Kendimi onursuz hissediyorum

ciddiikiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
200
99
18
28
Çok kötü şeyler yaşadım. İnanın sırtımı yasladığım insanlardan o kadar çok darbe yedim ki bir süre sonra her şeyi çok kolay atlattığımı fark ettim. Gururum incinmişti düne kadar. Bugünse mutluyum. Her şeyi göz ardı edebiliyorum artık. Bu güçlü olduğum için mi yoksa onursuzlaştım mı inanın anlamıyorum. İnanın içimde çok büyük fırtınalar kopuyor. Ama göz önüne getirmemek için hep gülümseyip iyi şeyler düşünüyorum ve önüme bakıyorum. Onursuz muyum ben ? Aldatıldım, aşağılandım, kandırıldım. Etrafımın akbabalarla dolu olduğunu çok geç anladım. Güçlü müyüm ? Onursuz mu ?

aldatan onusuz gurursuzdur aldatılan en fazla saftır buda zayıflıktır eksiklik değil
önününe bak
boşver yaşanmışlıklar tecrübe olsun o kadar

aksine cok guclusun alkisliyorm seni

Attığınız başlık çok acımasızca. Sizi aldatan kişi eşiniz mi? Eşiniz dahi olsa önünüze bakmanız gerekir. Hala hayatınızda mı tutuyorsunuz o kişiyi?

Asla onursuz degilsiniz onursuz biri varsa o da aldatandir. Bence cok guclusunuz ah vah edip yerinizde sayinca mi onurlu olacaktiniz.

Sence onursuzluk nedir?
Sözlük tanımı değil, senin edindiğin hayat tecrübesine göre nedir?
Bazen isteyerek, bilinçli yürüyoruz yanlış olana,
Bu aptallık mesela. Hepimiz aptal olduk, olacağız

aldatan onusuz gurursuzdur aldatılan en fazla saftır buda zayıflıktır eksiklik değil
önününe bak
boşver yaşanmışlıklar tecrübe olsun o kadar
Ben de böyle düşünüyorum. Ama bazen onursuz musun neden kafana takmıyorsun diyorum kendi kendime

Attığınız başlık çok acımasızca. Sizi aldatan kişi eşiniz mi? Eşiniz dahi olsa önünüze bakmanız gerekir. Hala hayatınızda mı tutuyorsunuz o kişiyi?
Hayır elbette hayatımda tutmadım. Midem bulandı. Yalvardı yakardı ama inanın o kadar tiksindim ki kurtulmak için her türlü yolu denedim. En son da numaramı daha kötü bir sebepten değiştirdim ve sosyal hesaplarımı tamamen kapattım. Böylece sıyrıldım

Asla onursuz degilsiniz onursuz biri varsa o da aldatandir. Bence cok guclusunuz ah vah edip yerinizde sayinca mi onurlu olacaktiniz.
Bilmiyorum. Arkadaşıma sordum bu onursuzluk değil ama farklı bir şey güç de değil dedi. Kolayca kestirip atıyorsun dedi. Başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum

Sence onursuzluk nedir?
Sözlük tanımı değil, senin edindiğin hayat tecrübesine göre nedir?
Bazen isteyerek, bilinçli yürüyoruz yanlış olana,
Bu aptallık mesela. Hepimiz aptal olduk, olacağız
İnan bana onursuzluğun ne olduğunu unuttum yaşadıklarımdan sonra. Çok fazla incindim, yıprandım. Bunlara tepki vermeyip sadece kaçmam mı onur, yoksa bu tamamen onursuzluk mu bilmiyorum

Bilmiyorum. Arkadaşıma sordum bu onursuzluk değil ama farklı bir şey güç de değil dedi. Kolayca kestirip atıyorsun dedi. Başka ne yapabilirim inanın bilmiyorum

O arkadas sizin gucunuzu kiskanmis:) dogru olani yapiyorsunuz aynen devam.

Kafsya takmak onur gostergesi degildir ki. Herseye ragmen sane darbe atanlarin yuzune bakarsan onurduzluktur
Yüzlerini görmemek için dava bile etmedim. Sadece uzak dursunlar, yoluma çıkmasınlar istiyorum. Keşke bir şeyler yapabilseydim

İnan bana onursuzluğun ne olduğunu unuttum yaşadıklarımdan sonra. Çok fazla incindim, yıprandım. Bunlara tepki vermeyip sadece kaçmam mı onur, yoksa bu tamamen onursuzluk mu bilmiyorum
Bana göre onursuzluk Emel acar, Alioğlunun sevgililerinin tercihleri. Para için her türlüsünü kabuk etmek, sevgiden değil, lüksten vazgeçemek.

Bende senin gibiyim ama hiç onursuzluk olarak düşünmemiştim , herşeye gülüp geçiyorum hiç bişey koymaz yani artık ,dünya yansa umrumda değil çoğu konuda , bence güçlüyüz yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…