- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
ama anlıyorum ki ben kaçısı yanlış bir evilikte aradım,üstüne üslük bir de çocuk dünyaya getirdim.Hepsi hataydı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kardesim ne diyim sana az susRahata alışmışsınız yediğiniz içtiğiniz önünüze gelsin istiyosunuz tek maaşla ev mi geçindirilir bi de cocuk var nasıl bi hazırcılık bubelli bi yasa gelip hala babandan harclık aldıgın icin utanmıyosun da calısmanı istediği icin nefret ediyosun..
kardesim ne diyim sana az sus![]()
ayrıca güleceğine forumda nasıl yazışılır onu öğren bencekardesim ne diyim sana az sus![]()
onu çok çok çok seviyorum.günahsız ococugun icin ne hissediyorsun? acik acik soyler misin?
sosyal fobiyi doktor mu teshis etti.onu çok çok çok seviyorum.günahsız o
sana yazmadım ki ben yazmayı gayet iyi biliyorum bence sen cevaplar kime gidiyor nasıl gidiyor ona bir bakk :)yorumum sana değildi diyorum kısaca...ayrıca güleceğine forumda nasıl yazışılır onu öğren bence
sen bana ne hakla beddua eder gibi başına versin dersin ki yanlış anlamışsın gelmiş benimde bulmamı istiyorsun.Sana üzüldüm bu yorumlarından sonra dahada üzüldüm allah çıkar yol versin sanaAllah gülenlerin başına versin, versin ki anlasınlar
gülme işaretleri sinir bozucu idi.sen bana ne hakla beddua eder gibi başına versin dersin ki yanlış anlamışsın gelmiş benimde bulmamı istiyorsun.Sana üzüldüm bu yorumlarından sonra dahada üzüldüm allah çıkar yol versin sana