• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi salak gibi hissediyorum

Cok haklisin. Ben de herkese hep pozitif seyler soylerim milletin bu fesat fesat negatif ve gereksiz elestirilerinden tiksinirim. Yapici elestiri baska kiskanclik baska. Geneli ikincisi bu tiplerin
Söylemiycem artık . Bende aynısını yapıcam , birde böyle deniyeyim ( dedi ama yapmadı :KK53: ) millet ne özgüvensiz iki bişi deyince kendini öyle önemsiyor , birde diyeni aşağılamaya çalışıyor . Bende fesat olmak istiyorum , bende laf sokmak istiyorum . Ama bilmiyorum /:

Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. Beta hcg degerimi sorup dıs gebeliktir bu dedi.hatta bugun yine aradi sakin bisey alma cocuga bak bu cocuk durmaz dedi.zaten cocuk icin henuz bir sey almadim.Folik asit sut ceviz badem alma diyor mesela abartma heyecanlanma kendini kaptirma diyor.tek dayanagi da artik gencler bile kalamazken ben tedavisiz nasil hamile kalmisim.
neler duydu bu kulaklar yazdığına hiç şaşırmadım . Allah evladını hayırlısı ile kucağını almayı nasip etsin . Ayıp yahu nokta kadar sabiyide alet ediyorlar yatacak yerleri yok !!

Söylemiycem artık . Bende aynısını yapıcam , birde böyle deniyeyim ( dedi ama yapmadı :KK53: ) millet ne özgüvensiz iki bişi deyince kendini öyle önemsiyor , birde diyeni aşağılamaya çalışıyor . Bende fesat olmak istiyorum , bende laf sokmak istiyorum . Ama bilmiyorum /:
Aman ben yapamam ya, ama o tiplerden soguyup iliskiyi azaltiyorum

Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. .

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

O ne demek ya, gercekten ruh hastasiymis.

Daha beterlerini yasadim yasiyorum. Tablolarimin yerinden tut da minderlerime, bardaklarima kadar her seyime karisan bir arkadasim var. Hamile oldugumu ogrendigimde kosa kosa bana geldi ve 30 yasinda tedavisiz nasil hamile kaldin, bu cocuk durmaz kendini alistirma deyip gitti. Beta hcg degerimi sorup dıs gebeliktir bu dedi.hatta bugun yine aradi sakin bisey alma cocuga bak bu cocuk durmaz dedi.zaten cocuk icin henuz bir sey almadim.Folik asit sut ceviz badem alma diyor mesela abartma heyecanlanma kendini kaptirma diyor.tek dayanagi da artik gencler bile kalamazken ben tedavisiz nasil hamile kalmisim.

niye görüşüyosun bu insanla canım bunun sonu mu var, yarın bi gün de gelip bebeğine laf edecek bence açma telefonlarını, soğut arayı, deli mi ne

Kimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .

valla eğer mecbur değilsen görüşmemek, kazık kadar bu yaşa kadar bu terbiyeyi edinmemişse ne yapabilirsin ki

valla eğer mecbur değilsen görüşmemek, kazık kadar bu yaşa kadar bu terbiyeyi edinmemişse ne yapabilirsin ki
Yanlız kalıyorum /: insanlara fazla yaklaşma yanarsın fazla uzaklaşma donarsın . Mevlana . O kadar yaklaşmıyorum ruhum mütevazi içim samimi demekki

Yanlız kalıyorum /: insanlara fazla yaklaşma yanarsın fazla uzaklaşma donarsın . Mevlana . O kadar yaklaşmıyorum ruhum mütevazi içim samimi demekki

valla o da doğru, o zaman da umursamamayı öğrenmek gerekiyor, zorda olsa....

görmezden gelme, boş verme de... Aynen buraya yazdığın gibi arkadaşlarına otururken konuş, hani ondan bahsetmiyor gibi ama mesajı alabilecek şekilde... ha bunu yapamıyorsan, seni eleştiren oldumu evini ikramını eşyanı o zaman; "boş ver bunları içinde huzur olsun gerisi teferruat" de geç, ağzına lafı tıkamış olursun..

Bana bu tarz eleştirileri bir tek kaynanam yapar. O da ne zaman beğenmediği bir şeyi elden çıkartacak olsak, bana verin, evimin şurasına pek yakışır der. Anladım ki kıskançlıktan yapıyor, gülüp geçiyom artık.

Benimde vardı böyle bir arkadaşım. Çook şeyler duydum ama yuttum. Ne zamanki çocuklarımda bile kusur aramaya başladı, dile getirdi orda işte dur dedim. Çıkarttım hayatımdan görüşümüyorum artık. Malesef bu tarz insanlardan çok var.

