- 15 Aralık 2015
- 41
- 12
- 3
- 31
- Konu Sahibi senasahin94
-
Ona 2.şansı vereli çok oldu 3 yapmıcam aslaHiç üzülmeye değmez tabiki yaşadığını sen bilirsin ama daha ileriye gitmeden kendini belli etmiş olması senin için büyük şans Allah daha iyisini çıkarsın karşına bişeylerle meşgul ol kurs arkadaşlar vs toparlanirsin inşallah numarani değiştirme n senin için iyi olur bence sakin affetme sakinn
Fazla bilmekte guzel degilmis, her seyin bir mesafesi olmasi gerekliymis. Kalbin bile. Aldatıldığımı öğrendim, defalarca kez. Canım o kadar yanıyor ki şimdiye kadar yaşadığım acılar neymiş ki diyorum geriye bakınca. Sol yanım yok sanki. Bana böyle güzel bakan adam nasıl yapabilir? Yaşadıklarımız mıydı yalan olan. Ailesiyle daha yeni biraradaydık ilk tanışmam gibi oda heyecanlıydı. 3 yıl olmuştu şimdi benim sevdiğim adam bana bunu yapmış olabbilir mi? Ayrılıığı bir kez olsun bile düşünmemişken şimdi aptallığımla karşı karşıyayım. Bu benim suçum, güven sorunum olduğunu konuştuğum halde ilişkime devam ettim. Ona inanmayı seçtim. Hepsi benim suçum. Ne yapıcam nasıl geçicek içimdeki bu öfke eziklik bilmiyorum. İnkar ediyor ama bu kaçıncı inkar edişi yalanlarını yakalayışım. Ben aldatılıcak kadar bu kadar basit, kalitesiz biri miyim? Kim hakederki böyle bi şeyi.. Sevgimi düşünemiyorum bile öfkemin yanında. Ama bu sondu. Gerçekten sondu.. Lütfen bana bi yol gösterin,sağlıklı düşünemiyorum. Canımın yandığı kadar canını acıtmak istiyorum. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi ağlamaktan perişan haldeyim. Nolur bir çıkış yolu söyleyin
Her şeyden çok seviyordum, gerçek yüzünü görememişim. İntikam değilde onu bana hatırlatan her şeyi göndermekle başlamak istiyorum.
Fazla bilmekte guzel degilmis, her seyin bir mesafesi olmasi gerekliymis. Kalbin bile. Aldatıldığımı öğrendim, defalarca kez. Canım o kadar yanıyor ki şimdiye kadar yaşadığım acılar neymiş ki diyorum geriye bakınca. Sol yanım yok sanki. Bana böyle güzel bakan adam nasıl yapabilir? Yaşadıklarımız mıydı yalan olan. Ailesiyle daha yeni biraradaydık ilk tanışmam gibi oda heyecanlıydı. 3 yıl olmuştu şimdi benim sevdiğim adam bana bunu yapmış olabbilir mi? Ayrılıığı bir kez olsun bile düşünmemişken şimdi aptallığımla karşı karşıyayım. Bu benim suçum, güven sorunum olduğunu konuştuğum halde ilişkime devam ettim. Ona inanmayı seçtim. Hepsi benim suçum. Ne yapıcam nasıl geçicek içimdeki bu öfke eziklik bilmiyorum. İnkar ediyor ama bu kaçıncı inkar edişi yalanlarını yakalayışım. Ben aldatılıcak kadar bu kadar basit, kalitesiz biri miyim? Kim hakederki böyle bi şeyi.. Sevgimi düşünemiyorum bile öfkemin yanında. Ama bu sondu. Gerçekten sondu.. Lütfen bana bi yol gösterin,sağlıklı düşünemiyorum. Canımın yandığı kadar canını acıtmak istiyorum. Dün geceden beri gözüme uyku girmedi ağlamaktan perişan haldeyim. Nolur bir çıkış yolu söyleyin
Sosyal medya kullanmıyoduk onun kararıydı ve sildik. Meğer beni başkalarından saklamak içinmiş zaten babasından çekindiğini arasının kötü olduğu bahanesini sunup wapp resminide silmişti. dün gece onun kendi numarasıyla alınmış bir kız adında fake bir hesap buldum. Enyakın erkek arkadaşları ve bir kaç kızdan oluşan 10 kişilik bir hesap. Erkeklerden geri takip var tabiki hepsi biliyor o kişinin sedat olduğunu. Kızlarla konuştum tatlı bi şekilde ve sedatla merhaba merhaba tanıştıklarını sevgilisi olduğundan bile haberleri olmadığını konuşmaya çalıştığından söz ettiler. En yakın arkadaşlarının profilini gezerkende ben evde bilirken kızlarla dışarlarda takıldıklarını öğrendim. Yüzüne vurdum ne kadar adi olduğundan bahsettim. Wapptan telefondan engelledim ve bana attığı tek mesaj.. Annemin ölüsünün göriyim ki hiçbiri bişeyim olmadı. Olmamış çünkü kızlar yüz vermemiş. Resimlerdeki diğer kızlardan haberim yok tabi. Beni instagramdan uzak tutma amacıda buymuş demekki. Evde uyuyor sanarken arkadaşlarının uluorta bilip koyduğu resimleri görmemem..Nasıl öğrendin
O zamanda bitiremediğimi, kıyamadığımı düşünmezmiGönderme... İşe yarayacakları tepe tepe kullan yaramayacakları çöpe at. İnan göndermen hiç bir işe yaramayacak, ben ne yaptım demeyecek.
