- Konu Sahibi benmutlumuyumki
-
merhaba kızlar sanırım olmucak eşimle.. tam anlaşıyoruz gibi derken ortaya hep bi sıkıntı çıkıyor ister istemez bana hayatı zehir ediyor..şimdi kısa taze bi olay anlatayım ve samimi yorumlarınızı alayım;
minik yavrum rahatsızlandı 2 saat evvel en yakın hastanedeki acilden giriş yaptık, arabamız yok çocugumuzun arabasını alıp yürüyerek gittik, dönerken yagmur yagıyordu eşim hızlı hızlı yürüyelim ıslanmayalım dedi eve doğru yürürken bi yokuş çıkmamız gerekliydi, o bebek arabasını ite ite hızlıca yol aldı, boyu benden oldukça uzun ve kuvvetlidir, ben kocaman çanta arkada kaldım, ama bende yavaş değildim, baya mesafe açıldı aramızda saat gece 1 e geliyor, o saatte bilirsiniz mahalle aralarında kimler dolaşır, nefes nefese biraz bekleyin falan dedim sesimi duyuramadım, sonra lüks bi araba geçti yanımdan yagmur yagdıgı için hızlıca yana kaçtım çünkü üstüme su şıçramasın istedim sonra birde ne göreyim araç ilerledi tam dönülecek yerde muavin koltugunun camı açıldı ve bir el çıktı benim görmemi isteyecek şekilde çok tedirgin oldum hemen sinirle başımı başka yöne çevirdim o el ne yaptı tam bilmiyorum:44: tabii suratım bozuldu, eşim maş atlı koşturur gibi önde, baktım sesim duyulmuyor bende geride kaldım arkadan bi araba geçerde bu öndeki araba geçmek mecburiyetinde kalır diye.. ve öyle de oldu şükür.. sonra eve geldik dedim ya aşkolsun hiç mi değerim yok.. insan bi bekler dedim, ben sana sık sık bakıyodum dedi, ama sık sık bakmıyordudedim o zaman o beyaz arabayı görmülssündür hayır görmemiş beyfendi, sonra başladı ee sana dedim niye arkada kalıyosun ben arabayıda ittiğim halde senden ne kadar öndeydim, dedim benim maximum güçüm bu kadar en fazla o hızla o yolu yürüyebilirdim, biri arabadan çıksa beni arabanın içine atsa sen öyle öndeydin ki arabanın plakasını bile alamıcaktın dedim, hiç değerim yokmuş dedim.. sonra kızdım dedim ki bunu yapmamlıydım elbette ailesinin işi bozduğu eski bir söz hikayesi ve sözlü durumları vardı, sen kıymet bilmiyorsun ama eskiden böyle birşey olmuyordu neden sen böylesin dedim, o da sinirlendi o zaman git ona diye bağırdı.. dedim peki hiç üzülmicekmiydin başıma birşey gelseydi.. ne yani dedi arkana muhafız ordumu tutucaktım dedi ve en son bak yine kendini prenses sanıyor dedi bende islami olarak beni nikahlı eşi olarak kouyup kollamasının Allah katında onun görevi olduğunu söyledim, ve bu konu için sana kadınlık hakkımı helal etmicem dedim.. şimdi ise sinirden uyuyamıyorum ve konuşmuyorum kendisiyle.. Allah aşkına kızlar ne yapmalıyım??? evet gerçekten mutsuz bir evliliğim var
Pessss,gece gece adamı çileden çıkartmışsın !
Çocugunuz hasta,gecenin 1'i olmuş,yağmur yağıyor,adamcaz çocugu korumak için koşturmuş,sen benim kıymetim yok mu diye trip
atmışsın ...
Anlıyorum geride kalmak hoş değil o saatte ama adamcazda keyfinden gitmemiş...
Konu saçma,geldiği yer saçma ki eski sözlüye nerden gelmiş anlamadım?
Evliliğinde mutsuzluk varsa ve sebep buysa tek suçlu yok?
Ufak şeyleri büyüterek halledemezsiniz...
Maddi olarak imkanınız varmı yok mubilemem ama böyle bir durumda en iyiçözüm taksi tutmak...
sanırım sizin yapabileceğiniz birşey yok bence bir eş bukadar geniş olmamalı sizi haklı buluyorum ama bence biraz alttan almalısınız evlilikler anlayış gerektirir.
