Kendimi saldım toparlanamıyorum

Benim bebeğim hiç uslu olmadı
Doğduğundan beri 15 aya kadar hep ağladı
Öyle emzirip hiç yatıramadim yerine
15 ay kucakta ev gezdik
Son 3 aydın kucaktan indi ama heryeri talan ediyor tabi ben de peşinde bitik haldeyim .
Aynen bende peşinde koşturmaktan mafoldum kaşla göz arası birden bakiyorum evin içinde kaybolmuş arıyorum cekmeceleri karistirmaya gidiyo hemen😁 bide şu kış bi bitse yaz gelse yaa

Size simdi yap yap 2.yi de yap kardes olmadan olmaz diyecekler. Cunku kimse anlamaz neler yasadiginizi. Biz kac tane buyuttuk diyecekler.
Evet diyorlar
Gözüyle gördüğü halde başta annem diyor
Ama ikinci de böyle olursa ben sağlıklı bir anne olamam
Şimdiden bitiğim
Vücudumda ağrımayan yerim yok
19 aylık oldu hala kucakta uyuyor ev gezerek öyle zor ki
Valla uslu sakin huylu bebek olsa 10 tane de büyür 😂😂😂
Ben zaten 10 bebeğe bakmış gibi hissediyorum kendimi .
3 ay memede yaşadı zaten evin balkonuna bahçeye çıkamıyordum
Bazı arkadaslarım bebek arabasına koy çıkar diyordu çıkıyorduk ama nasıp ağlama
Araba bi kolda bebek diğer kolda dönüyorduk
Eşimle bir iki kere yemeğe gittik
Ama hiç huzur vermedi 😂😂
Birimiz aldı kucağına gezdirdi diğerimiz yemek yedi
Biz eşimle evde de çok sevgi dolu bağlı bir çifttik
Bebeğimiz böyle zor olunca çok koptuk
Zate en büyük korkum da bu idi bu bakımdan çocuk senelerce hiç düşünmedim
Eşimle kedi gibi kıvrılır salonda film izlerdik
Birbirimize güzel sözler hediyeler
Gezerdik
Özlerdik
Eşim haftasonu sana çok alışıyorum
İşe gidince özlüyorum derdi
Şimdi yatarken ben yatıyorum. Bile demediğim oluyor çünkü bebeği uyuyunca yatak odasından salona gelecek halim kalmıyor
😂😂😂

Evet diyorlar
Gözüyle gördüğü halde başta annem diyor
Ama ikinci de böyle olursa ben sağlıklı bir anne olamam
Şimdiden bitiğim
Vücudumda ağrımayan yerim yok
19 aylık oldu hala kucakta uyuyor ev gezerek öyle zor ki
Valla uslu sakin huylu bebek olsa 10 tane de büyür 😂😂😂
Ben zaten 10 bebeğe bakmış gibi hissediyorum kendimi .
3 ay memede yaşadı zaten evin balkonuna bahçeye çıkamıyordum
Bazı arkadaslarım bebek arabasına koy çıkar diyordu çıkıyorduk ama nasıp ağlama
Araba bi kolda bebek diğer kolda dönüyorduk
Eşimle bir iki kere yemeğe gittik
Ama hiç huzur vermedi 😂😂
Birimiz aldı kucağına gezdirdi diğerimiz yemek yedi
Biz eşimle evde de çok sevgi dolu bağlı bir çifttik
Bebeğimiz böyle zor olunca çok koptuk
Zate en büyük korkum da bu idi bu bakımdan çocuk senelerce hiç düşünmedim
Eşimle kedi gibi kıvrılır salonda film izlerdik
Birbirimize güzel sözler hediyeler
Gezerdik
Özlerdik
Eşim haftasonu sana çok alışıyorum
İşe gidince özlüyorum derdi
Şimdi yatarken ben yatıyorum. Bile demediğim oluyor çünkü bebeği uyuyunca yatak odasından salona gelecek halim kalmıyor
😂😂😂
Sen benden daha dertli çıktın yahu😁
Sezeryan mı yaptın sende
Bende doğumdan sonra bide bel fıtığı çıktı😒
Bu sezeryada insanı sakat ediyo yani sırtım belim boynum off ooofff

Sen benden daha dertli çıktın yahu😁
Sezeryan mı yaptın sende
Bende doğumdan sonra bide bel fıtığı çıktı😒
Bu sezeryada insanı sakat ediyo yani sırtım belim boynum off ooofff
Sezeryan evet ama bende sıkıntı olmadı
Geçmiş olsun
Bende bebeği taşımaktan önümüzdeki haftalarda çıkabilir
Canları sağolsun
Sağlıklı olsunlar da biz de yanlarında olalım