Boşver yüzüğü göndermeyi falan fırlat çöpe gitsin.... Kendini birşeylerle oyala. Kurda falan git , arkadaşlarınla eğlen. Kafanı dağıt.Aramızda taktığımız söz yüzüğümüz vardı içinde isimlerimizin yazılı olduğu, biliyorum biraz çocukça ama o sürekli takardı bense mızmızlanırdım ama yanımdan biran olsun ayırmazdım. Onu göndermeyi düşünüyorum, yüz yüze değil ama kargoyla.
2 senedir farklı şehirlerde yaşıyorduk, ailesiyle konuştu ve yazın kaydını olduğum şehre aldırmaya ikna etti zaten ailesiyle aynı şehirdeyim. Onu bi süre sonra sürekli gördüğümde ya geçmezse diye korkuyorum. Şuan görmüyorum ve acımı karşımdakine kusamadan yaşamak zor geliyo karşısına geçip hesap soramamak zoruma gidiyoArkadaşım niye senin suçun tamamiyle karşı tarafın'' karaktersizliği''. Beni aldattı , bana bunu dedi bana bunu yaptı. Senle ilgisi yok. Karşı taraf karaktersiz sadece... Üzül ağla geçecek ! İçine atma kurtulduğuna dua et. Bardağın dolu tarafından bak bu herifle evli olsaydın kucağında bebeğinle Allah korusun . Gerçekten ALLAH en başta bazı insanların gerçek yüzünü gösteriyor bize düşen ''MESAFE'' böyle bir adamı kabul edip arkasından gidersen , o zaman kendini değersiz hisset. Şimdi ayağa kalk daha güzel günler için yoluna devam et. Sen onurlu bir bayansın , onursuz erkeklerle işin olmasın.
O zamanda bitiremediğimi, kıyamadığımı düşünmezmi
teşebbüsten eminim diyim. Sonrasını inanın bilmek istemiyorum. Bu kadarı bile beni çıldırtmaya gerçekten yettiHerhangi bir Diyaloğa girmek sizi alcaltir karşısında tabii aldatildiginizdan eminseniz. ..
2 senedir farklı şehirlerde yaşıyorduk, ailesiyle konuştu ve yazın kaydını olduğum şehre aldırmaya ikna etti zaten ailesiyle aynı şehirdeyim. Onu bi süre sonra sürekli gördüğümde ya geçmezse diye korkuyorum. Şuan görmüyorum ve acımı karşımdakine kusamadan yaşamak zor geliyo karşısına geçip hesap soramamak zoruma gidiyo
Annemin ölüsünün göriyim ki hiçbiri bişeyim olmadı. Olmamış çünkü kızlar yüz vermemiş. Resimlerdeki diğer kızlardan haberim yok tabi.
çok teşekkür ederim hissettiklerimi tam anlamıyla yazmışsınızyaranız cok taze.cok sızlıyor içiniz.kabullenemiyorsunuz.neden niye soruları. bir umut kenarda köşede kalmış.acaba telafiye gidermi sorusu. yapılan aptalca açıklamalara inanmalımıyım acaba ikilemi.geç arkadaşım bunları.hepsini tek tek geç. duş al,kahve yap,yakın arkadaşına git.arkadaşlar böyle durumlarda en iyi vitaminlerdir. nefes al dua et.şükret. kaybetme korkusu nasıl birşey,kaybetmekten kim korkar,bu korkunun sahibi olanlar nasıl yaşar ve kaybetme korkusu olmayan insanlar neler yapar bu soruları tek tek cevapladığında işin kolaylaşacaktır. unutma önce sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?