Kendimi sevemiyorum

Pembishayaller__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2022
40
12
38
23
Kızlar merhabalar öncelikle başlıktan da anlaşılacağı gibi bu konuda gerçekten çok dertliyim bunun sebebinde geçmişte yaşanılan zorbalıklar vs de yok aslında çevremdeki kişiler güzel olduğumu söylerler ama asla inanmıyorum aynadaki ben asla güzellik algima uymuyor olmuyor yapamıyorum 21 yaşındayım bu yaşa kadar karşı cinsle arkadaşlık dışında bir ilişkim olmadı olamadı kendimi çok kucumsuyorum sanki kimseye layik olamazzmisim gibi geliyor hiçbir erkegin seveceği birisi olamam gibi geliyor çevremdeki kişiler artık hayatımda birinin olmamasini garipsiyorlar onlara asıl sebebi anlatamıyorum ne kadar beğendiğim birisi de olsa gidip ona bunu söyleyemem alay edilirim diye korkuyorum
Bunu nasıl asabilrim bu durumu yaşayan var mı
Bunun en büyük sebeplerinden birisi ten rengim olabilir. Koyu renkli tene sahibim bu yüzden sevemiyorum kendimi
Yardım

Sen nasıl düşünüyorsan o sun
Ben veya başkalarının seni gördüğü senin kendine bakış açınla ilgidir
Kendine kocaman bir sarıl çünkü buna ihtiyacın var
Canım kendim tekrar et neymiş canım kendim

Çevrenizdekiler güzelsin diyorsa etraftan güzel görülen bir kızdınızdır hoş demeseler bile önemi yok ama siz sırf ten renginden ötürü böyle düşünüyorsunuz bu bayağı psikolojik bir durum. Sarışın olsanız ne olurdu esmer bana her zaman daha güzel gelmiştir bu takıntıyı aşın kendinizi sevmeyi öğrenin güzellik birçok yerdedir bakıştadır zekadadır güzel huydadır ama asla ten renginde değildir. Bunu da kardeşi sarışın kendisi onun yanında esmer kalan biri olarak söylüyorum. Bir dönem ben de takılmıştım ama sonra farkettim ki o kadar önemsizmiş ki…

Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle gerçekten haklısınız bunu çok denedim ama başarılı olduğum bir şey değil galiba

Yanıtınız için teşekkür ederim birebir zorbalık yaşamadım desem de çevremdeki kişiler ne kadar güzel kız vs vs deseler de her seferinde beyaz teni kutsal bir şeymiş gibi anlattıklarında esmer birisini görünce Kara kara diye üzerine basarak söylemeleri veya bir tane kendine benzeyen sarışın bir çocuk yapamadin diyen bir akraba figürü olunca ister istemez insan çok kötü hissediyor degistiremeyecegim bir şey farkındayım ama hayatımı çok etkiliyor kendi içimde asla mutlu bir ilişki sahibi olamayacağimi bile düşünüyorum

Açık ten çok fazla ovuluyor özellikle benim çevremde. Sanki gerçekten alt sınıf insanmis gibi Kara kara kelimesi kullanılıyor anlatılırken bunu bireysel olarak bana söylemediler ama "ya beyaz tenli de olsan efso bir kız olurdun" gibi bir cümle kurulmuştu maalesef asabilecegim şeyler değil galiba

Aşıyorsun zamanla merak etme. Ama 30lu yaşlarına gelip de aştığında 20lerimde kendime ne çok işkence etmişim diye düşünüyorsun.
İnsanın kendi kendine bu farkındalığa ulaşması zor biliyorum. Genelde birileri vesile oluyor umarım sana vesile olacak insanlar kısa zamanda karşına çıkar.

Anneniz mi sarışın ona mı böyle söylüyorlar? Derler böyle densiz insanlar çok. Biz de iki kız kardeşiz iki kere farklı kişi anneme abla kızlarından daha güzelsin senim kadar güzel değiller demişti bizim yanımızda hem de. Annem de güzeldir kardeşim de güzel ben de güzelim hepimiz farklıyız ve cidden farklıyız annem renkli gözlü beyaz tenli kardeşim sarışın kahve gözlü brn biraz daha koyuyum hepimizin özellikleri farklı. Yanlarında hep çirkin hissederdim dediğiniz gibi kap kara sanardım kendimi birkaç arkadaşım kız bembeyazsın deyimce (abartı var burada kap kara değilsin demek istiyorlar) esmer olmadığımı farketmiştim beyaz değilim buğdayım sonradan farkettim ama güzellik ten rengiyle alakalı değilmiş çünkü eşim sap sarı bir adam ben yanında yine kap kara kalıyorum inanın takılacak en son şeye takılıyorsunuz beyaz da olsan esmer de olsan olduğun ortam ve yanındakiler önemli hem güzellik açısından hem karakter açısından o yüzden ilişkilerinde güzelliğe değil karaktere takıl zaten evlenme yaşına gelmeden de ilişki yapma benden bir tavsiye geçici şeyler kalıcı iz bırakabilir her şeyin bir vakti var