Allah herkesin yardımcısı Olsun

Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri😁
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum 😔 ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Bence arada birde olsa bugun bakim gunu diyip kendinize ayirin. Once guzel bir dus alin hafif bi kalem cekin saclarinizi degisik yapin en onemlisi krem surun parfum sikin. Guzel koku insana cok iyi geliyor emin olun. Bu kadar ufak bi ayrinti ama goruceksin cok iyi gelicek. Benimde 2 aylik bebegim var ve makyaji cok sverim. Kapaliyim ama evde makyajimj yaparim. Kendimi salicak gibi oldugumda hemen bi dus bi makyaj aynada kendinizi oyle gordugunjzde inanin enerji geliyor. Hergun degil hep degil ama haftada birde olsa yapin bunu. Kendinizi salarsaniz ve buna alisirsaniz toparlanmaniz zor. Kendinizi aynada oyle gordukce hasta gibi hep yorgun hissedersiniz. Tabi cocuksuz zamanlariniz gibi olmasada cocuk buyudukce sizde eski zmanlariniza donuceksiniz.

Fiziksel yorgunluk bildiğimizin, kondurduğumuzun çoook üstünde etkiliyor ruh halini, motivasyonu, huyu suyu. Sarı bir surat, yağlı saçlar, dizi çıkmış polar alt kombinime bir de pandemi sıkıntısı geldi ki oh mis. 39umda doğurdum zaten, 11 aydır uyku uyumuyorum, sadece yemek yapıyorum ev çadırkente dönmüş. Ben iki ay önce oğlan 9.5 aylıkken bari kg vermekle başlayayım dedim. Fotoğraf çektirmiyordum ya çirkinliğimden, kompleksimden, çocuğun benle fotoğrafı olmayacaktı az kalsın. Neyse diyet listesiyle falan uğraşamam hayatta, şu oruç muhabbetini yaptım, kg verdikçe biraz canlandım, evde giymelik bir iki tane uzun triko elbise aldım. Tamam yetti, makyaj şıklık saç falan beni hala bozar şu an uğraşamam :KK53: Bu göz altı torbalarıyla aynalar ağlar zaten. Yani rahatsız oluyorsan, dert etmeye başladıysan zamanı gelmiştir. Bir yerden başlamalı.

Fiziksel yorgunluk bildiğimizin, kondurduğumuzun çoook üstünde etkiliyor ruh halini, motivasyonu, huyu suyu. Sarı bir surat, yağlı saçlar, dizi çıkmış polar alt kombinime bir de pandemi sıkıntısı geldi ki oh mis. 39umda doğurdum zaten, 11 aydır uyku uyumuyorum, sadece yemek yapıyorum ev çadırkente dönmüş. Ben iki ay önce oğlan 9.5 aylıkken bari kg vermekle başlayayım dedim. Fotoğraf çektirmiyordum ya çirkinliğimden, kompleksimden, çocuğun benle fotoğrafı olmayacaktı az kalsın. Neyse diyet listesiyle falan uğraşamam hayatta, şu oruç muhabbetini yaptım, kg verdikçe biraz canlandım, evde giymelik bir iki tane uzun triko elbise aldım. Tamam yetti, makyaj şıklık saç falan beni hala bozar şu an uğraşamam :KK53: Bu göz altı torbalarıyla aynalar ağlar zaten. Yani rahatsız oluyorsan, dert etmeye başladıysan zamanı gelmiştir. Bir yerden başlamalı.
Bahsettiğiniz aralıklı oruç mu

