Kendimi saldım toparlanamıyorum

Annenizin bile dikkatini çektiğine göre salmışlık sınırı aşmış galiba. Hepimiz ilk zamanlarda öyleydik aslında. Aynaya bakmayı unutmuştum ben artık 😀😀😀😀
Bir yerden başlamak lazım ama Sizde silkelenin artık bence.
Evet annem benden daha bakımlı süslü püslü hiç gelemez öyle şeylere 😊

Bebeğim 19 aylık olacak ben de senin gibiyim
Eski resimlerime imrenerek bakıyorum
Ama daha güne başlarken yorgunum
Ben kendimi böyle kabul ettim şimdilik 😂😂😂
Ne zaman normale dönerim bilmiyorum pek de umurumda değil açıkçası
İşe daha yeni başlayabildim o da yarım gün anca
O kadar yorgunum ki
İşe gelirken kazağımın üstüne annemin yeleğini giydim üst kata çıkmaya halim olmadığı için
üzerime de mont 😂😂
Montu işyerimde bile çıkarmadım yelek görünmesin diye
Geçenlerde kilodumun bel yerini bacağıma giymişim .
gece 88 kere uyanıyorum
Gündüz bebeğim çok yoruyor
Gözüm pek birsey görmüyor
Sağlıklı olalım da önemli değil :)!
Çok güldüm yazdıklarına çok yaşa emi😂

Konuda kendimi gördüm:) Benim kızımda 15 aylık inanın bende kendimi çok saldım kilo aldım saç baş dağınık kıyafetlerimde olmuyor zaten. Allah tan haftada 1 işe giderken kendime bakıyorum da moralim yerine geliyor. Kızım gece çok uyanıyor gözlerim ağrıyor hergün ahh ahh çekmeyen bilemez.
Neyseki işe giderken bakiyormuşsunuz kendinize oda yeter😊

Eğer gece sık uyanan bir bebeğiniz varsa bu durumdan kolay kolay çıkılmıyor. İnanın uyku çok ama çok önemli. 23 aylık oğlum var hala geceleri uyanır ve gün boyu sırf bu bölük pörçük uykular yüzünden sersem gibiyim. Dediğiniz gibi virüs yüzünden kuaföre de gidesi gelmiyor insanın. Ee sosyal hayatta bitti nereye süslenip gideceğiz bir sebebimiz de yok. Bebişler in büyümesi ve pandeminin bitmesi gerek galiba ☺️☺️
Zaten şu virüs den yaşama sevincim bile kalmadi valla bi kurtulsak

önce gerekli tahlilleri yaptırın , takviye vs isteyin doktordan
Sonrasında fizyolojik bir sorun yoksa sorun psikolojiktir.
Kafanızı dağıtın , diyet listesi hazırlayın , kuaföre gidin vs vs

Ayyy çocuk yapmaktan çok korkar hale geldimmm ben evlenmeden bunun derdine düştüm yaaa çok zorrr dimiii :KK14:
Evet zor ama çocuk bambaşka bişey Allah'ım herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin🙏 Benim haricimde evimizde sorun yok çok şükür. Bide kişiden kişiye farklıdır tabi sen illa evlenince öyle olacak değilsin ya😊

Benim çocuğum yok ben de öyleydim aylar sonra kaşlarımı aldırmaya gittim Allahım böyle bi değişim olamaz dönüm noktası oldu resmen 😄 aynaya sürekli bakmalar saç baş düzeltmeler evde şıkır şıkır giyinmeler eyelinerlar falan eşim diyo ki nereye gittin bugün hiiçç evdeydim ne bu hal bakmayayım mı kendime olum 😄 bi kaş yani herşeyim değişti resmen

15 aylıkmış bebeğiniz baya büyümüş kısa aralıklarla anneniz baksın sizde özbakımınızı yapın.Yoksa daha çok salıyor insan.Bir toparlanın kendinize gelin bence
Annemide zırt pırt çağırmak istemiyorum virüs var diye 40 dk mesafe var aramizda metrobüsler de kadın perişan olmasın benim için 😁

benim çocuğum şu an yok ama bebeğiniz 15 aylık olmuş epey büyümüş. annennizden de bu teklif geldiyse bence gidin çünkü insanın yattıkça yatası gibi kendini saldıkça salası gelir. eğer bir adım atarsanız kendinizi daha iyi hissedip devam edeceksiniz

Benim çocuğum yok ben de öyleydim aylar sonra kaşlarımı aldırmaya gittim Allahım böyle bi değişim olamaz dönüm noktası oldu resmen 😄 aynaya sürekli bakmalar saç baş düzeltmeler evde şıkır şıkır giyinmeler eyelinerlar falan eşim diyo ki nereye gittin bugün hiiçç evdeydim ne bu hal bakmayayım mı kendime olum 😄 bi kaş yani herşeyim değişti resmen
Yaaa bide o var bakincada kendine "ne hayırdır düğüne mi gidiyosun" falan ama ne olursa olsun öyle deselerde tabi her erkek hanımının bakımlı olmasini ister işte bunuda hep düşünüyorum

benim çocuğum şu an yok ama bebeğiniz 15 aylık olmuş epey büyümüş. annennizden de bu teklif geldiyse bence gidin çünkü insanın yattıkça yatası gibi kendini saldıkça salası gelir. eğer bir adım atarsanız kendinizi daha iyi hissedip devam edeceksiniz
Evet bir kuaföre gitmek bile bayanlar için bi terapi saç boyatmak mesela😊