Babam
Baba tarafim genel olarak sarışın renkli gözlüler
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim dediğiniz şeylere gerçekten katılıyorum ama bir tarafım da bunları asamiyor belki ilerde biraz daha büyüyünce gülüp geçtiğim şeyler olur en büyük dileğim bu

Yanıtınız için teşekkür ederim umarim çıkarlar buna gerçekten ihtiyacım var özellikle son bir yıldır

Emin olun ki öyle olacak aynanın karşısına geçin ve şu an takıldığım şey dünyanın en küçük sorunu çünkü beynim beni yanlış yönlendiriyor ve ben beynimi kontrol edebilirim ben güzel bir kızım diyin. Kendinizi de kimseye beğendirmeye çalışmayın emin olun kusursuz bile olsak insanlar bu renk sana yakışmamış der bir şeyi eleştirir. Her şeyden önemlisi de sağlık bunu unutmayın çok güzel bir ömür diliyorum sizin için üzmeyin tatlı canınızı

Çocukken çevreniz özellikle anne baba kardeşler güzel olduğunuzu söyledi mı size hiç? Eğer söylemedilerse insan güzel olduguna ikna edemiyor kendini çok garip. Çok güzel bir arkadaşım öyleydi, estetik yaptırmak istiyordu doktorlar geri gonderiyordu estetik ihtiyacın yok deyip. Otuzundannsonra farkındalık kazandı şuan iyi. Ama temel neden çocukluktan geliyor

Çocukken hatırlamıyorum ama her zaman beyaz tenli olmanın harika bir şey olduğunu duyarak büyüdüm kendimi hoş hissettiğim bazı zamanlarda ay nasıl kara duruyorsun diyorlardı (ebeveynlerim yani) 17 yaşından beri dışarı makyajsız asla çıkamam çok nadirdir yani ailem bundan pek hoşlanmıyor sen makyajsizda güzelsin vs diyorlardi buna inanarak bir defa cesaretlenip sadece ruj sürerek gidecektim bir akraba oturmasına yüzüne bir şeyler sur biraz renk gelsin diye bir yorumla karşılaştım yine ebeveynlerim tarafından yani bunları duyduktan sonra ne kadar güzelsin diye söylense de asla gerçek olduğuna inanamıyor insan belki gerçekten güzelimdir bunu bilmiyorum asla

Yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten çok haklısıniz

Millet koyu ten rengine sahip olmak için solaryuma tonla para döküyor. Zaten hep böyledir. Beyazlar esmer olmak ister, esmerler beyaz.

Eminim çok güzel bir kızsındır ama tek sorunun öz güvenin yok. Benim abimin eski eşi bildiğin model gibiydi. Ben öyle güzel fizik, öyle güzel bacaklar kimsede görmedim. Abartmıyorum birlikte plaja falan giderdik hayranlıkla bakardım bir insanda nasıl bir tane çatlak selülit vs olmaz (o da solaryuma girerdi esmer olmak için) ve bu kız mağazada bile etek denediğinde bacaklarını beğenmediği için kabinden çıkmazdi

Sosyal medyadaki saçma güzellik kalıpları yüzünden böyle düşünüyorsun bence sen de. Daha yaşın kaç ki bu yaşa kadar sevgilin olmadığını kınayacak insanlar? Ayrıca güzellik algın kim mesele örnek bir ünlü söyle

Bebeğim beyaz tenliyim, Allah'ın gücüne gitmesin tabii ki çok şükür kendimi seviyorum ama arada solaryuma da gitmişliğim var ama ne güneşe çıkabiliyorum, ne vücuduma kafama göre bir şey sürebiliyorum, sivilce izleri asla geçmez, ağda epilasyon bunlar zaten kabus anında kabarır. Her şeye alerjim var, ne sürsem kızarıyor. Killar çıkınca daha çok belli oluyor. Üstüne bir de beyaz ten erken sarkıyor daha ince çünkü. Allah aşkına Allah'ın verdiği nimetlerin kıymetini bil. Şu kuru yağlar var ya sen sürdüğünde nasıl nefis durur kimbilir farkında mısın acaba? Ben biraz ışıldamak için kendimi yakmak zorundayim

Spesifik olarak birini söyleyemem galiba ünlülerden hepsi güzel çünkü. Sevgili konusuna gelince de haklısınız ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da sanki olmaması anormalmis gibi geliyor bilmiyorum
Yanıtınız için çok teşekkür ederim bu arada dedikleriniz de gerçekten haklısınız ama işte kabullenme kısmı çok zor

Haklısınız yani her şeyin elbette bir zorluğu vardır tabii ki abartıyor olabilirim kendi içimde bu durumu teşekkür ederim

Aşılıyor zamanla. Beğenildiğiniz ortamlara girdikçe, birileri sizi beğendikçe. Benimsiyorsunuz. Yaş çok etkili ayrıca.
Her sene bir şeyler değişecek. Daha çok gençsiniz. İçselleştiriyorsunuz zamanla. Uğraş vermeniz lazım. Ortam değiştirmek, daha iyi görünmeye çalışmak lazım. Daha siz gibi hissettiğiniz bir tarzınız olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…