Kendimi o kadar basit hissediyorum ki..

senasahin94

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
41
12
3
31
Fazla bilmekte guzel degilmis, her seyin bir mesafesi olmasi gerekliymis. Kalbin bile. Aldatıldığımı öğrendim, defalarca kez. Canım o kadar yanıyor ki şimdiye kadar yaşadığım acılar neymiş ki diyorum geriye bakınca. Sol yanım yok sanki. Bana böyle güzel bakan adam nasıl yapabilir? Yaşadıklarımız mıydı yalan olan. Ailesiyle daha yeni biraradaydık ilk tanışmam gibi oda heyecanlıydı. 3 yıl olmuştu şimdi benim sevdiğim adam bana bunu yapmış olabbilir mi? Ayrılıığı bir kez olsun bile düşünmemişken şimdi aptallığımla karşı karşıyayım. Bu benim suçum, güven sorunum olduğunu konuştuğum halde ilişkime devam ettim. Ona inanmayı seçtim. Hepsi benim suçum. Ne yapıcam nasıl geçicek içimdeki bu öfke eziklik bilmiyorum. İnkar ediyor ama bu kaçıncı inkar edişi yalanlarını yakalayışım. Ben aldatılıcak kadar bu kadar basit, kalitesiz biri miyim? Kim hakederki böyle bi şeyi.. Sevgimi düşünemiyorum bile öfkemin yanında. Ama bu sondu. Gerçekten sondu.. Lütfen bana bi yol gösterin,sağlıklı düşünemiyorum. Canımın yandığı kadar canını acıtmak istiyorum. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi ağlamaktan perişan haldeyim. Nolur bir çıkış yolu söyleyin

Senin basit hissetmene hiiç gerek yok, eski sevgilin olacak o adam basitliğini ortaya koymuş seni aldatarak. Şöyle düşün, ben değerliyim o beni kaybetti. Evet gerçekten de öyle. Seni aldattıysa o kaybetti. Bundan sonra umarım güzel insanlarla karşılaşırsın.

Ayrıl. Başka bi yol yok!

Haklısınız sanırım, inşallah

Onun en güzel canını ne acıtır biliyor musun?
Dötüne bir tekme, sonra mutlu bir hayat.
Der ki "ulan kız daha mutlu oldu be ne pislikmişim"
Bunu gerçekten yaparsan işe yarar ^^
Aramızda taktığımız söz yüzüğümüz vardı içinde isimlerimizin yazılı olduğu, biliyorum biraz çocukça ama o sürekli takardı bense mızmızlanırdım ama yanımdan biran olsun ayırmazdım. Onu göndermeyi düşünüyorum, yüz yüze değil ama kargoyla.

Zaman herseyin İlacı dir sukret ki evlenmemissin çocuğun olmamış bu adamdan bu şekilde olup hazmeden çok kadın var Allah ıslah etsin boylelerini

sen niye basit olasın ki? o basitlik ona ait. basit ve şahsiyetsiz.
Öyle tabi ama benim ruhum bile duymamış tüm bu olan bitenleri sanki aldatılan ben değilimde aldattığı o basit kişi benmişim gibi hissediyorum onun kadar bile değerim yokmuş ki aldatılmışım

Zaman herseyin İlacı dir sukret ki evlenmemissin çocuğun olmamış bu adamdan bu şekilde olup hazmeden çok kadın var Allah ıslah etsin boylelerini
Amin, tek tesellim fark etmiş olmam bilmemeyi çok isterdim ama allah işte bi yerden bi yalanı ortaya çıkarıyor. Yaza sözlenicektik aile arasında hayallerini kurardık. Hayali batsın

Amin, tek tesellim fark etmiş olmam bilmemeyi çok isterdim ama allah işte bi yerden bi yalanı ortaya çıkarıyor. Yaza sözlenicektik aile arasında hayallerini kurardık. Hayali batsın
Hiç üzülmeye değmez tabiki yaşadığını sen bilirsin ama daha ileriye gitmeden kendini belli etmiş olması senin için büyük şans Allah daha iyisini çıkarsın karşına bişeylerle meşgul ol kurs arkadaşlar vs toparlanirsin inşallah numarani değiştirme n senin için iyi olur bence sakin affetme sakinn

Verilmiş sadakan varmış, evlendikten sonra da aldatılabilirdin. Geçmiş olsun, bundan sonra kendi hayatına odaklan, intikam falan düşünme. İntikam almaya çalışırsan en az onun kadar alçalırsın.
Her şeyden çok seviyordum, gerçek yüzünü görememişim. İntikam değilde onu bana hatırlatan her şeyi göndermekle başlamak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…