ne yapıcamı duygularıma moral bozukluma nasıl engel olucamı bilmiyorum bu yıl tekrar üniverste sınavına hazırlanıyorum kızlar ama kaç gündür ne tekrar ne çalışma yapamadım kendimi toplayamadığımdan
Yine kavga ettik ve bu sefer ki daha da büyüdü dersteyim tuturmuş dersten çıkıp onunla telde konuşcam diye ya yarım saat bekleyemedi konuşamam dersteyim dedikçe sen pek bi havalandınlar gibi laflar kullandı bende teli kapattım ders çıkışı aradım niye bu kadar anlayışssız ne vardı bu kadar acil dedim ayakkabı numaranı sorucaktım dedi sana bişeyler bakıyodum dedi bende mesaj atarakta sorabiliridn dedimm insan bi yaptıklarına bakar falan gibisinden konuştum oda işim var dedi 5 dk sonra ne oldu dersiniz adam internet cafelerde gelde sinirlenme
tartıştık hakaretler etti bana aradım açmadı umursamadı beni
akşam gene konuştuk yine tartışma tabi ne dersin beyenirsiniz bi süre ayrılalım benim değerimi anlaman için ayrılalım demez mi bana sonra yarım kaldı
bugün gene konuştuk ağlamaktan konuşmaktan bıktım sadece dinliyor yok sen yine barışıcamızı düşünüyosunlar adam habire ön yargılı bana ben hatamın farkındayım ama benden şu aralar bişey bekleme diyor bu arada şuan askerde kızlar 60 gün sonra bitiyo askerliğide benim tek istediğim özür dilemesiydi onu bile yapmıyor kahretsin ki ne yapıcam bilmiyorum
tek bildiğim acilen toparlanmam geçen yılda kazanamadım üzüntü stres bu yıl kazanmam gerek üniyi kafamı nasıl toparlıcam ben aşırı duygusal biriyim yapamıyorum hiçbişey olmamış gibi
Erkek arkadaşın sana sadece zarar veriyor anladığım kadarıyla. Tam sınav zamanı böyle şeylerle kafanı doldurma bence, ayrı kalmak istiyorsa göster kapıyı gitsin.
E nerde ayakkabı Ya bu insanlar ne yapacaklarını şaşırdılar artık.. Siz zaten bi önceki konunuzda ondan ayrılmak istemiyormuydunuz yanlışmı hatırlıyorum yoksa :44:Ayrılırsa ayrılsın boşverin
bana lisedeki buhranlı zamanlarımı hatırlattın bi gülümsettin beni şuan sana dağlar gibi geliyo farkındayım,evde olmaktan zaman kaybetmekten,çalışmaktan,çalışamamaktan,testlerden,dershaneden bunaldın ama herşey geride kalıyor,bitiyor bu sıkıntılar...biliyorum şuan da bunlar sana ağır ama iyi yönünden bakmaya çalış,hepimiz öyle de ya da böyle geçiyoruz bu dönemlerden,atlatıyoruz böyle insanları...şuan samimi yakın birine ihtiyaç duyuyorsun karşındaki de bunun farkında..dengesizce davranıyor genede...gülümse yapabildiğin sevdiğin şeylere odaklan..mutlu olduğun zamanlarda zorlandığın derslere,mutsuz olduğun zamanlar da da yapabildiğin derslere odaklan..belki bu şekilde daha verimli olabilirsin...Allah yardımcın olsun kuzum,üzülme
Bazen ne yaparsan yap,olmuyor canım. Bir süre ayrı kalmak istiyor madem yol ver gitsin,senin kıymetini bilmeyen insanlar için yıpratma kendini ve kafandan at onu otur tekrar üniversiteye hazırlan. Aklına o geldiğinde arkadaşlarınla buluş,gez,sohbet et,müzik dinle otur kitap oku.Boş kaldığın an aklına gelir kendini oyalarsan atlatırsın canım,sadece zamana bırak.Seni Kaybetmeyi göze alan biri içinde asla Üzülme,Hakkında hayırlısı olsun
ne yapıcamı duygularıma moral bozukluma nasıl engel olucamı bilmiyorum bu yıl tekrar üniverste sınavına hazırlanıyorum kızlar ama kaç gündür ne tekrar ne çalışma yapamadım kendimi toplayamadığımdan
Yine kavga ettik ve bu sefer ki daha da büyüdü dersteyim tuturmuş dersten çıkıp onunla telde konuşcam diye ya yarım saat bekleyemedi konuşamam dersteyim dedikçe sen pek bi havalandınlar gibi laflar kullandı bende teli kapattım ders çıkışı aradım niye bu kadar anlayışssız ne vardı bu kadar acil dedim ayakkabı numaranı sorucaktım dedi sana bişeyler bakıyodum dedi bende mesaj atarakta sorabiliridn dedimm insan bi yaptıklarına bakar falan gibisinden konuştum oda işim var dedi 5 dk sonra ne oldu dersiniz adam internet cafelerde gelde sinirlenme
tartıştık hakaretler etti bana aradım açmadı umursamadı beni
akşam gene konuştuk yine tartışma tabi ne dersin beyenirsiniz bi süre ayrılalım benim değerimi anlaman için ayrılalım demez mi bana sonra yarım kaldı
bugün gene konuştuk ağlamaktan konuşmaktan bıktım sadece dinliyor yok sen yine barışıcamızı düşünüyosunlar adam habire ön yargılı bana ben hatamın farkındayım ama benden şu aralar bişey bekleme diyor bu arada şuan askerde kızlar 60 gün sonra bitiyo askerliğide benim tek istediğim özür dilemesiydi onu bile yapmıyor kahretsin ki ne yapıcam bilmiyorum
tek bildiğim acilen toparlanmam geçen yılda kazanamadım üzüntü stres bu yıl kazanmam gerek üniyi kafamı nasıl toparlıcam ben aşırı duygusal biriyim yapamıyorum hiçbişey olmamış gibi
bendede aynı sorun var en zor zamanlarda desteğe en ihtiyacımız olduğu vakitte işleri karıştırmaya bayılırlar zaten onlardan başka işimiz gücümüz yok ya bizim otur dediğinde oturucaz kalk dediklerinde kalkıcaz böyle afra tafralara gelme tatlım adam olan düşünür dimi bu kız zaten zor bir dönemde birde ben zorlaştırmıyım diye ama yok bütün ilgi alaka onlarda olsun ben ayrıldım valla çokta iyi oldu resmen o ünivi okumadı diye benim hazırlanmamı kıskandı sonra çekti gitti izmire ne aradı ne sordu ve ben ona ne zor günlerinde destek verdim benim yaptığımı yap boşver onu yoluna bak bu sınav senin hayatına yön vericek önemli bir sınav iyicene bu sınava odaklan gerisini düşünme bırak istediği kadar arasın ve ulaşamasın sana burnu sürter madem istediği bu.
ayrılmasan da sınava kadar görüşme ara ver canım sonra pişman olursun,hiç probleminiz olmasa bile vakit kaybın olacak ilk senen değilmiş madem dikkatini tamamen bu sınava vermelisin bu yıl