Kendimi o kadar basit hissediyorum ki..

Ona 2.şansı vereli çok oldu 3 yapmıcam asla

3 yıl uzun bır surec ama sızden bu dunyada bır tane oldugunu unutmayın. Ve sız kendınıze zulum edersenız baskası ne yapmasın. Kendınız ıcın ayrılın elbet zaman gececek, acınız hafıfleyecek. Atlatamıyorsanız da psıkolojık destege basvurun. Boyle bır ılsıkıyı surdurmek sıze daha buyuk ezıyet olacaktır.

Her şeyden çok seviyordum, gerçek yüzünü görememişim. İntikam değilde onu bana hatırlatan her şeyi göndermekle başlamak istiyorum.

Gönderme... İşe yarayacakları tepe tepe kullan yaramayacakları çöpe at. İnan göndermen hiç bir işe yaramayacak, ben ne yaptım demeyecek.

Arkadaşım niye senin suçun tamamiyle karşı tarafın'' karaktersizliği''. Beni aldattı , bana bunu dedi bana bunu yaptı. Senle ilgisi yok. Karşı taraf karaktersiz sadece... Üzül ağla geçecek ! İçine atma kurtulduğuna dua et. Bardağın dolu tarafından bak bu herifle evli olsaydın kucağında bebeğinle Allah korusun . Gerçekten ALLAH en başta bazı insanların gerçek yüzünü gösteriyor bize düşen ''MESAFE'' böyle bir adamı kabul edip arkasından gidersen , o zaman kendini değersiz hisset. Şimdi ayağa kalk daha güzel günler için yoluna devam et. Sen onurlu bir bayansın , onursuz erkeklerle işin olmasın.

Nasıl öğrendin
Sosyal medya kullanmıyoduk onun kararıydı ve sildik. Meğer beni başkalarından saklamak içinmiş zaten babasından çekindiğini arasının kötü olduğu bahanesini sunup wapp resminide silmişti. dün gece onun kendi numarasıyla alınmış bir kız adında fake bir hesap buldum. Enyakın erkek arkadaşları ve bir kaç kızdan oluşan 10 kişilik bir hesap. Erkeklerden geri takip var tabiki hepsi biliyor o kişinin sedat olduğunu. Kızlarla konuştum tatlı bi şekilde ve sedatla merhaba merhaba tanıştıklarını sevgilisi olduğundan bile haberleri olmadığını konuşmaya çalıştığından söz ettiler. En yakın arkadaşlarının profilini gezerkende ben evde bilirken kızlarla dışarlarda takıldıklarını öğrendim. Yüzüne vurdum ne kadar adi olduğundan bahsettim. Wapptan telefondan engelledim ve bana attığı tek mesaj.. Annemin ölüsünün göriyim ki hiçbiri bişeyim olmadı. Olmamış çünkü kızlar yüz vermemiş. Resimlerdeki diğer kızlardan haberim yok tabi. Beni instagramdan uzak tutma amacıda buymuş demekki. Evde uyuyor sanarken arkadaşlarının uluorta bilip koyduğu resimleri görmemem..

Boşver yüzüğü göndermeyi falan fırlat çöpe gitsin.... Kendini birşeylerle oyala. Kurda falan git , arkadaşlarınla eğlen. Kafanı dağıt.

2 senedir farklı şehirlerde yaşıyorduk, ailesiyle konuştu ve yazın kaydını olduğum şehre aldırmaya ikna etti zaten ailesiyle aynı şehirdeyim. Onu bi süre sonra sürekli gördüğümde ya geçmezse diye korkuyorum. Şuan görmüyorum ve acımı karşımdakine kusamadan yaşamak zor geliyo karşısına geçip hesap soramamak zoruma gidiyo

O zamanda bitiremediğimi, kıyamadığımı düşünmezmi

Yok o senin ona karşı aldığın tavıra bağlı. Erkekler bizim kadar önem vermezler hediyelere anılara falan.

Eşimle yaklaşık 9 senedir birlikteyim, eşimden önceki sevgilimin aldığı spor ayakkabıyı hala giyiniyorum. Ayakkabılarım hiç eskimiyor benim yaw, yazınca farkettim bir ayakkabı 10 sene giyilir mi? Çoğu zaman aklıma bile gelmiyor onun aldığı, arada hatırlayınca ohh sefam olsun diyorum.

Herhangi bir Diyaloğa girmek sizi alcaltir karşısında tabii aldatildiginizdan eminseniz. ..

Güle güle giyin:) Bende ne düşünücem o kadar ya dimi ona göndersem sanki bişey olucak amaan

Hesapta sorsan parçalasan da daha çok hırs olucak '' Kafana çivi çakmayı bile düşündüm ama sana daha kötü bir şey yapıcam ; seni görmezlikten gelicem'' Onu umursama işte o zaman canı acır. Seni kaybettiğine o yansın . Geçecek, güçleneceksin unutucaksın yoldan geçen bir insandan farkı olmicak emin ol.

Öfkeyle kalkan zararla oturur.canını acıtmak istedikçe canın yanar.ama bana nedense tekrar affedecekmişsin gibi geldi..valla kendin bilirsin her koyun kendi bacağından misali ....

Annemin ölüsünün göriyim ki hiçbiri bişeyim olmadı. Olmamış çünkü kızlar yüz vermemiş. Resimlerdeki diğer kızlardan haberim yok tabi.

Vay, ne kolay öyle annesinin ölüsüne yemin vay.
Ne olmamış kızlar yüz vermemiş... Aldatmak ne demek canım?
Yalan söylediği an seni doğrudan alıkoyarak aldatmış olur.
Hakkın olarak istemediğin bir şeyi yaptığını gizlemesi, üzerini örtmesi... Bu da aldatma olur.

Gözünü seveyim salla geç, ne pişkin bi tipmiş.
Bir ağlarsın iki ağlarsın, sürekli ağlamaktan iyidir.
Koy ... rahvan gitsin, koppek.

Kendini suçlama bu sevgilinizin karaktersizligi.aldatma geçici bir hata değil karaktersizligin dışa yansımasıdır.ayrıl seni hak etmeyen insanla enerji ni harcama.

yaranız cok taze.cok sızlıyor içiniz.kabullenemiyorsunuz.neden niye soruları. bir umut kenarda köşede kalmış.acaba telafiye gidermi sorusu. yapılan aptalca açıklamalara inanmalımıyım acaba ikilemi.geç arkadaşım bunları.hepsini tek tek geç. duş al,kahve yap,yakın arkadaşına git.arkadaşlar böyle durumlarda en iyi vitaminlerdir. nefes al dua et.şükret. kaybetme korkusu nasıl birşey,kaybetmekten kim korkar,bu korkunun sahibi olanlar nasıl yaşar ve kaybetme korkusu olmayan insanlar neler yapar bu soruları tek tek cevapladığında işin kolaylaşacaktır. unutma önce sen....

çok teşekkür ederim hissettiklerimi tam anlamıyla yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…