Kendimi saldım toparlanamıyorum

Bende öyleyim 18 aylık çocuğum var tekim. Eşim bide hastanede çalışıyor. Sürekli nöbete gidiyor o da yorgun bende gece uyanmalar derken kendimi saldım bierkuaföre gidiyim desem virüsten gidemyrm yoksa bir fon bana çok iyi gelecek benim saçım pırasa gibi evde topuz yapyrm surekli açık gezemem kendim duzlestiremicek kdr çok ve kalın. Ve vitaminsiz kaldım şekerim düşüyormuş. Sizden ricam vitamin takviyesi alın ben o hatayı yaptım yorgunluk uykusuzluk en son vücut hasta dusuyor
Evet bi doktordan başlayıp sonra soluğu kuaförde almalıyım biran önce ✌🏼

öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu.
bence en önce kendiniz için bi yerden başlamalısınız. kilo vermek zamana yayacagınız bir şey, onun içinde adım atın ama ilk önce dağınık olan sacınızdan basınızdan başlayın gerisi gelecek. ertelemeyin hiçbir şeyi. ne demişler, hayat bir gündür oda bugündür. enerjiniz değiştiğinde bu hem bebeğinize hem eşinize hem evinize yansıyacak. sosyal medya kullanıyorsanız pozitif yaşamla ilgili paylaşımlar yapan sayfaları takip edebilirsiniz yada bir kaç çocuguda olsa enerjisi tavan instamomlar var onlarda size ilham ve güc verebilir.
nereden başlayabilirim derseniz de benden size bir kaç küçük tavsiye. sabah kalktıgınızda ilk önce bir bardak su için, sonra pijamalarınızı çıkartın bu tak takıştır süslen demek değil ama yataktan kalktıgımız kıyafetle dolasmak bile enerjimizi etkiliyo bence. saçlarınızı düzeltin, yüzünüzü yıkadıktan sonra sizi canlandıracak bir krem sürün. müzik acın mesela bebeğiniz uyanınca. ona da iyi gelecek hem. hareketli bir müzik bence hem insana hem eve iyi geliyor. kilo vermek için kendi imkanlarınızla diyet uygulayabilirsiniz yada bir uzman desteği alabilirsiniz maddi imkan varsa online danısmanlık yapan diyetisyenler var harika sonuclar veriyor listelere uyuldugunda, ben 3.5 ayda 8 kilo verdim bu sekilde.
aslında cok kücük şeylerle enerjinizi değiştirebilirsiniz yeter ki isteyin. bu hayat sizin. böyle olmak istemiyorsanız, böyle olmayın.
yarın yeni bir gün. madem buraya bu konuyu açtınız, hadi yarın başlayın adım atın :) :ıslık:

Ben sadece DOBARLAN BIRAGMA GENDİNİ yazmaya geldim.
Şaka bi yana çocuğunuz büyümüş kendinize vakit ayırın. Hazır annenizde böyle bi teklifle gelmişken değerlendirin. Sonrasında ne kadar iyi geldiğini kendiniz görün.

Böyle yazınca bebek üç dört aylık zannettim ama yaşı bile geçmiş kuzunun. Bence de toparlanman lazım. Hayatımız sadece bebeklerden ibaret değil. İşe eşin için güzel bir akşam yemeği hazırlamak ve şık giyinmek. Bebişi de şık giyindir. Kapıda beraber karşılayın eşini 🤩🤩🤩

Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri😁
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum 😔 ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Valla ben bebek filan yok ama giydiklerime ozenmiyorum bende .
Makyajla oturacak halimde yok. Senden aşağı kalır yanım yok
Tek yaptığım kremlenmek koku sürünmek

Sabah kalkıp hemen saçını makyajini yapıp gün boyu öyle kalan kadınlara bayılıyorum nasıl üşenmiyolar yaa
Aynı ablam o kadındı işte .
Kafayı yiyodum nereye gidiyoruz diye.
Ama noldu ahlaksız kocası hep aldatmis meger

İnanmıyorum 😳 bak işte onunda şansı kocası karaktersizmiş demek.
Örnek hülya Avşar ne güzel kadın kaya gitti daha cirkinini aldı
Bide diyor ki lanet kaya cilingiroglu

Sende benimle gezmiyordun hülya
Hep zehrayla ilgileniyrdun.
Yemeğe çıkıyordum sen yoktun yanımda .

