Kendimi o kadar basit hissediyorum ki..

inkar etti hepsini arkadaşım dedi hiçbiri bi şeyim olmadı dedi ama yalanları net bi şekilde ortadaydı.Aralarında birey olmasa bile aldatmış sayıyorum inanamıyorum artık ona

Bencede aldatmaktir bu. Aklinca sadece konustum diyor. Ama biraz daha bekleseydi ytakta biticekti belki is.
Onlarla konusma amaci onemli olan.
Ne diye konusmus saniyor? Atommu parcaliycaklardi sanki oturup.

Bencede aldatmaktir bu. Aklinca sadece konustum diyor. Ama biraz daha bekleseydi ytakta biticekti belki is.
Onlarla konusma amaci onemli olan.
Ne diye konusmus saniyor? Atommu parcaliycaklardi sanki oturup.
bende sizin gibi düşünüyorum. Benim hayatımdaki tüm erkek arkadaşlarımı çıkarıpta kendisi gidip kızlarla konuşursa bu işte bi şey ararım. 3 yılllık sevgilin varken başka kızlarla konuşmak aldatmsak değilde ne? Bi şeyi olmamış öyle diyo kız yüz vermediyse eğer tabiki olmamıştır. Bu olmasını onun istemediği anlamına gelmiyor

Bende 2 senelik iliskimi bu sbepten bitirdim canim anliyorum seni.
Benim sinif arkdaslarimi fb dan silerdi ama kendisi sehir A dayken taa diyarbakirdan birisiyle konusurdu. Arkdasca konusuyolarmismis. Sonra tam yapmiycam dedi. Ve bi muddet sonra gordumki ooo. Eski sevgiliyle bile konusmus. Fbdan takip ederken birden msne gectiler. Konustuklarini biliyodum ama kanitlayamadim. Cunku kizi tembihlemis kiz " valla sadece seni sevdgiji soyledi bana' dedi. Ben ayrilamadim, cunku seviyodum.
Kizi tehdit etmis megersem.
10 ay sonrw o ayni kizdan gercekleri ogrendim. O askrrdeyken terkettim onu.
Sonra babasi aradi " x basina tufek dayamis komutan zor kurtarmis, sen ne dedinde boyle oldu kzim??"

bunda aldatma kumar(eski konun) herşey var. daha fazla vakit harcama bence

Ahh canım benim ya çok üzüldüm.
İnşallah bian önce atlatabilirsin bu durumu.
Gerekirse civi çiviyi söker mantığıyla hareket edip kendine yeni bir sevgili bul
Yeter ki o adama geri dönme
Ne olursa olsun aldatan bi adamla olmazz
Kendine başka birisiyle yeni bi şans verebilirsin.
Yeni biri diyorum ama hani böyle gezip eğlenecek kafani dagitacak arkadaşların ortamın yoksa o adama kayar aklın sürekli. Ona döneceğine yeni biriyle tanış arkadaşlık kur derim.
Bu arada nasıl aldatildigini öğrendin bilmiyorum ama benim en yakın kız arkadaşım nisanlanacagi adamı yatakta liseli bi kızla bastı ben bile hala unutamiyorum arkadasimin halini hayatimin en büyük şokuydu, arkadaşımi düşünemiyorum bile
. Sukret demek zor farkındayım ama gerçekten o adamdan kurtulduğuna sukretmelisin

Bu durumun senin eksikliğinle basitliğinle şunla bunla bi alakası yokki.Bu hayatındaki kişinin karaktersizliği ve onun problemi.Senden kaynaklanan birşey değil.Sadece bilmeni isterimki affettikçe sonu gelmek yerine aynı şekilde devam edicek.Bunu bilerek kararlarını alırsan daha iyi olur.Evet ayrılık aldatılma bunlar kötü şeyler, ama bilki bu acıyı bile solda sıfır bırakıcak o kadar dert varki.Rabbim sana bir gün bu ayrılık acısı için ''oda acımıymış'' dedirtmesin.Üzüldüğünü tabiki anlayabiliyorum herşeyden önce çok kırıcı ama bu ne seninle alakalı nede dünyanın sonu.Sadece bi hayatı böyle geçirmek istemiyosan onu hayatından çıkarman gerekiyor.Aksi halde her zaman bu dertlerle boğuşucaksın.Karaktersizlik değişmez.Karaktersiz bir adam karakterli bi adama dönüşmez.Bunu unutma.

