Kendimi Savunamıyorum

Ama burda kendinizi savunacaginiz bir durum olmamış ki, kadının dibine kadar yanaşıp birde üstüne dirseğine çarpmışsınız kadin haklı olarak mesafeyi hatırlatmış. Vala biri benim dibime kadar girse bende kızarım onun dikkat edip etmediğini bilmem, ben sadece kendimi bilirim. Ayrica birine çarpınca özür dilemek gerekir :)
insanlarla mesafeli olmak isteyen kenarda bekler siparişi çıkınca koridordan geçip paketini alır. Herkesin siparisini almak icin gececegi koridorun ortasında beklemez ki

Şimdi burda bile bir suru açıklama yapıyorsun. Çocukları hava almak için çıkarmıssın, kapalı mekanda degil dışarıda beklemissiniz. Kadının uzatmasina fırsat vermeyecektiniz, istemeyerekte olsa degmissiniz ve gerekli özrü dilemissiniz. Konu bitti bana göre. Hanımefendi madem sosyal mesafeyi önemsiyor o kalabalıkta hamburgerci de ne işi var? İnsanlarda bir alem 😀

Ben boyle şeyler icin sorun cikartmam pek ama birinin eli kolu çarparsa filan eşim aşiri sinirlenir, hastaliktan önce de tepki verirdi hastalikla alakasi yok. 😬

Ortamin kalabalik olmasi kadina dirseginizle carpmanizi normal yapmiyor aslinda, kalabalik içinde insanlar eline koluna dikkat etmeli biraz. Geçeceginiz yer darsa eğer müsade isteyin ve o kişi biraz cekilsin öyle geçin.
Musade eder misiniz demek yerine nasilsa kalabalik diye çarpa çarpa geçmek normal değil.

Ne yani dirseğin çarptı da yedin mi kadını Allah sana sabır vermiş demek ki. İnsanlar neden bu kadar tahammülsüzler anlam veremiyorum çarpmışsın sonuçta bilerek yapılan bir şey değil ki . O kadar düşünüyorsa çıkmasaymış dışarıya . Bana da bugün markette kızın biri bildiğin çarptı geri geri gelirken öyleyse bende onunla kavga edeyim ne alaka . Tamam virüs var ama en büyük virüs insanların içindeki kötülük
Ya bir de çarpmışım gibi algılandı çarpmadım o kadar dikkat etmeme rağmen dirseğim değdi. Ben kısa kollu olduğum için dokunuşu hissettim o hissetmemistir bile diye düşünüp ilk etapta yoluma devam edecektim. Hatta belki gerçekten hissetmedi yanından geçiyorum diye sinirlendi.

Şimdi burda bile bir suru açıklama yapıyorsun. Çocukları hava almak için çıkarmıssın, kapalı mekanda degil dışarıda beklemissiniz. Kadının uzatmasina fırsat vermeyecektiniz, istemeyerekte olsa degmissiniz ve gerekli özrü dilemissiniz. Konu bitti bana göre. Hanımefendi madem sosyal mesafeyi önemsiyor o kalabalıkta hamburgerci de ne işi var? İnsanlarda bir alem 😀
Ben böyleyim işte sürekli kendimi açıklama gereği hissediyorum o kadar yorucu ki😣

Ya bir de çarpmışım gibi algılandı çarpmadım o kadar dikkat etmeme rağmen dirseğim değdi. Ben kısa kollu olduğum için dokunuşu hissettim o hissetmemistir bile diye düşünüp ilk etapta yoluma devam edecektim. Hatta belki gerçekten hissetmedi yanından geçiyorum diye sinirlendi.
Nefret ediyorum böyle insanlardan 🤦🏼‍♀️

Ya ben çok dikkat ediyorum aylardır kimseye yaklaşmıyorum yüz yüze gelmiyorum. Zaten evden de çıkmıyorum. Bu bayan madem virüsten bu kadar korkuyor koridorun ortasına durmuş neden bekliyor. Sağı solu hep bekleme ve yemek yeme alanı dolu. O koridor müşterilerin siparişini alabilmesi için yürüme alanı. Dirseğin kıyafetini sıyırdı diye ozür dilememe rağmen bana yüzünü çevirmesi neden insanlara bu kadar normal dgeliyor anlamıyorum.
Ben sizi anladım.aynı sekilde bende evden 3 aydır hiç çıkmadım.tedbir bizden takdir Allahtan.
Dediğiniz gibi bu kadar dikkat etmeme ragmen evden çıktıgımda biri dirsegiyle carpmış olsa ve benden özür dilese asla bu tepkiyi vermem.empati yaparak cvp verdim size.

