martta ilk dolgu yaptırdım.. mayısta düştü... gidip yaptırdım geçen hafta yine düştü... üçüncü yaptırcam doktora bende diyim en sağlam yapıştırici kullan diye.. düşünce kötü oluyo yemekler içine giriyorÇok geçmiş olsun dolgu sıkıntı ya bende de var dolgu yapımının 3. Ayında düşmüştü.
Gidip tekrar yaptırdım daha sağlam yapışkan kullandı doktor.
Bazen o kullanılan yapıştırıcı Bile etkiliyor dolgunun ömrünü.
Gayet iyisin papatya 5 olmazsa 6 süper bence . Gece kaçta uyumustun?Günaydın. 5 te uyanmayı hedefledim ama 6 da ancak kalkabikdim yataktan. Dün ütü yapmaktan helak oldum. Akşam eve gidince yetiştirenediğim işlerim var onlsrı bitirnem lazım.
Seni anlıyorum.martta ilk dolgu yaptırdım.. mayısta düştü... gidip yaptırdım geçen hafta yine düştü... üçüncü yaptırcam doktora bende diyim en sağlam yapıştırici kullan diye.. düşünce kötü oluyo yemekler içine giriyortemizliyorum sürekli... ve en iyi doktora aldim talep geldi hemen kaptım aldim.gidicem bakalım:)
Amin canim inşallahWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
@Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
@Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
@Cuel
@Kendinin en iyi hali ol
@Canpare
Madammor
@Afrogul Bahar
Eki Görüntüle 3089838
İyi bir hafta olsun.
Yüzlerinizi daima gülsün.
❤❤ Günaydın ❤ ❤
De mi ben de öyle düşünüyorum.Ufak tefek işlerimi halledicem bugun yemegimi yaparim kendime vakit ayiririm biraz kitap okurum, biraz Kur an okurum hava yagmurlu ve kapali boyle gunlerde insan ic dunyasina donuyor bence seviyorum boyle havalari
Hatim baslamistim kuzum cüz okuyorumDe mi ben de öyle düşünüyorum.
Cüz mü okuyorsun sure mi?
Okurken bana da etiket yap canım unutmayayim ben de 16.cuzdeyim ama erteledim son zamanlardaHatim baslamistim kuzum cüz okuyorum
Bu gün öğleden sonra izinliyim hastahaneye gideceğim oradan da eve geçerim ütüm var yapılması gereken yeöek yapılacakWilma11 ( 2. Başkan)
@cevizli tarcinli kek
@Emma3
@Kahve __Kokusu
Minnosprenses
@Aktif Lora
@Bonus
@Tenyearslatermavi
@Assos32
@ASSOSyal
@Otrera
@Lna16
@PiXiEE
@Minik Meleklerim
M MaviMabellee
@Papatya016
@Cuel
@Kendinin en iyi hali ol
@Canpare
Madammor
@Afrogul Bahar
Bugün ki programımiz neler?
Önemli bir şey değildir inşallah canım ne için gidicen hastaneye özel değilse eğer?Bu gün öğleden sonra izinliyim hastahaneye gideceğim oradan da eve geçerim ütüm var yapılması gereken yeöek yapılacakkendime alışveriş yapmam lazım zamam bulursam onuda halledeceğim
Benim de kanal tedavim var canım korkulacak bir şey değil hatta daha sağlam oluyor. İçini ferah tutSelamlar
Bugün en iyi doktora aldım fakat ama dolgu yapılan doktora gitmesi gerektiği söyledi geçici olarak dolgu yapıldı
Ve ben dolgu yapılan doktora aldım
Kanal tedavisi dendi çürük dişe dolgu yapışmamış temizlemesi gerekiyormuş haftaya çarşamba gidicem bayramdan önce
Offff canım sıkıldı bu duruma kanal tedavisi ilk defa yapıyorum ve hakkında hiç bişi bilmiyorum nasıl oluyor
İlk defa yapılan kanal tedavisinden sonra dolgu oluyor mu ?Benim de kanal tedavim var canım korkulacak bir şey değil hatta daha sağlam oluyor. İçini ferah tut
Enfeksiyon yeniledi sanırım canım karnım ağrıyor gidicem tekrar bakalımÖnemli bir şey değildir inşallah canım ne için gidicen hastaneye özel değilse eğer?
Çok gecmiş olsun melikemEnfeksiyon yeniledi sanırım canım karnım ağrıyor gidicem tekrar bakalım
Oluyor diye biliyorum ama yanlış olmasın sen bir daha arastir istersen cnmİlk defa yapılan kanal tedavisinden sonra dolgu oluyor mu ?
MaşallahDişlerime iyi baktığım için bişi olunca ihmal etmeden hemen doktora koşuyorumdoktor anladi taktir etti en iyi olan doktorda biliyordu beni dişlerimi maşallah düzgün ve temiz olduğu söyledi iki diş gitmesine rağmen
Geçmiş olsun canımEnfeksiyon yeniledi sanırım canım karnım ağrıyor gidicem tekrar bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?