Doğum yaptıktan sonra kendimi saldım. Kilo aldim saçım başım dağınık geziyorum hep pijamalar la evin içinde dolanıyorum. Ev işi desen az az yapiyorum işte Kendime çeki düzen vermeliyim biliyorum ama elim kolum kalkmiyo sanki bebegime bakmaktan hep yorgunum sabah yataktan kalkinca bile hertarafim tutulmuş uyaniyorum. Bi taraftanda eşimi düşünüyorum. Önceden süslenip püslenip kapıyı açardım işten geldiginde ooo bugün yine çok güzeliz diyip öper içeri geçerdi. Şimdi kapiyi açınca adam kahveye girer gibi yüzüme bakmiyo sanki selamünaleyküm diyo giriyo içeri😁
Annem bile görüntülü ariyo şu haline bak toparla kendini diyo ne böyle ben bakarım çocuğa git bi kuaföre falan diyo tamam tamam diyorum geciştiriyorum birde virüs psikolojisi var korkuyorum zaten gidesimde yok. Acaba psikolojim mi bozuldu benim yada depresyona falan mi girdim. Çocuğumla ilgileniyorum oyunlar oynuyorum ona çok iyi bakıyorum ama ben benden gitmişim sorunum kendimle kendime acıyorum 😔 ne yapsam acaba nasıl bir yol izlesem enerjim nasıl geri gelir böyle olup tekrar eski hayatına kaldığı yerden devam Eden var mı..
Canım çocuk doğduktan sonra eminim fahriye Evcen bile tam olarak böyle olmasa da böyle şeyler yaşamıştır.
Ben yaşadım hatta sinirden tuttum saçımı kestim. Bakım mı ? Hak getire .banyo yapıyorsam şükrediyorum. Şuan oğlum 4 aylık oldu. Geçen gün interntten güzel bi iç giyim aldım dedim eşim gelince ona sürpriz yapayım. Evlilik yildonumumuz gelirken aklımdan geçirdiğim durum " eşim bana hiç iltifat etmiyo ,neden " vs gibi şeyler düşündüm. Sonra kendime baktım 4 önceki ben nasıl da guzeldim oysa bugün eşimin pijamalarinin içinde , saç baş dağınık, diz yapmış pijamalar , coraplarimi pijamanin üzerine çekmişim... Bu halde adam bana ne iltifatı edecek ki. Tüm bunlar hayatın evreleri diye düşünüyorum . Eşimin beni sevmediği anlamına gelmez. Ben yeni yeni kendime dikkat etmeye çalışmaya başladım . Bundan sonra da hatin başka bi evresine geçiyoruz. Bundan sonra hiç bi aşaması da kolay olmayacak ama elbet güzel günler de olacak. Benim eşim bir de coronadan beri evde yok.

Canım çocuk doğduktan sonra eminim fahriye Evcen bile tam olarak böyle olmasa da böyle şeyler yaşamıştır.
Ben yaşadım hatta sinirden tuttum saçımı kestim. Bakım mı ? Hak getire .banyo yapıyorsam şükrediyorum. Şuan oğlum 4 aylık oldu. Geçen gün interntten güzel bi iç giyim aldım dedim eşim gelince ona sürpriz yapayım. Evlilik yildonumumuz gelirken aklımdan geçirdiğim durum " eşim bana hiç iltifat etmiyo ,neden " vs gibi şeyler düşündüm. Sonra kendime baktım 4 önceki ben nasıl da guzeldim oysa bugün eşimin pijamalarinin içinde , saç baş dağınık, diz yapmış pijamalar , coraplarimi pijamanin üzerine çekmişim... Bu halde adam bana ne iltifatı edecek ki. Tüm bunlar hayatın evreleri diye düşünüyorum . Eşimin beni sevmediği anlamına gelmez. Ben yeni yeni kendime dikkat etmeye çalışmaya başladım . Bundan sonra da hatin başka bi evresine geçiyoruz. Bundan sonra hiç bi aşaması da kolay olmayacak ama elbet güzel günler de olacak. Benim eşim bir de coronadan beri evde yok.

Zaten pandemiden dolayı mıdır nedir evde oturmaktan niyeyse hep bi tatlı isteği oda kiloya sebep oldu senin anlayacağın nerden başlasam diye düşünüyorum belki çok bi kilo almadim ama doğum kilomla beraber şuan 68 im🤔

Bahsettiğiniz aralıklı oruç mu
Nickini görünce aklıma fibromiyalji olabileceğim düşüncesi geldi.
Ne kadar uyusamda sabahlari yorgun kalkiyorum sanki dayak yemiş gibi.
Yatakta sağa sola dönerken karın boşluğumda agri oluyo hep
omzumda belimde sirtimda ağrı ve tutulma. Ve aylardır var geçmiyor soğuk da dahada ağrıyor.