o onun insanlığıyla alakalı.boşverin cok da takmamak lazım bu tarz insanları

Hayatım boyunca hep böyleydim ben. Haklı bile olayım alttan alan hatta özür dileyen oldum hep. Okullar kapandığından beri çocuklarla dışarı çıkmışlığım 3ü 5 i geçmez. Bugün çocuk izninden dolayı ilk defa çıktık ve ben büyük oğlum çok istediği icin çocuklarımı hamburgerciye götürdüm. Sipariş verdigimde içeride sıra bekleyen 5-6 kışı varken bu sayı biz beklerken birden artmaya başladı. Ben de kalabalıkta durmayalım diye dışarı çıkıp çocukları kapı önünde bekletip paketi almaya iceri girdim. Bir baktım geniş koridorda neredeyse 15 20 kişi dip dibe. Diğer ince koridorda da bir bayan var sadece. Ve hazırlanan pakedim de o koridorun hemen karşısı. Malum tek bir bayanın olduğu yeri seçtim. Bayanın yanından geçerken yan döndüm ama dirseğin hafif temas etti. ''Kadın neden mesafeni korumuyorsun bana temas ettin. Dedi. Ben de diğer taraf çok daha kalabalık o yüzden kusura bakmayın'' dedim. Kadın yine aynı şeyleri tekrarladı ve ben çikarken bir daha özür dileyip durumu izah etmeye çalıştım. Son saniye kadın bana yüzünü çevirdi ve ben de oradan çıktım. Ama o kadar üzüldüm ki. Haklı olduğum halde kendimi bu kadar ezip kadını daha da cesaretlendirdim. Ben kendimi bile savunamazken çocuklarıma her zaman dik durmalarını nasıl öğreteceğim?
Tm bir çirkefe denk gelmişsiniz.Nolmuş yani kolunuz koluna değdiyse😒

Yorumlara şok oldum. Ben temas durumlarindan hoşnut olmasam da
sorun yaratmiyordum pek ama bundan sonra eşim gibi davranip sorun cikaracagim ben de.
Meger bazilari kalabalikta olunca "carpa carpa" ilerlemeyi normal görerek bu hareketi yapiyormuş, "ortada durmasaymiş" diye.

Hastaliktan değil, hastalik öncesinde de elin insanina temas etmemeye çok dikkat ederdim ben, herkes etmeli.
O kişiyi görüyorsam ve gececegim yerin dar oldugunu da görüyorsam musade isterim her zaman.
İnsanlarin dibine girip surtune surtune geçmek ne zamandir normal olmuş. 😮

Yorumlara şok oldum. Ben temas durumlarindan hoşnut olmasam da
sorun yaratmiyordum pek ama bundan sonra eşim gibi davranip sorun cikaracagim ben de.
Meger bazilari kalabalikta olunca "carpa carpa" ilerlemeyi normal görerek bu hareketi yapiyormuş, "ortada durmasaymiş" diye.

Hastaliktan değil, hastalik öncesinde de elin insanina temas etmemeye çok dikkat ederdim ben, herkes etmeli.
O kişiyi görüyorsam ve gececegim yerin dar oldugunu da görüyorsam musade isterim her zaman.
İnsanlarin dibine girip surtune surtune geçmek ne zamandir normal olmuş. 😮
Sizce suan abartmıyor musunuz?
Kimse bunu savunmadı.kolum değdi diyor sadece.
Ve bunun için de özür dileyen biri varken karşı taraf hala sacma tavır içindeyse insanlığı ölmüş, kendisi koronadan ölmese de..

Dalaşmiyordum dalaşicam artik. 😂 Hem çarpip, surtunup hem kendilerini hakli buluyorlarmiş meğer bilmiyordum.
Ya ne alakası var benim yorumlarımı gerçekten okuyup anladığınızı zannetmiyorum. Ben aylardır dışarı çıkmadım kimseyle temas etmedim. Bugun dirsegimin kiyafetine degdigi bayani bu kadar onemseyeceginize keske neredeyse pislikmisim gibi davranilan benim incinen gururumu da bir gram onemseyebilseydiniz.

Hassas biri misin ?

Pardon yanlışlıkla değdim bu ortamda bayılmıyorum size değmeye de geç 2-3 kere üst üste neden neden derse.

Özür dileyerek yapman gerekeni yapmışsın zaten

Sizce suan abartmıyor musunuz?
Kimse bunu savunmadı.kolum değdi diyor sadece.
Ve bunun için de özür dileyen biri varken karşı taraf hala sacma tavır içindeyse insanlığı ölmüş, kendisi koronadan ölmese de..

Saçma veya değil sonuçta hatali davranan kişi sürünen kişidir, ben birine yanlislikla carpinca " cok dikkat etmeme rağmen benim de başima geldi" özür diliyorum sadece, aciklama veya savunma yapmaya calismam, karsi taraf uzatiyorsa polemige girmem uzaklasirim, kendi sorunudur. Bu kadar basit

Saçma veya değil sonuçta hatali davranan kişi sürünen kişidir, ben birine yanlislikla carpinca " cok dikkat etmeme rağmen benim de başima geldi" özür diliyorum sadece, aciklama veya savunma yapmaya calismam, karsi taraf uzatiyorsa polemige girmem uzaklasirim, kendi sorunudur.
Ben de tam olarak bunu anlatmaya calıştım.👍

Dalaşmiyordum dalaşicam artik. 😂 Hem çarpip, surtunup hem kendilerini hakli buluyorlarmiş meğer bilmiyordum.
Bence siz okuduğunuzu ısrarla anlamıyorsunuz. Carpmakla, istemeden temas etmek çok farklı şeyler. Kaldı ki istemeden de birilerine çarpma ihtimalimiz var. Boş alandan sorunsuz geçeceğini hesaplamış ama düşündüğü gibi olmamış olabilir. O anda dengesini kaybeder ustune bile düşebilir. Minibüste yaşlı bir amca kucağıma uçtu, adamı tokatlasaydim keske 😁

Back
X