Kendimi Ona Layık Hissetmiyorum

İstediğim gibi olacağını bilsem zaten hemen şimdi gidip ameliyat olacağım, fakat benimki biraz farklı bir sorun. Yani hiç kimsede benimki gibi burun görmedim şimdiye kadar. Önden, sağ profilden ve sol profilden tamamen normal, fakat sağ çarprazdan bakılınca sol çapraz profilime göre ciddi bir fark var. Ve kemer burnum üstünde yani burun sırtımda değil, burnumun yanında, sanırım burun duvarı deniliyor oraya. Yani aslında burnumda kemer yok fakat o çıkıntı yüzünden varmış gibi duruyor. O yüzden klasik burun ameliyatı geçirmek istemiyorum çünkü o zaman kemikleri kırıp yeniden birleştirecekler.

canım olsun sen doktora gidip bu endişelerini ve tam olarak ne istediğini anlattıktan sonra hiçbir sorun olmaz. hem burnunu iyice inceler ve ne demek istediğini emin ol anlar, sonuçta o bir doktor burnun ne şekilde olursa olsun düzeltebilir, istediği kadar farklı olsun, onun ne tecrübeleri vardır. ama tabi iyisine gidersen daha rahat edersin, bak bu sitede burun estetiği konusunda doktor önerileri falan var doktorundan memnun olanlar var, hangi şehirdeysen gir oku fikir edin, bişey bulamazsan kendin konu açıp öneri al çünkü doktor seçimi önemli. ve bu endişelerinin hepsini de doktorunla konuşursan o da seni rahatlatır zaten. bu ''istediğim gibi olmazsa naparım'' korkusuyla sürekli bu burunla mı yaşıycaksın mutsuz olduğun halde? ne istediğini anlatırsan doktorun onu yapıcaktır, hatta bazıları bilgisayarda shop yaparak burnunu öyle yaptığınızda sende nasıl duracağını falan bile gösteriyormuş önceden. beğenirsen yapıyomuş. hem yüzüne ne nasıl yakışır iyi bi doktor bilir bunları. sen buna kafanı takma bi an önce estetik ameliyatını olmaya bak :)

Şu aralar beni aşırı derecede etkileyen bir kompleksim var, normalde burnumu beğenirdim, fakat bu yazın sonunda farkettim ki bi taraftan bakınca gayet normal duruken diğer taraftan bakınca kemerli gibi görünüyor. Burnumun üstünde değil fakat yan kemikte bir çıkıntı var ve burnumu kemerli gibi gösteriyor. Aslında minik bir şey ama görüntüye yansıması kötü duruyor.

Bunun yüzünden kendimi aşırı çirkin hissediyorum, kıyafet almaya makyaj yapmaya hevesim kalmadı zaten çirkinim yapsam nolacak diye. Herkesin burnuna dikkat ediyorum, herkesin güzel benimki neden böyle diye üzülüyorum.

Asıl kompleks yaptığım konu ise, kendimi hoşlandığım cocuğa layık hissetmemem. Bakıyorum o da süper yakışıklı değil evet ama gayet hoş ve hiçbir kusuru yok. Burnu gayet düzgün. Zaten beğenilen birisi, arkadaşlarım hep baby face falan diyorlar.

Geçen burundan konu açılmıştı, kızın biri hoşlandığım çocuğu göstererek burnu ne kadar güzel dimi dedi, çenesi de çıkık çok güzel, güzel bir yüzü falan var diyordu bana, o an o kadar üzüldüm ki, hem kıza sinir oldum hem de o çocuğa layık olmadığımı bir kez daha anladım.

Aslında düşündüklerimin saçma olduğunun farkındayım ama elimde değil takıyorum, herkes bana her güzelin bir kusuru olur, benim de burnum kemerli nolacak, sen böyle de güzelsin, hem o kadar kötü durmuyor vs gibi şeyler söylüyor. Bir ara gerçekten kabullenip takmamaya çalıştım ama olmuyor, takmasam bile kendimi çirkin hissetmem devam ediyor. O çocuk gelip bana beni sevdiğini itiraf etse bile bu takıntım yüzünden ben onu kabul etmem. Hastalık boyutuna ulaştı artık.

Estetik olmaya cesaret edemiyorum, ya daha kötü olursa burnumu bozarlarsa vs diye. Zaten şu an durumum da yok.

