Kendimi onursuz hissediyorum

Bana göre onursuzluk Emel acar, Alioğlunun sevgililerinin tercihleri. Para için her türlüsünü kabuk etmek, sevgiden değil, lüksten vazgeçemek.
Bana göre onursuzluk Emel acar, Alioğlunun sevgililerinin tercihleri. Para için her türlüsünü kabuk etmek, sevgiden değil, lüksten vazgeçemek.
Bu konuda yorum yapmamız pek sağlıklı olmaz. Çünkü herkes her şeyin farkındadır zaten bir ilişkiye başlarken. Bu ancak alışveriş olur. Sen bana ben sana...

Bende senin gibiyim ama hiç onursuzluk olarak düşünmemiştim , herşeye gülüp geçiyorum hiç bişey koymaz yani artık ,dünya yansa umrumda değil çoğu konuda , bence güçlüyüz yahu
Böyle düşünmene senin açından çok sevindim. İnşallah hep böyle kendinle gurur duyarsın. Sadece bana bazen onursuzum gibi geliyor. Neden bedelini ödetemiyorum tüm yapılanların ?

Çok teşekkür ederim. Umarım öyleyimdir. Bu onursuz hissetme durumu psikolojik bir sorun sanırım
onursuz biri varsa aldatandir. soyle bir psijolojiye giriyor karsindaki cocok guclu sense zayif ama oyle olmuyor iste vebal kul hakki ne olcak birak hesabini o yapdin sen onune bak

Bu konuda yorum yapmamız pek sağlıklı olmaz. Çünkü herkes her şeyin farkındadır zaten bir ilişkiye başlarken. Bu ancak alışveriş olur. Sen bana ben sana...
Ama bunun adına “aşk” diyip, meşrulaştırmak alışverişten ibaret değil sadece.
Ticaretin de adabı var.

İyi akşamlar sana

Böyle düşünmene senin açından çok sevindim. İnşallah hep böyle kendinle gurur duyarsın. Sadece bana bazen onursuzum gibi geliyor. Neden bedelini ödetemiyorum tüm yapılanların ?
Kötü değiliz çünkü , allah ödetiyor izliyorum uzaktan ,umrumda değilki afedersin ama boklarında boğulsunlar bundan sonra ... gülüp geçiyorsun çünkü sende güçlüsün onursuzluğu yapan onlar, yeme kendini boş yere en güzelini yapıyoruz boşveeer

Ama bunun adına “aşk” diyip, meşrulaştırmak alışverişten ibaret değil sadece.
Ticaretin de adabı var.

İyi akşamlar sana
Haklısın :))) Ama burada yazılanlar hiç silinmiyor ya ben de pek fazla yorum yapmak istemedim. Söylenecek çok şey var yoksa. :))) Teşekkür ederim güzel yorumların için

İç sesim haklıysa diye korkuyorum. Sana da geliyordur bu korku.
yok ya ben kendimi dinlemeyi haklı çıkarmayı hatalarımı dahi severim
nasıl desem diyelimki dışarda ayağım takıldı düştüm etrafta bir sürü insan var
oturur eğer acımamışsam gülerim kimler gördü nasıl göründüm diye bakmam
çok sivri dilliyim defalarca eleştirmişimdir ama pek takmam
eleştirileri dinlerim ama sonunda o bunu yapmasaydı bende bunu yapmazdıma döner iç sesim

Yaa canım ♥ Güzel moral veriyorsunuz hepiniz çok teşekkür ederim

Ben de öyleyim. Çok laf sokarım, kavga ederim. Ve hiç vicdan azabım yok. Ama bazen bazı insanlara cevap veremiyorum işte. kitleniyorum o an. Sonra dönüp hiç mi gururum yokmuş diyorum

onursuz biri varsa aldatandir. soyle bir psijolojiye giriyor karsindaki cocok guclu sense zayif ama oyle olmuyor iste vebal kul hakki ne olcak birak hesabini o yapdin sen onune bak
Ben de öyle yaptım ama moralim bozuldu sonra onursuz muyum ne çabuk atlattım ddim

Kendimi öyle hissediyorum ben de işte. değersiz hissediyorum. öyle miyim değil miyim emin olmak istedim
Böyle hissetmeniz için dediğim gibi ahlaksızlık yapmış olmanız gerek, siz çevrenizdeki insanların size verdiği zararları artık umursamadığınızdan bahsetmişsiniz bu onursuzluk değildir, kötü şeylere karşı güç kazanmışsınız sadece

cok tesekkur ederim. gercekten iyi hissettirdiniz bana. Allah razi olsun hepinizden

cok tesekkur ederim. gercekten iyi hissettirdiniz bana. Allah razi olsun hepinizden
Rica ederim, şunu da ekleyeyim siz olaylara karşı güçlü duruşunuzdan endişe edip acaba onursuz muyum diye kendinizi sorguluyorsanız siz iyi bir insansınız, sevgiyle kalın

Onursuz değilsiniz,onursuz olan size bunları yapanlar ancak bu denli kolay affetmemek gerekir.Dinen evet sana taş atana sen gül at ama böyle sinsi ve kötülüklerle dolu bu dünyada ayakta kalıp mutlu olabilmek icin her kötüye iyilikle karsılık vermek,olanları unutmak yanlıs

iyilik yapmiyorum. affetmiyorum da asla. unutmuyorum. Hakkimi da helal etmiyorum. sadece artik midemi bulandiriyolar ben dd gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…