Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaybetme korkusu diyor ben 3 kere aldatıldım aynı adam tarafından benım aptallıgum bir yerdeBence kıskançlığın altındaki sebepleri araştır, yada bilinç altında mutlaka vardır bununla ilgili ,ek olarak bi psikolog 'tan yardım alabilirsin
Ama herkes aynı olacak diye bisey yok ki , unutun o kişiyiKaybetme korkusu diyor ben 3 kere aldatıldım aynı adam tarafından benım aptallıgum bir yerde
Geçmişimle alakalı ama anne baba değil nasıl yapıcam hiç bilmiyorumBir de bu tip şeylerin altında genelde çocuklukta anne baba arasındaki ilişki kopukluklarına, kavgalara şahit olmalar yatıyor. Eger böyleyse geçmişinizle barışın ve temiz bir sayfa açın.
Geçmiş gitti artık. Önünüzde yeni bir hayat var. Bu yılı değişim yılı ilan edin. Kendinizle aranız iyi olsun. Kendinizi sevin. Birine öfke duyup bunlarla uğraşacak kadar değersiz değilsiniz emin olun ki. Çok bilmişçe konuşmak istemiyorum yine de... :)Geçmişimle alakalı ama anne baba değil nasıl yapıcam hiç bilmiyorum
Nasıl hayata geçiricemBen aslında meseleye daha geniş açıdan bakmanızı öneririm. Size yapılan kötülüklere karşı intikam duygusu beslemeniz sizi size o kötülükleri yapan insanlar kadar kötü bir kılar. Kıskançlık, intikam duygumu nasıl yenebilirim diye düşünmek yerine "nasıl daha iyi bir insan olabilirim?" sorusunu kendinize sorabilirsiniz. İkinci olarak, ben artık insanlara karşı pek beklentiye girmemeye çalışıyorum ve insanların kötülüklerine, bana yapmış oldukları kötulüklere, çevremde birbirini aynı görünümlü, birbirinin aynı düşünce yapısına sahip olan (ki benim görüş açım bambaşka) kadın veya erkeklere şaşırmıyorum. Geçmişe rağmen özellikle şunu yapmaya çalışıyorum. İnsanlara arama mesafe koyuyorum ama bir yandan da konuştuğum kişilere yolda sokakta markette, avm girişindeki güvenliklere daha çok gülümsüyorum. Ve karşımdaki insanların da güldüğünü görüyorum. Direkt sorununuza odaklanmak yerine bu gibi yerlerden başlayabilirseniz hem hayat görüşünüz değişir hem de sizi böyle yoran ve sıkan duygulardan kurtulabilirsiniz.
Bir de en önemlisi hayatınıza sizi bu duygulra sürüklemeyecek birini almanız...
Bence kendi hatasını farkeden ve bunu hata olarak gören insan otomatik olarak törpüler de kendini. Yapmayacaksınız artık, kendinize söz verip. Ajandanıza mesela 2019 Ağustos’tan itibaren yapılmayacaklar listesi yapın. Ve ne kadar iradelisiniz görebilmek için her kıskançlık yaptığınızda bi çarpı koyun hedefiniz 2020ye kadar max 10 çarpı olsunKendimin bazı özelliklerını törpülemek istiyorum.Örneğin kıskançlık gıbı ama kadın erkek ilişkisindeki kıskançlıktan bahsediyorum. Ve yapılam kötü şeyin mutlaka intikamını almalıyım kafa yapısından kurtulmak istiyoum
Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederimBence kendi hatasını farkeden ve bunu hata olarak gören insan otomatik olarak törpüler de kendini. Yapmayacaksınız artık, kendinize söz verip. Ajandanıza mesela 2019 Ağustos’tan itibaren yapılmayacaklar listesi yapın. Ve ne kadar iradelisiniz görebilmek için her kıskançlık yaptığınızda bi çarpı koyun hedefiniz 2020ye kadar max 10 çarpı olsun
:) Daha çok gülümseme, daha çok okuma, daha az ama daha kaliteli insanlar, yalnızlıktan korkmamak, daha az alışveriş yapmak, sinirlendiğiniz zaman neden sinirkendiğinizi daha sonradan sorgulamak, kendinize daha çok vakit ayırmak vs. vs.Nasıl hayata geçiricem
Haklısınız saholun:) Daha çok gülümseme, daha çok okuma, daha az ama daha kaliteli insan, yalnızlıktan korkmamak, daha az alışveriş yapmak, sinirlendiğiniz zaman neden sinirkendiğinizi daha sonradan sorgulamak vs. vs.
Kendinizi çok büyük bir şey yapmak zorundaymışsınız gibi hissetmenize gerek yok.
Aşağıdaki eki de simdi instada dolanırken gördüm böyle sayfalar insana kendine vermediği telkinleri veriyor.
Aslında haklısınız bir de bir şey için çok çabalayıp o iştem sonuç alamayınca da aşırı kötü oluyorumSürekli kıskançlığı düşünürseniz Othello sendromu olursunuz, psikolojinizi iyice bozarsınız ve kendi kendinizi hasta etmiş olursunuz. Kıskançlıkla ilgili araştırıcı olmayın.
Sevdiğiniz bir meşgale bulun..
Boş bırakmayın kendinizi vaktiniz olmasın bunları düşünmeye.. Çünkü bu düşünceler boşluktan oluyor.. VAKİT öldürememekten, saçma şeylerle öldürmeye çalışmaktan..
Bunun için de sürekli şöyle düşünün herkes çabaladığını elde etseydi herkesin hayatı şahane olurdu. Nasipte öte yol yok!!Aslında haklısınız bir de bir şey için çok çabalayıp o iştem sonuç alamayınca da aşırı kötü oluyorum
Hahaha sagolun guldurdunuz benıValla üç defa aynı adam tarafından aldatılırsan ,işte böyle intikam duygusu beslenir ,ben de yaşadım ve intikamımı aldım ,hiçte pişman değilim birazda onlar üzülsün ,Allah’a havale etmek güzelde ,bazen öylesine içi yanıyorki insanın ,yapacağı bir kötülük varsa yapabiliyor, etki tepki meselesibu arada Şahan Gökbakar,ın son filmi kayhanın bir repliği geldi aklıma ,”intikamımı alıcam”
![]()
![]()
![]()
Güldürmüş olduğuma sevindim ,şaka bir yana O dönemin 2 senesi için de erkeklerden intikam alma duygusu içimde gelişti ve mani olamadım ,3 erkeğin haklı nedenlerle canını yaktım ,ne yani hep bizim mi içimizi yakacaklar ,birazda onlarınki yansınHahaha sagolun guldurdunuz benı