... çünkü eskiden insanlar bir araya geldiklerinde gerçekten muhabbet ediyorlardı şimdi eve giriyolar gözler duvarlarda yerlerde ya da mobilyalarda ( toz olup olmaması çok önemli bakmasa olmaz gibi gibi gibi) ben eskiden hiç bilmezdim böyle seyleri aile apartmanında 30 senedir oturduğumuz mahallede hiç kimse kimsenin tozuyla bulaşıgıyla ilgilenmezdi evlerimiz eşyalarımız eskiydi çoğu kırık sökük ama ne güzelmiş... şimdi öyle mi evler gösteriş yarışında muhabbetler sahte samimiyetsiz yazık ya.. eski bi komsum aynen sunu demişti ne yalan söylim ben birinin evine gittimde mutfakta aspiritörüne bakarım başka biri kadının temiz olduğu genel mobilyaya bakarak anlamazmış yemek masası sandalyeleri olur ya işte onların da altlarında çıtaları olur bilirsiniz haa işte oralara bakarmış orda toz yoksa o kadın temizmiş..... ben bunları duya duya ( ki eskiden böyle seyler aklımın ucundan bile geçmediği için hee demek ki böyle oluyomuş bakıyorlarmış ayağına ) temizlik hastası oldum ciddi ciddi ellerim parçalanıyodu artık domestostan yağ çözden.. şimdi daha normale döndüm çok şükür ama hala evimin her yeri topluysa ve tertemizse misafir gelsin istiyorum aksi halde günlerce şurayı gördü vs düşünceleri gitmiyo aklımdan :KK62::KK62::KK62::KK43::KK43::KK43:

Ne olursa olsun insanların özene bezene aldığı eşyalara evine laf söylemek çok saygısızca
Böyle insanlar kusur aramaya programlanmış zaten
Hele o hamile arkadaşa, sen bu çocuğa fazla alışma diyen kadın tam bir vicdansız. Allah böylelerini uzak etsin

evlerden ırak öyle insanlar.
iyisiyle kötüsüyle senin sonuçta! bir eksiğin varsa sen bilmiyomusun sanki ! gerçi onlarda farkındalar olayın ama sırf moral bozmak için böyle yapıyolar.

yuhh yani gerçekten tövbe tövbe.. Günah bi kere yaa.. sen buna arkadaşım deme bence böyle arkadas mı olur..

Kimsenin evine , giysisine , titizliğine , pisliğine , eşyasına , açığına söz etmem . Alaya almam ,Gittiğim heryer güzel , alınan her yenî şeye güle güle kullan derim . Elbet herkes daha iyisini almak ister her zaman daha iyisi vardır , gücü ona yetmiştir . Ama evime gelen insanların evimin açıklarını bulup dile getirmelerine sinir oluyorum !! Orası öyle burası böyle ? Sana ne ? Bendemi aynısını yapmalıyım ? Gönül almak bu kadar mı kötü ! Sana evini açmış ikramda bulunmuş neden bu güzellikleri yaşamak varken , az evvel arkadaşım gitti .. Canımı sıktı . Bendemi hata var ? Neden insanlar böyle davranıyor /: nasıl davranmam lazım .
Sırf bu yüzden yakın görüştüğümüz bir iki kişi dışında, bir allahın kulunu eve davet etmem.
Dantel,örtü, biblo ve her yeri kaplayan halı sevmem. Gereksiz eşya sevmem. Evim uzay gemilerine benziyor.
Şimdi falanca biri var, sürekli ısrarda " birbirimize gidip gelelim "diye. Ben biliyorum huyunu, bu akşam bana gelecek "cınım ya süper evin var." deyip, ertesi gün sağda solda "Elune'un evinde halı yok, örtü yok. Ay parkeye bastık, kucucuk halı atmıs oraya keh keh." Dedikodu malzemesi yapacak beni.
Ya da kalkıp bana " bu televizyona bir örtü ataydın da tozlanmayaydı" falan diyecek, asabım bozulacak
İnsan içerliyor ne kadar amaaan desede. Çağırma boşver.
Ay ne kadar zevksiz olursan ol, orası senin evin yahu. Ona mı kalmış evin dekorasyonunu irdelemek.

sendeki dertse al benden de aynı :KK54:... neler neler...benim derdim eşimin çocukluk arkadaşının eşi.
benim eşimle 6 yıllık bir geçmişimiz var 7. yıla giriyoruz 7 yıldır da bu kızı tanıyorum ben. evli o da çocukları var. aramızı bozmaya çalıştı resmen ya ..
yani benimkine göz diktiğinden değil ama kıskançlık böyle bir şey .... evime kusur bulur aldığıma kusur bulur eşime, düğünüme, kına geceme...
önce eşim farketti benim çok uyardı beni ne zaman onlara gitsek çıkışta kavga. ama ben dinlemedim. sıkıntılar olabilir dedim yanlış anlamılsın dedim ammaa....
görüşmeyi kestik bi süredir bir kerede bi şeyler ima ettim bal gibi anladı ama bi süre idare ediyo işte ii niyetli değil çünki... senin arkadaşınında iyi niyetli olduğunu hiç düşünmüyorum. bu insanlara birazda olsa imayla da olsa hadlerinin bildirilmesi gerekir tatlım. ben arayı soğut derim çünki değişmiyolar emin ol... yada benim yaptığım gibi ''bi arkadaşım bana böyle yapıyır'' adı altında içini dök bi güzel canım o andaki yüzünü unutamıyorum ama 2 ay soora gene aynı şu an görüşmüyoruz atlatıyoruz hep onları sanada aynısı tavsiye ederim hiiiiiiiiiiiiiiiiç o tatlı canını sıkma bunlardan çok var canım benim her zaman olur bööle küçük laf sokmalarla içini rahatlat soorada saaaaaaaaaal gitsiiiiiiiiiiiiiin :KK25:

Back
X