organiza olamamak derken çok ama çok tükenmiş hissediyorum kendimi.
Eşimden beklediğim desteği de göremiyorum,ne bi takdir ne teşekkür ne adam akıllı dinlemek..çok bitkinim ve en ufak şeye öfke nöbetleri yaşıyorum. Bugün kızım kucak diye tutturdu ben kan ter içinde evi temizlerken,almadım diye kendini yere attı ve oyuncağı dişine çarptı diş eti kanadı. O kadar kötü oldum kendime kızdım ki,kendime zarar verdimdizlerimi tırnakladım. Öyle öfkemendim ki istemsiz küfredip kendimi hırpaladım.
Akşam gelip eşim o kadar iş yapmışım çocuğa yemek yapmadın mı diye surat yaptı gelir gelmez o kadar öfkelendim ki üzerimdeki tişörtü yırttım.
Lütfen yargılayıcı yorum yazacaklar yazmasın. Bunların normal davranışlar olmadığını ben de beliyorum.
Ben sadece kendinizi nasıl sakinleştiriyorsunuz fikir almak istiyorum.
Teşekkür ederim aslında söylediğiniz her şey tam isabet.pms dönemi,kafein vitmaminler hepsi..pms döneminde misin, yani bu derece olmasa da çoğu kadın o dönemde gergin oluyor
zaten neden böyle olduğunu kendin yazmışsın, tüm gün kendini paralıyorsun ama eşinden ne bir destek ne bir taktir, sıfır hoşgörü... bence bu konuyu eşinle sakin bir zamanınızda konuş, daha çok desteğine ihtiyacım var, yoruluyorum yetişemiyorum diye....
uykusuzluk sorununa çözüm bul bunun için elinden geleni yap derim,
beslenmene dikkat et, kafein alma, magnezyumdan zengin beslen, hatta eksikliği var mı diye baktır, hatta d vit ve b12 ye de baktır bunların eksikliği de yorgunluk ve depresif ruh haline yol açıyormuş
Okudum teşekkkürler tam da beni anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?