Eski sözlü ne alaka ?
haklısınız maa bazen en önemli değer verilen şeyler yapılmayınca ya da sıkıntılar olunca karşılıklı eşler arası hatırlatmalar oluyor bu hiç de hoş değil zaten ağzımdan kaçtı.. çünkü eşim beni hiç bi zaman hiç bi yerde sahiplenmez koruyup kollamaz
öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadasım, yok eşim hastaneden çıkışda bir an önce eve gitmek için bunu yaptı, konu bazen eşimin eski eşine ve benim bu durumuma gelebiliyor malesef, maddi imkanımız bu ara malaesef hiç yok taksi tutamadık bu yüzden, uyarılarını dikkate alıcam bi daha tekrar düşünücem teşekkürler tabii bende mükemmel değilim
Sizin eski sözlünüz böyle değil miydi ?
Bugün ama o haklıymış.
Çocuk zaten hasta sizin hızınızda gidemez.
evet sahiplenme konusunda böyle değildi, ama tabii ki mazide aklım yok, iyi ki olmmaış, sadece bu konu sahiplenme konusu için eşimle aramızda inanılmaz uçurum var, eşim çok large ektra large bazen o kadar şasırıyorum ki nasıl insan bu kadar geniş olur diye.. bebeğim yine alerji olmuştu alerji için yine iğne olduk rahatladı, aynı zamanda yavrum dışarıyı çok sever arabasında çok keyiflliydi çünkü oturuyor ve etrafı seyrediyor, benim kusurum vardır elbette ama tek istediğim gecenin o saatinde daha yakın mesafede yürümekti, eşim böyle yapnca kendimi değersiz hissediyorum
Rica ederim,sende sagol savunmaya çekilip farklı davranmadıgın için.
O zaman şunu da söyleyeyim; eski sözlü olayını sen açmışsın sanırım,eşin o yüzden sana başka şeyler demiş.
Bunu hepten unut.artık evli ve çocuklusun.Sakın eşini başkasıyla özellikle senin geçmişinden bir erkekle kıyaslama.Bu adamı delirtir.
Ki benim yorumlarımı hiç okudun mu bilmiyorum ben fena feministimdir:)) Kolay kolay erkek tarafını tutmam:))
burada senin hatan var yani...
Eşinin sana kıymet vermedigini sanmıyorum,çocuk daha da fazla hastalanmasın diye telaş yapmış ama sen geride kalmışsın.üzülme...
Bir daha ki sefere yapış kolunun birine ,seni de sürüklesin madem öyle kocaman adımları var:))
Allah başka dert itasa vermesin ...
geçmiş olsun,,,sevgiler
Bence bugün olanı pek takmayın kafanıza.
Normal bi gün olsaydı basın yaygarayı arkandayım
haklsıınız ma benimde tek isteğim beni sahiplenmesi ki bu konuda hep sıkıntı yaşıyoruz gece 22 de çocugumuz durmayınca biz tek başına dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz ve bizi hiç merak etmiyor, yanımızda gelebilmesi için dilimde tüy bitiyor ki bazen ikna edebiliyorum
açık konuşmam gerekirse benim eşim öyle birşey zaten yapamaz olaki yaptı o çocuğu yalnız yapmadık heralde illaki benimlede bebeklede ilgilenmek zorunda. fakat sizin o sırada bebeğiniz hasta olmuş ve oda daha çok hasta olmaması için uğraşmış bence bunu bi seferlik unutun derim :)
geçmiş olsun dilekelrin için teşekkür ederim arakadsım şükür iyi yavrum şimdi uyuyor mışıl mışıl, şey eşim öyle kabul etmez benim koluna yapışmama falan aramızda değişik bir mesafe var, sert erkek olunca duygularını açıklmayınca daha iyi oluyor diye düşünüyor bende bunu farkettim, eski sözlü olayı açmak istemedim aslında ağzımdan kaçtı o an ki üzüntüyle belkide bu durumda eşimin daha çok haklılık payı var ama sahiplenilmeyi istemek dışarı çıkınca merak edilmek bir kez olsun aranmayı istemek ki yaklaşık 4 yıl evliyim olmadı hiç.. bu da benim hakkım değil mi.. ben onu arayınca tmm tmm der hemen kapatır ki belirli bi bedava dakka var, belki de birikmiş şeylerden dolayı bööyleyim.. off(
Neden bi taksi tutmadiniz ki ?
şeyy bu aralar yani bir yılı aşkındır aslında maddi olarak sıkıntılıyız her şeyi hesaplamak zorunda kalıyoruz bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?