Ay hoşt

Çok güldüm yazdıklarına çok yaşa emi😂
Gerçekler valla
Ben bekarken çok atıp tutardım
Spor ayakkabı giyen kadın mi olur derdim
Benim ayakkabılar hep ince topuktu
Ojesiz asla dışarı çıkmazdım asla ama
En kötü ofiste sürerdim
Ofiste yedek kıyafetim bile olurdu
Şimdi bazen pislense bile çıkarmıyorum nasılsa 10 dak snr yine kirlenecek diyorum
Bebek benden daha temiz giyiniyor öyle diyeyim sana .
Ama bu bebeğin uslu olması ile de alakalı bence
Benimki haydut çok fena
İnsanda kafa beyin bırakmıyor

Gerçekler valla
Ben bekarken çok atıp tutardım
Spor ayakkabı giyen kadın mi olur derdim
Benim ayakkabılar hep ince topuktu
Ojesiz asla dışarı çıkmazdım asla ama
En kötü ofiste sürerdim
Ofiste yedek kıyafetim bile olurdu
Şimdi bazen pislense bile çıkarmıyorum nasılsa 10 dak snr yine kirlenecek diyorum
Bebek benden daha temiz giyiniyor öyle diyeyim sana .
Ama bu bebeğin uslu olması ile de alakalı bence
Benimki haydut çok fena
İnsanda kafa beyin bırakmıyor
Aynı ben yaa😁
Eşimin ailesi başka sehirde oturuyo her akşam görüntülü konuşuyoruz kv görümce falan 3 gündür aynı kazak üstümde farkinda değilim üşeniyorum onu bile değişmeye dicekler kaç gündür bununda başka üstü yok😁

Annenizi dinleyin ve bir günü kendinize ayırın, önleminizi alıp kuaföre gidin. Moral olarakta size çok iyi gelecektir.
O minik kuzuyu çok öpüyorum annesi,sizi çok yoruyo 💕😍😘

15 aylık bebeğe büyümüş diyenlere hayret ettim cidden
15 aylik bebek annesinin paçasına yapışır ağlar
Bazen kucak ister bazen meme ister , ilgi hep onda olsun ister
Sen odadan çıkma başka birsey ile ilgilenme ister
Poposu hala bezlidir
Her yemeği kendi basına yiyemez
Üstünü değiştirirken altını bezlerken hep sıkıntı cıkarır
Kendi kendine uyumaz
Uyutmak için çaba ister
Gece 88 kere uyanıp meme ister

sanki 4-5 yaşında çocuk da büyümüş artık diyenler olmuş 🙄

Annenizi dinleyin ve bir günü kendinize ayırın, önleminizi alıp kuaföre gidin. Moral olarakta size çok iyi gelecektir.
O minik kuzuyu çok öpüyorum annesi,sizi çok yoruyo 💕😍😘
Evet teyzesi ama olsun o sağlıklı oksunda varsın olsun ben hep yorulayim annelik bunu gerektirir♥️

15 aylık bebeğe büyümüş diyenlere hayret ettim cidden
15 aylik bebek annesinin paçasına yapışır ağlar
Bazen kucak ister bazen meme ister , ilgi hep onda olsun ister
Sen odadan çıkma başka birsey ile ilgilenme ister
Poposu hala bezlidir
Her yemeği kendi basına yiyemez
Üstünü değiştirirken altını bezlerken hep sıkıntı cıkarır
Kendi kendine uyumaz
Uyutmak için çaba ister
Gece 88 kere uyanıp meme ister

sanki 4-5 yaşında çocuk da büyümüş artık diyenler olmuş 🙄
Benimki memeyi 12. Ci ayında bıraktı kendi kendine. Galiba 15 ay en yaramaz zamanları. Geçenlerde babasının telefonunu almış mutfak cekmecesinden çıktı arıyoruz arıyoruz yok calsirinca derinden bi ses iyiki sesi acıkmış yoksa bulamazdik heralde😁 daha neler neler valla 4-5 aylıkken yaptığım tek şey emzirip uyutmakti oda zaten emip uyuyodu uslu uslu

Benimki memeyi 12. Ci ayında bıraktı kendi kendine. Galiba 15 ay en yaramaz zamanları. Geçenlerde babasının telefonunu almış mutfak cekmecesinden çıktı arıyoruz arıyoruz yok calsirinca derinden bi ses iyiki sesi acıkmış yoksa bulamazdik heralde😁 daha neler neler valla 4-5 aylıkken yaptığım tek şey emzirip uyutmakti oda zaten emip uyuyodu uslu uslu
Benim bebeğim hiç uslu olmadı
Doğduğundan beri 15 aya kadar hep ağladı
Öyle emzirip hiç yatıramadim yerine
15 ay kucakta ev gezdik
Son 3 aydın kucaktan indi ama heryeri talan ediyor tabi ben de peşinde bitik haldeyim .

Benim bebeğim hiç uslu olmadı
Doğduğundan beri 15 aya kadar hep ağladı
Öyle emzirip hiç yatıramadim yerine
15 ay kucakta ev gezdik
Son 3 aydın kucaktan indi ama heryeri talan ediyor tabi ben de peşinde bitik haldeyim .
Size simdi yap yap 2.yi de yap kardes olmadan olmaz diyecekler. Cunku kimse anlamaz neler yasadiginizi. Biz kac tane buyuttuk diyecekler.

Back
X