kendimi sevemiyorum

Mutsuz bir beraberlik ve evlilik yapmaktansa hiç evlenmeyin bence..karşınıza çıkan kişiyi iyi değerlendirin..kötü niyetli insanları ayırt edin..Rabbim ne güzel insanlar ne güzel fırsatlar çıkarır daha sabredin..kocaeli gibi büyük bir şehirdesiniz iyi maaş alıyormuşsunuz gezin tozun eğlenin..

İyide yaşınız da birşey yok ki ayrıca olsa bile bu sizin hayatınız sizin kararınız evlilik istemeyebilirsiniz millete göre mi yaşıcaksınız.Siz önem verdiğiniz için onlar bukadar rahat yorum yapıyorlar.Bir iki kez kırıcı tepki versen birdaha ağızlarını açmazlar.:KK34:

çok terslersem benimle muhatap olmuyorlar uzak duruolar ozamanda yalnız hissediyorum cunku onlardan başka kimseyi görmüyorum iş ev iş ev

ya zaten muhatap olmuyrlarkı sneınle...dalga gecıyorlarmıs baksana...sevmedıgın ınsanlara sırf yalnız kalmamak ıcın bu yüzü verirsen kusura bakma canım ama daha cok ılaç kullanırsın sen

Hayatı olandan uzak dur bence de
Oto kontrolünü hiç bırakmayan, diken üstünde duran, idealist insanlara bakma
Emin ol sendeki bir parçacık rahatlığın kendilerinde olmalarını istiyorlardır.
Elbet doğru insan çıkacak karşına o yüzden sabırlı ol ve gülümse etrafına sadece.

çevreni genişletmeye çalış sosyalleş biraz ne biliyim spor salonu hobi kursu falan işte

sorunun kaynağı aslında yalnızlığınla barışık olmaman. yoksa paranı kazanıyorsun bir işin var. haftasonu aileni görebiliyorsun. başını sokacağın kendini dinleyebileceğin bir sığınağın, evin var. bunlara sahip olamayanlar için bu bir nimet biliyor musun? ben ailemle yaşıyorum ama kendi dünyamda yalnızım mesela. ben de işten eve evden işe. eve gelince yorulmuş oluyorum zaten, yemek yiyip biraz tv izleyip hemen yatıyorum. ben de istiyorum seveceğim bir adamla mutlu bir yuvam olsun, eşimle gidelim gezelim, arkadaşlarımız olsun evimize yemeğe davet edelim vs vs. ama şuanda durumum buysa, o zaman bununla mutlu olmaya çabalamalıyım. çabalıyorum da. kendimi mutlu edecek şeyler yapmaya çalışıyorum. öyle büyük şeyler değil, en basiti mesela sabahları işe geldiğimde bir nescafe yanına bisküvi beni motive ediyor. ve sürekli zihnimde gelecek güzel günleri canlandırıyorum.. sen de dene bunu.

canım inan ki hayat rutin gibi görünse de çok şeylere gebe.. her an herşeyin değişebilir. dua et hayırlısını iste ki hayırlı yönde değişsin. yoksa şuanki rahatlığın bile arayacak duruma gelirsin.

Back
X