kendimi öyle yalnız ve güvensiz hissediyorum ki

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
bilen bilir eşimle öyle kavgalar ettik ki, gebelikte hakaret dayak kötek gırla gitti, karakolluk olduk vs, ben 20 günlük bebeğimle baba evine gittim, orada da rahata edemedim, babamla tartışmalarımız oldu, zaten zar zor geçiniyorlardı, üstelik 3 yıl önce babam ille de çalışsın diye beni doğuda memurluğa göndermişti, ille de çalışacaksın diyen biri, beni yük olarak görmüştü, sonra hayatım değişir diye 1 ay içinde kocaml evlenmiştim, kocamın ailesi beni istememişti, kapalı olmadığım için vs bunlar oldu.
üstelik sosyal fobiğim, evlenir evlenmez bir çocuğum olsun istedim oldu.
şimdi hiç mutlu değilim...babamı zaten sevmiyorum, kocamla herşey yolunda ama ona o kadar olan şeyden sonra güvenemiyorum, aynı evde yaşıyoruz ama olanlardan sonra sevgim de aşkım da bitti.
Babamı görmek bile istemiyorum, kız çocuğuna ille de çalışacaksın bana muhtaç olmayacaksın diyen materyalist biri, telefonla son 3 yıldır hiç aramadım desem yeri, benim evime sadece misafir olarak gelirsin demişti çünkü yıllar önce.çok kırıldım anlatamam size.nefret ediyorum...inanamıyorum bi baba evladını nasıl yük olarak görür bilmiyorum.
sonra eşimle nasıl olacak yıllar yılı, o kadar hakaret, dayak unutmadım, hiçbişiyi, şu an bana iyi davransa da benkendimi çok yalnız hissediyorum, ve zavallı...İsterdim ki hayatta güvenebileceğim birisi olsun, yok olmadı

canım yine sıkkın, alıcam kahvemi içicem, keşke hiç evlenmeseydim.en çok da oğlana üzülüyorum...

canım benim babam ve ailemle benzer sorunlarım oldu. evlendim yaralarım hala var.
geçmiyor bu ama hayat devam ediyor bir şekilde. affetmeye çalış önüne bak geriye bakma. sana zarar vermeye devam edenlerle mesafeli ol. ama geçmişe takılma. geçmişi değiştiremeyiz ama geleceğimize katkıda bulunabiliriz

Kendine otur acı, ağla, üzül belki düzelir.

Geçmişi düzeltme şansın var mı, hayır. O zaman biraz sirkelen, kötü duygulardan arın, kafa yor ve gelecek için oğlun için çabala. Kadınlar güçlüdür ve istediklerinde başaramayacakları şey yoktur.

Son düzenleme:
bilen bilir eşimle öyle kavgalar ettik ki, gebelikte hakaret dayak kötek gırla gitti, karakolluk olduk vs, ben 20 günlük bebeğimle baba evine gittim, orada da rahata edemedim, babamla tartışmalarımız oldu, zaten zar zor geçiniyorlardı, üstelik 3 yıl önce babam ille de çalışsın diye beni doğuda memurluğa göndermişti, ille de çalışacaksın diyen biri, beni yük olarak görmüştü, sonra hayatım değişir diye 1 ay içinde kocaml evlenmiştim, kocamın ailesi beni istememişti, kapalı olmadığım için vs bunlar oldu.
üstelik sosyal fobiğim, evlenir evlenmez bir çocuğum olsun istedim oldu.
şimdi hiç mutlu değilim...babamı zaten sevmiyorum, kocamla herşey yolunda ama ona o kadar olan şeyden sonra güvenemiyorum, aynı evde yaşıyoruz ama olanlardan sonra sevgim de aşkım da bitti.
Babamı görmek bile istemiyorum, kız çocuğuna ille de çalışacaksın bana muhtaç olmayacaksın diyen materyalist biri, telefonla son 3 yıldır hiç aramadım desem yeri, benim evime sadece misafir olarak gelirsin demişti çünkü yıllar önce.çok kırıldım anlatamam size.nefret ediyorum...inanamıyorum bi baba evladını nasıl yük olarak görür bilmiyorum.
sonra eşimle nasıl olacak yıllar yılı, o kadar hakaret, dayak unutmadım, hiçbişiyi, şu an bana iyi davransa da benkendimi çok yalnız hissediyorum, ve zavallı...İsterdim ki hayatta güvenebileceğim birisi olsun, yok olmadı

canım yine sıkkın, alıcam kahvemi içicem, keşke hiç evlenmeseydim.en çok da oğlana üzülüyorum...

bütün bunlar 1 ay içinde kocanızla evlenmenizi açıklamıyor maalesef.guveneceginiz birini 1 ayda bulamayacagınızı bilmeliydiniz.

ne kadar acı... bende yatar kalkar babama şükrederim kaçarak yanlış bi evlilik yaptım babam yinede bana sahip çıktı.. suan yeniden evlendim herşeyimi dört dörtlük yaptı allah başımdan eksik etmesin. sanada sabır versin.

Babanız sanki sizin iyiliğinizi istemiş gibi geldi bana... Doğu bile olsa memur olsun, ayaklarının üzerinde dursun, kimsenin eline bakmasın demiş... Ne var ki bunda... Bana göre babada bi sıkıntı yok...

evet aynen bana da oyle geldi.doguya gitmeseniz belki memur olma hatta çalışma şansınız olmayacaktı.babanıza dua etmeniz gerekir.bence babanız sizi zorlamasa siz bir şey yapmayacakmışsınız.ayrıca doguda memur olmanız da sizin kpss den aldıgınız puanla ilgili.

Babanız sanki sizin iyiliğinizi istemiş gibi geldi bana... Doğu bile olsa memur olsun, ayaklarının üzerinde dursun, kimsenin eline bakmasın demiş... Ne var ki bunda... Bana göre babada bi sıkıntı yok...

fikir doğru ama yaklaşma konuşma tarzıda önemli :)

Babamı görmek bile istemiyorum, kız çocuğuna ille de çalışacaksın bana muhtaç olmayacaksın diyen materyalist biri,
!!!!
Çalışacaksın bana muhtaç olmayacaksin dediği için görmek bile istemiyorsunuz...kız çocuğu dediğiniz de sizsiniz herhalde. Evlenip barklandiginiza göre koca bir kadinsiniz yani. Neyse fazla yorum yapmayacağım ama çok şaşırtıcı bir bakis açısı.
İsterdim ki hayatta güvenebileceğim birisi olsun, yok olmadı
Çalışmayı secseydiniz kendinize guvenirdiniz en azından.

O başka bişey.. Şiddete tabi karşıyım.. Yazdığınız kadarıyla yorum yaptım ben... O konuda sizi düşünmüş bence... Niye dövüyordu ki?? Doğuya gitmek istemiyorum dediniz ondan mı??
iş güç sahibi olamadım diye, memur olduktan sonra da evinde istemedi, bu gelirse işten istifa eder başıma kalır diye

şu an sorunumuz yok, melek gibi davranıyo ama ben soğudum aslında

sevmeden evlenmişsiniz belki sorunlarn hep kaynağı buydu.neyse belki bir psikiyatriste gorunun depresyonda olabilirsiniz.dogru bir tedaviyle her şey kolaylaşır.ben çok ciddiyim.çocukluktan itibaren yaşadıklarınız sizi depresyona sokmuş olabilir üstüne bir de çocuk hayat anlamsızlaşmış sizin için.lütfen bir doktora gidin.

Back
X