beni aradı bugün seni aldatmadım diye yeminler etti ben yüz vermeyince bağırmaya hakaret etmeye başladı. Ailesinin sürekli benden bahsettiğini ne yapacağını şaşırdığını ama annesinden başlayarak bittiğini söyleyeceğini söyledi. Annene bana yaptıklarınıda anlat ben gerekirse bi hatam olduysa özür dilemesini bilende bir kızım dedim. Hayır anlatmıcam ona melis başkasına bi şans vericekmiş(aldatıldığımı öğrendiğimde demiştim biri var benden hoşlanan ona bi şans vericem diye) biz ayrıldık dicem dedi. Sonra kapatınca tekrar aradı müsait değilim hızlı söyle diye açtım telefonu ve başka birinin elini nasıl tutucaksın beni nasıl silip attın o kişiyi bulursam hayatını karartırırm onunla mutlu olmicaksın elimden geleni yapıcam diye sinirlendi. En son hakaretlere başlayınca kapattım yüzüne arama bidaha beni dedim.Biraz öncede ablasının yanından geliyorum oda bu ara herkese karşı saygısız olduğunu ama aldattığına inanmadığını söyledi. Yalanları konusundada annesine ablasına bile yalan söylediğinden bahsetti. SAkın arayıp sorma o yine seni arıcaktır dedi ama bilmiyorum. O kadar hakareti o kadar yalanı yatmış olmasalar bile aldatmaya teşebbüs etmesini yediremiyorum artık kendime. Geri dönüşşü yok bu işin. Çok seviyorum, aşkımdan ölüyorum ama ona geri dönmicem

bunda aldatma kumar(eski konun) herşey var. daha fazla vakit harcama bence
herşey o kadar üst üste geldi ki ne yapacağımı şaşırdım. Kumar yüzünden zaten ayrıydık şimdi birde bu çıktıı. Ablasıyla kumar olayını görüşmek için beraberdik biraz önce ve bu durumdanda bahsettim. Sedatın beni kaybetmekten çok korktuğunu aldattığını düünmediğini ama yalanları onada söylediğinden bahsetti. Bana uyuyorum derken aslında ablasının haberi olarak clublara gittiğinden bahsetti. Bu kadarını artık kaldıramıyorum. İlişkiye girmemiş bile olsalar bu durum bi aldatmadır benim için ve gururumu korumalıyım. Aşkımdan ölsemde durmalıyım.

Kendin için yolver gitsin, intikam içini soğutsa bile orada harcadığın Zaman kadar üzülmeye devam edeceksin, bence değmez

Demek ki doğru tercihler yapmıyorsun

En guzel intikam unutmaktir bunu bilir bunu soylerim belki su an bunu dusunemezsin ama emin ol yol budur.
Beni aylardır benimle tek kelime konuşmadan bekleyen birinin olduğunu bu hareketiyle bile ondan daha sadık olduğunu ve ona bi şans vermek istediğimi bu yüzdende karşıma çıkmamasını istediğimi içeren bir mesaj attım. Aradı ve beni nasıl unuttun başkasının elini nasıl tutucaksın beni severken başkasıyla nasıl olucaksın dedi ağlamış gibiydi ses tonu. Aylarca sen nasıl yaptıysan bende öyle yapıcam dedim hayatınızı bitiririm sen ölene kadar mutlu olamıcaksın gör demeye başladı. çirkinleşti. dayanamadım kapadım telefonu. Bilmiyorum canımın yandığına mı üzülüyüm, aldatıldığıma mı yoksa 3 yıllık emeğime mi bilmiyorum inanın

