aksine cok guclusun alkisliyorm seniÇok kötü şeyler yaşadım. İnanın sırtımı yasladığım insanlardan o kadar çok darbe yedim ki bir süre sonra her şeyi çok kolay atlattığımı fark ettim. Gururum incinmişti düne kadar. Bugünse mutluyum. Her şeyi göz ardı edebiliyorum artık. Bu güçlü olduğum için mi yoksa onursuzlaştım mı inanın anlamıyorum. İnanın içimde çok büyük fırtınalar kopuyor. Ama göz önüne getirmemek için hep gülümseyip iyi şeyler düşünüyorum ve önüme bakıyorum. Onursuz muyum ben ? Aldatıldım, aşağılandım, kandırıldım. Etrafımın akbabalarla dolu olduğunu çok geç anladım. Güçlü müyüm ? Onursuz mu ?
Böyle düşünmene gerçekten çok sevindim.Valla herneyse adı bende istiyorum
Ben de böyle düşünüyorum. Ama bazen onursuz musun neden kafana takmıyorsun diyorum kendi kendimealdatan onusuz gurursuzdur aldatılan en fazla saftır buda zayıflıktır eksiklik değil
önününe bak
boşver yaşanmışlıklar tecrübe olsun o kadar
Çok teşekkür ederim. Umarım öyleyimdir. Bu onursuz hissetme durumu psikolojik bir sorun sanırımaksine cok guclusun alkisliyorm seni
Hayır elbette hayatımda tutmadım. Midem bulandı. Yalvardı yakardı ama inanın o kadar tiksindim ki kurtulmak için her türlü yolu denedim. En son da numaramı daha kötü bir sebepten değiştirdim ve sosyal hesaplarımı tamamen kapattım. Böylece sıyrıldımAttığınız başlık çok acımasızca. Sizi aldatan kişi eşiniz mi? Eşiniz dahi olsa önünüze bakmanız gerekir. Hala hayatınızda mı tutuyorsunuz o kişiyi?
Bilmiyorum. Arkadaşıma sordum bu onursuzluk değil ama farklı bir şey güç de değil dedi. Kolayca kestirip atıyorsun dedi. Başka ne yapabilirim inanın bilmiyorumAsla onursuz degilsiniz onursuz biri varsa o da aldatandir. Bence cok guclusunuz ah vah edip yerinizde sayinca mi onurlu olacaktiniz.
İnan bana onursuzluğun ne olduğunu unuttum yaşadıklarımdan sonra. Çok fazla incindim, yıprandım. Bunlara tepki vermeyip sadece kaçmam mı onur, yoksa bu tamamen onursuzluk mu bilmiyorumSence onursuzluk nedir?
Sözlük tanımı değil, senin edindiğin hayat tecrübesine göre nedir?
Bazen isteyerek, bilinçli yürüyoruz yanlış olana,
Bu aptallık mesela. Hepimiz aptal olduk, olacağız
Kafsya takmak onur gostergesi degildir ki. Herseye ragmen sane darbe atanlarin yuzune bakarsan onurduzlukturBen de böyle düşünüyorum. Ama bazen onursuz musun neden kafana takmıyorsun diyorum kendi kendime
Bilmiyorum. Arkadaşıma sordum bu onursuzluk değil ama farklı bir şey güç de değil dedi. Kolayca kestirip atıyorsun dedi. Başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum
seni olumsuz etkileyen şu iç sesi dinlemeBen de böyle düşünüyorum. Ama bazen onursuz musun neden kafana takmıyorsun diyorum kendi kendime
Yüzlerini görmemek için dava bile etmedim. Sadece uzak dursunlar, yoluma çıkmasınlar istiyorum. Keşke bir şeyler yapabilseydimKafsya takmak onur gostergesi degildir ki. Herseye ragmen sane darbe atanlarin yuzune bakarsan onurduzluktur
Çok teşekkür ederim. Umarım doğrusudur. Tereddüt ediyorum. psikolojim sağlam değil galibaO arkadas sizin gucunuzu kiskanmis:) dogru olani yapiyorsunuz aynen devam.
Bana göre onursuzluk Emel acar, Alioğlunun sevgililerinin tercihleri. Para için her türlüsünü kabuk etmek, sevgiden değil, lüksten vazgeçemek.İnan bana onursuzluğun ne olduğunu unuttum yaşadıklarımdan sonra. Çok fazla incindim, yıprandım. Bunlara tepki vermeyip sadece kaçmam mı onur, yoksa bu tamamen onursuzluk mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?