merhaba kızlar yeni katıldım aranıza,galiba içimde bir çok şey birikmiş kendime dair paylaşmak istedim 9 senelik evliyim, ismim ayça ,7 yaşında pamuk gibi bir kızım var ,çok şükür işim var devlet memuruyum,eşimle severek evlendim çok büyük sıkıntılarım olmadı hiç ,tek sıkıntı şimdilik kendimle uzun süredir kendimi beğenmiyorum ,kendimi bir kadın gibi güzel bakımlı hissetmiyorum ,doğumdan sonra aldığım kilolardan sanırım. kızım 7 yaşında ama ban hala aynı ayçayım kilo da veremiyorum çok aşırı bir kilom yok cevreme arkadaşlarıma bakarak kiloluyum,yanlarında ablaları gibi duruyorum ,uzun süredir evde kendimi salmış durumdayım garip gelecek ama böyle hergün cici cici giyinmek bana yapmacıkmışım gibi gereksiz geliyor ,eşimin ihtiyaçlarını düşünemiyorum ,yani çogu zaman bu iş görev gibi geliyor ,eskiden süpriz yapardım hazırlanırdım eşim için ,şimdi kimse bana dokunmasa da uyusam ,en basiti uzun zamandır hep beyaz anne donu diye tabir ettiğimiz :) çamaşırları kullanıyorum eskiden hep takım giyerdim .ne bileyim eşim böyle sıpa simalı derler aynen evlendiğimiz gibi duruyor yanında kendimi büyük hissediyorum .kendime çok kızıyorum niye bu kadar bıraktım kendimi diye .?kiloya bağlıyorum kendimle mutsuzluğumu, bu kadar mı iradesizsin ayça diyorum?sizce ne yapmalıyım