Kızım 20 aylık birkaç ay öncesine kadar özellikle diş döneminde gece 1626363737 kez uyanırdı abartmıyorum artık perişan bir haldeydim ama hiçbir zaman duşumu aksatmadım dışarı çıksam makyajımı yaptım evde pijamayla gezmedim eşim geleceği zaman temiz ev kıyafetleri hafif bir koku saçımı başımı düzgün bir hale getiririm bakımlı olmak demek temiz düzenli olmak demek zaten saç boyamak makyaj bakım değil

İnşallah
Nickini görünce aklıma fibromiyalji olabileceğim düşüncesi geldi.
Ne kadar uyusamda sabahlari yorgun kalkiyorum sanki dayak yemiş gibi.
Yatakta sağa sola dönerken karın boşluğumda agri oluyo hep
omzumda belimde sirtimda ağrı ve tutulma. Ve aylardır var geçmiyor soğuk da dahada ağrıyor.
yoktur ama belirtiler benziyor. Fizik Tedavi doktorlari teşhis koyar

Kızım 20 aylık birkaç ay öncesine kadar özellikle diş döneminde gece 1626363737 kez uyanırdı abartmıyorum artık perişan bir haldeydim ama hiçbir zaman duşumu aksatmadım dışarı çıksam makyajımı yaptım evde pijamayla gezmedim eşim geleceği zaman temiz ev kıyafetleri hafif bir koku saçımı başımı düzgün bir hale getiririm bakımlı olmak demek temiz düzenli olmak demek zaten saç boyamak makyaj bakım değil
Ahh ne güzel bende hiç heves yok işte sanki hayatım artık çocuğum oldu kendimi düşünmüyorum kendi kendime kötülük ediyorum.

22 aylık bebekli anneden selamlar olsun sana konu sahibi =) aynı durumdayım. ilk 6 ay zaten sadece pijama ile gezdim. 6 aylıktan sonra işe başlayınca insan içine çıkıyorum diye biraz daha giyimime özen gösterdim. ama eski halim değilim. eskiden kombin yapardım. şimdi bir siyah bir mavi kot belirledim. üzerine de 5 çeşit kazağım var. göbeğimi saklayan türden. döndürüp döndürüp onu giyiyorum. eskiden o pantolona uygun kazak gömlek vs giyerdim. hergün aynı çantayı takmazdım. gözlük kullanırdım. şimdi makyajı iş yerinin tuvaletinde apar topar 5 dk da oldu bitti yapıyorum. eskiden aydınlatıcılar ayrı bronzerlar ayrıydı. yani seni çok iyi anlıyorum. ben de dünyanın tüm yükünü sırtımda taşıyor gibi hissediyorum. ama arada kendimi zorluyorum mesela saçlarımı boyadım beyazım olmamasına rağmen. annen teklifini yapmış bence değerlendir. sana da iyi gelecektir. 3 yaşı dönüm kabul ettim ben. 3 yaştan sonra çok rahatlayacağız en azından bu açılardan. ama şimdi de kaçamaklar yapıp kendimize vakit ayırmalıyız arada. yoksa sonu depresyona gidiyor.

22 aylık bebekli anneden selamlar olsun sana konu sahibi =) aynı durumdayım. ilk 6 ay zaten sadece pijama ile gezdim. 6 aylıktan sonra işe başlayınca insan içine çıkıyorum diye biraz daha giyimime özen gösterdim. ama eski halim değilim. eskiden kombin yapardım. şimdi bir siyah bir mavi kot belirledim. üzerine de 5 çeşit kazağım var. göbeğimi saklayan türden. döndürüp döndürüp onu giyiyorum. eskiden o pantolona uygun kazak gömlek vs giyerdim. hergün aynı çantayı takmazdım. gözlük kullanırdım. şimdi makyajı iş yerinin tuvaletinde apar topar 5 dk da oldu bitti yapıyorum. eskiden aydınlatıcılar ayrı bronzerlar ayrıydı. yani seni çok iyi anlıyorum. ben de dünyanın tüm yükünü sırtımda taşıyor gibi hissediyorum. ama arada kendimi zorluyorum mesela saçlarımı boyadım beyazım olmamasına rağmen. annen teklifini yapmış bence değerlendir. sana da iyi gelecektir. 3 yaşı dönüm kabul ettim ben. 3 yaştan sonra çok rahatlayacağız en azından bu açılardan. ama şimdi de kaçamaklar yapıp kendimize vakit ayırmalıyız arada. yoksa sonu depresyona gidiyor.
Ayneeennn bende belirledim 2 kazak bi siyah tayt çevirip cevirip onu giyiniyorum😁
Yaa aglanicak halime gülüyorum şuan ama çok haklısın.
Yeniyil da kendimi baştan yaratacagim diye plan yaptim ve 2021 e inşallah şık ve bakımlı giriş yapmayı düşünüyorum 😊

Back
X