Not: Ergen değilim, aşırı obsesif biriyim sadece. Benim gibi hissedenler var mı diye merak ettim.
Evet bu yazdıklarınızdann sonra tek diyeceğim haklisiniz

Şu aralar beni aşırı derecede etkileyen bir kompleksim var, normalde burnumu beğenirdim, fakat bu yazın sonunda farkettim ki bi taraftan bakınca gayet normal duruken diğer taraftan bakınca kemerli gibi görünüyor. Burnumun üstünde değil fakat yan kemikte bir çıkıntı var ve burnumu kemerli gibi gösteriyor. Aslında minik bir şey ama görüntüye yansıması kötü duruyor.

Bunun yüzünden kendimi aşırı çirkin hissediyorum, kıyafet almaya makyaj yapmaya hevesim kalmadı zaten çirkinim yapsam nolacak diye. Herkesin burnuna dikkat ediyorum, herkesin güzel benimki neden böyle diye üzülüyorum.

Asıl kompleks yaptığım konu ise, kendimi hoşlandığım cocuğa layık hissetmemem. Bakıyorum o da süper yakışıklı değil evet ama gayet hoş ve hiçbir kusuru yok. Burnu gayet düzgün. Zaten beğenilen birisi, arkadaşlarım hep baby face falan diyorlar.

Geçen burundan konu açılmıştı, kızın biri hoşlandığım çocuğu göstererek burnu ne kadar güzel dimi dedi, çenesi de çıkık çok güzel, güzel bir yüzü falan var diyordu bana, o an o kadar üzüldüm ki, hem kıza sinir oldum hem de o çocuğa layık olmadığımı bir kez daha anladım.

Aslında düşündüklerimin saçma olduğunun farkındayım ama elimde değil takıyorum, herkes bana her güzelin bir kusuru olur, benim de burnum kemerli nolacak, sen böyle de güzelsin, hem o kadar kötü durmuyor vs gibi şeyler söylüyor. Bir ara gerçekten kabullenip takmamaya çalıştım ama olmuyor, takmasam bile kendimi çirkin hissetmem devam ediyor. O çocuk gelip bana beni sevdiğini itiraf etse bile bu takıntım yüzünden ben onu kabul etmem. Hastalık boyutuna ulaştı artık.

Estetik olmaya cesaret edemiyorum, ya daha kötü olursa burnumu bozarlarsa vs diye. Zaten şu an durumum da yok.

Not: Ergen değilim, aşırı obsesif biriyim sadece. Benim gibi hissedenler var mı diye merak ettim.

Benim burnumu görsen kendi burnunu ebedibillah seversin =))
Üstelik çok güzel burunlu bir kocam var=))
Burnu bırak bacakları bile benden güzel, o fit benim 10 kilo fazlam var =)
Takma bunları kafana, cidden Allah sıhhat versin ötesi boş

İnsanı güzel yapan kusurlarıdır. Fotoğraftaki de çok ünlü bir manken.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 81
Gülse Birsel'in burnu da çok çirkin ama tanıdığım en seksi kadınlardan biri.

Burunla olsaydı bu işler ooooooooo...

Kısacası: Takma bu kadar.

Konunun üstunden biraz zaman gecmis ama umarim okursun. Tarif ettigin kemik cikintilari bende de var. Cunku 8 yasindan beri gozluk kullaniyorum ve kemiklerim ona gore gelisti. Eger sende kullaniyosan nedeni buyuk ihtimalle odur. Burda bi kisi daha ayni konudan acmisti. O zamana kadar takilmadigim o cikintilar konuyu okuyunca bi anda gozume buyuk bi sorun gibi gelmeye basladi. Soyle 2 hafta filan bu surekli burnumun guzel olmadigini dusundum. Ki kucucuk begenilen bir burnum var. Sonra dizilere filmlere baktim. O cikintilarin bir cok oyuncuda olduğunu ve su ana kadar hic farketmedigimi anladim. Sonuc olarak hayat boyle seylere takilmak icin ve kendini komplekse sokmak icin cok kisa. Emin ol o cikintilari bir tek sen farkediyosun. Kafani takma

Gozunde cok buyutmussun onu. Kendini de kucultmussun. Ozguvenini yitirmissin.
Gozunde onu bu kadar buyutme. Herkes gibi niri iste.

Yaw saglikli oldugun icin gece gunduz sukredecegine, suram niye boyle, buram niye hafiften yamuk diye dusunme. Guzellik gecici birsey. zaten istersen dunya guzeli ol, ozguvenin yoksa havan yoksa, yine bir ise yaramaz.

Back
X