Aynı şekilde bul birini takılmaya başla
Beni aylardır benimle tek kelime konuşmadan bekleyen birinin olduğunu bu hareketiyle bile ondan daha sadık olduğunu ve ona bi şans vermek istediğimi bu yüzdende karşıma çıkmamasını istediğimi içeren bir mesaj attım. Aradı ve beni nasıl unuttun başkasının elini nasıl tutucaksın beni severken başkasıyla nasıl olucaksın dedi ağlamış gibiydi ses tonu. Aylarca sen nasıl yaptıysan bende öyle yapıcam dedim hayatınızı bitiririm sen ölene kadar mutlu olamıcaksın gör demeye başladı. çirkinleşti. dayanamadım kapadım telefonu. Bilmiyorum canımın yandığına mı üzülüyüm, aldatıldığıma mı yoksa 3 yıllık emeğime mi bilmiyorum inanın

çok teşekkür ederim öncelikle çok içten yaklaşmışsınız. İnşallah atlatıcam yakın zamanda, şuan için gerçekten kendime mi üzülmeliyim, 3 yıllık ilişkime verdiğim emeğe mi yoksa aldatıldığıma mı inanın bilmiyorum. Hala yeminler ediyor benden başkası olmadığına ama o kadar çok yalanını yakaladım ki en başta ilk yalanında bitirmeliymişim diye düşünüyorum geçmişe bakınca. Her yalanında öncekinden biraz daha büyüdü yalanları. Onu çok seviyorum ama alttan alıcak ne gücüm, yalanlarını daha fazla dinleyecek nede yüreğim var. Hepsini paramparça etti. Elimde bir delilde yok fakat hiçbir kız arkadaşının bendende haberi yok 3 yıllık sevgilisiyim bu bile başlı başına normal birşey değil. Beni herkesten heleki farklı şehirlerdeyiz saklayan birine daha ne kadar güvenebilirim kii ailesine girmiş olsam bile.. Yaza söz kesicektik ailelerle konuşup iki seneyede okul bitiyo evlenme hayalleri kuruyorduk. Herşeyi sildim attım oda farkında ve bağırıp çağıran o adam telefonda yeminler edip ağlayacak kadar alçaldı gözümde. Madem seviyordun, iradene sahip olucaktın. Madem ilşkine değer veriyodun bu kadar duyulursa biteceğinin göze alamayacktın.

şu hayattaki en zor şey bir insanın karakterinin değişmesiymiş. Kendimdende biliyorum sevmediğim huylarımı ne kadar istesemde değiştiremiyorum. Oda değişmeyecek bunu artık öğrendim. Canım yana yana, geceler boyu ağlaya ağlaya öğrendim. Bu onun kaçıncı yalanları, her seferinde aman aileler tanıştı aman 3 yılımın emeği var, aman çocukluk aşkımdı diye diye kendimi bitiridim. Hasta oldum sayesinde vücudumda her yerimde yaralar çıktı sıkıntıdan. Gerçekten bu aşk denen şeyin bana yararından çok zararı dokunuyor. Çok seviyorum evet ama sevgim bunlarıda alttan almaya yetmiyor. ZAten kendimi yeterince kötü hissediyorum birde onu affedip dahada alçalmak istemiyorum. Allahıma şükürler olsun ki daha sözlenmedik yaza kuruyorduk bunun hayallerini. Bilmiyorum, geçicek ama ağlaya ağlayada olsa geçicek. Boğazımı düğümleyen, hıçkırarak ağlamamı sağlayan bu acıda geçicek inanıyorum..

Kendin için yolver gitsin, intikam içini soğutsa bile orada harcadığın Zaman kadar üzülmeye devam edeceksin, bence değmez
tek tesellim farklı şehirlerde yaşamamız, belkide bir ay sonra öğrensem oda benim şehrime geçiş yapıcaktı öyle konuşmuştuk önceden. Onu her gün görürken daha zor olurdu sindirmesi unutması..

Demek ki doğru tercihler yapmıyorsun
çok sevdim. karakterine bakmadan ilk görüşte sevmiştim. çocukluk aşkımdı 6 yıllık bi geçmişimiz vardı. oda beni çok sevmişti yaza sözlenicektik en çok o istiyordu olmasını. nerden bilebilirdim ki günün birinde herşeyi en önemlisi beni kaybetme pahasına bunları yapacağını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…