Kendimi onunla karsilastiriyorum..

Bir insana verdiğiniz değerin onun gerçekten değerli olmasıyla ya da bunu hak edip etmemesiyle hiç ilgisi yoktur.Değer vereceğimiz insanları kendimiz seçeriz ve bunu yaparken çoğu zaman ne durumda olduklarına aldırmayız.Bunun adı tam olarak değer yüklemesidir.Yani ona verdiğiniz değerin kaynağı siz olduğunuz için asıl değerli olan karşınızdaki değil sizsinizdir.En azından bir süre öyledir.Ama şunu da göz ardı etmemek gerekir birine gereğinden fazla değer verirseniz eğer artık sürekli kendinizden verdiğiniz için siz değer kaybetmeye başlarsınız ve onun gözünde ona verdiğiniz değer ölçüsünde değersizleşirsiniz. Bence değerli olan sizsiniz sınavlarınızı aksatmayın bugünler de geçecek.
Tesekkur ederim. Insallah gecer.

Adam evlenmis is bitmis.

Sen kafayi yiyorsun demek.

Canim kendine bir mesgale bul .baska seylerle ilgilen ....

Hayirlisi buymus

Canım benim karşılaştırma göstere
Nasip kısmet işi bunlar
Onların yiyecek yemekleri içecek suları varmış.
Kimbilir senin küsmeyin kim sen onu bekle boş yere üzülme
Bazen tam kadercilik tüm sorunları cozer

Çoğu insan kalbinde yer etmiş eski sevgilisinin yeni sevgilisi ile kendisini muhakkak kıyaslama içerisine girmiştir. Senin burada duygularını açıklıkla paylaşmış olmandan etkilendim açıkçası. Keşke herkes senin gibi olsa.
Mevzuya gelince ise sen elinden geleni yapmana rağmen olmadıysa üzülmene hiç lüzum yok çünkü sen yapman gereken herşeyi yapmışsın. Kıyaslama içerisine giripte kendini boşuna yıpratmamalısın. Yenisinin senden artısı olacak diye bir şey yok ki erkek için sonucta yeni 'farklı bi heyecan' dır. Sorgulamana gerek bile yok ya bi erkek için bu kadar kasmamalısın. Elbet seninse kıymetini bilen belki de eski erkek arkadaşından daha hayırlı biri çıkar karşına belli mi olur.

Back
X