Yaaa bide o var bakincada kendine "ne hayırdır düğüne mi gidiyosun" falan ama ne olursa olsun öyle deselerde tabi her erkek hanımının bakımlı olmasini ister işte bunuda hep düşünüyorum
Ya öyle diyo ama kızarak değil bu ne hal falan derken gülüyo erkekler karşılarında bakımlı kadın istiyo tamam eyvallah ama yani sen kucağına bi bebek vermişsin biraz salaş olmuşsun çok mu 😍 çokta salma eşin veya bi başkası için de değil kendin için kendini iyi hissetmek adına ben eyelinerı veya giyinmeyi eşim için değil kendim için yaptım kaşımı aldırdım ya büyük değişim😄😄 bebeğin de öyle onlar da bakma küçük ama üç buçuklar güzelden anlıyolar onun bile hoşuna gider kendine baksan

Ya öyle diyo ama kızarak değil bu ne hal falan derken gülüyo erkekler karşılarında bakımlı kadın istiyo tamam eyvallah ama yani sen kucağına bi bebek vermişsin biraz salaş olmuşsun çok mu 😍 çokta salma eşin veya bi başkası için de değil kendin için kendini iyi hissetmek adına ben eyelinerı veya giyinmeyi eşim için değil kendim için yaptım kaşımı aldırdım ya büyük değişim😄😄 bebeğin de öyle onlar da bakma küçük ama üç buçuklar güzelden anlıyolar onun bile hoşuna gider kendine baksan
Tabi akılları erince çocukların bile dikkatini çekiyor. Benim 2.ci sinifa giden kuzenim var. Halam okuldan almaya gitmis demişki Anne neden gözlerine kalem çekmedin bugün 😁😁

Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri😁
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum 😔 ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Maalesef ben de tamam çok salmadım da iş yapmıyorum ki. Çaktırmamaya çalışıyorum ama utanıyorum kendimden. 1 yaşında olduk çok şükür ama kolumu kaldıramıyorım desem tövbe tövbe. Bence böyle kişiler çok yoktur ya :(

Maalesef ben de tamam çok salmadım da iş yapmıyorum ki. Çaktırmamaya çalışıyorum ama utanıyorum kendimden. 1 yaşında olduk çok şükür ama kolumu kaldıramıyorım desem tövbe tövbe. Bence böyle kişiler çok yoktur ya :KK43:
Valla bugün bi evi süpürdüm yemek yaptim okadar dahada yok😒

Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri😁
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum 😔 ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Bende öyleyim 18 aylık çocuğum var tekim. Eşim bide hastanede çalışıyor. Sürekli nöbete gidiyor o da yorgun bende gece uyanmalar derken kendimi saldım bierkuaföre gidiyim desem virüsten gidemyrm yoksa bir fon bana çok iyi gelecek benim saçım pırasa gibi evde topuz yapyrm surekli açık gezemem kendim duzlestiremicek kdr çok ve kalın. Ve vitaminsiz kaldım şekerim düşüyormuş. Sizden ricam vitamin takviyesi alın ben o hatayı yaptım yorgunluk uykusuzluk en son vücut hasta dusuyor

Ayyy çocuk yapmaktan çok korkar hale geldimmm ben evlenmeden bunun derdine düştüm yaaa çok zorrr dimiii :KK14:
Asla öyle düşünmeyin. Allah kolaylık verir, dert etmeyin sakın
Konuda kendimi gördüm:) Benim kızımda 15 aylık inanın bende kendimi çok saldım kilo aldım saç baş dağınık kıyafetlerimde olmuyor zaten. Allah tan haftada 1 işe giderken kendime bakıyorum da moralim yerine geliyor. Kızım gece çok uyanıyor gözlerim ağrıyor hergün ahh ahh çekmeyen bilemez.
Allah kolaylık versin
Bebeğim 19 aylık olacak ben de senin gibiyim
Eski resimlerime imrenerek bakıyorum
Ama daha güne başlarken yorgunum
Ben kendimi böyle kabul ettim şimdilik 😂😂😂
Ne zaman normale dönerim bilmiyorum pek de umurumda değil açıkçası
İşe daha yeni başlayabildim o da yarım gün anca
O kadar yorgunum ki
İşe gelirken kazağımın üstüne annemin yeleğini giydim üst kata çıkmaya halim olmadığı için
üzerime de mont 😂😂
Montu işyerimde bile çıkarmadım yelek görünmesin diye
Geçenlerde kilodumun bel yerini bacağıma giymişim .
gece 88 kere uyanıyorum
Gündüz bebeğim çok yoruyor
Gözüm pek birsey görmüyor
Sağlıklı olalım da önemli değil :)!
Allah kolaylık versin

Back
X