• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi sevmiyorum.

Sevimlikedi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2020
254
744
18
33
Günaydın arkadaslar. Bende biraz dertleşmek istedim ve size bir kaç sorum olacak. Ben kendimi sevmiyorum. Ama içimi, kalbimi değil dış görünüşümü sevmiyorum. Beni görenler cok tatlısın, cana yakınsın falan diyor. Hatta arkadas olmak isteyenlerde coktu evlenmeden önce. Şimdi bir yawrum var 6 yasında ama görenler kardeşim sanıyor. Genç hatta çok genç duruyormuşum.
Şimdi işin özüne gelince, biri bana güzelsin dediğinde benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Çünkü kendimi hiç güzel bulmuyorum. Doğduğumdan beri bir gözüm diğerinden daha küçük ve hafif kayık. Çok aman aman bir fark yok ama bakınca bariz belli. Bu beni cok rahatsız ediyor. Ama bunun için doktora bile gitmeye utanıyorum. Öyle biriyim işte. 26 yasındayım ilk defa bu yıl düşündüm acaba düzelir mi tıbbi müdahale sonucunda diye... Kayması düzelir de küçüklüğü nasıl düzelir bilginiz var mı acaba. Eşime bile rahatsız oldugumu söylemedim hiç. Oda hiç bahsetmedi bu durumdan bilmiyorum ben mi abartıyorum ama aynaya bakınca beni aşırı rahatsız ediyor. Bugüne kadar Allah'ın yarattığına dokunulmaz kafasındaydım ama bu yıl biraz düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz, düzelir mi acaba kayması sürekli olmuyor yorulunca göz oluyor ama küçüklüğü beni cok rahatsız ediyor

Tanidigim bir musterim vardi gozu hafif kucuk digeirne gore ve hafif kayikti. Aman yarrabim hala o kadar guzelini hic gormedim. Saclari findik kabugu omizlarda duz kesilmis. Gozleri yesil.ama onun gozu baya kucuktu yani digerine gore uzaktan bile cok belliydi. Yanliz o burun o agiz. O sempatik tavirlar. O kadar alimli kadindiki kocasi ve oglu vardi bazen kadin kiz arkaaslariyla gelirdi. Bir takim elbise mini etek giyer elinde arabasinin anahtarlari. Kadinin ozguven oyle tavandiki. Vallahi o gozu asla kusur olmadi bence onun icin. Biz insanlar icin hele hic. Anlatmak istedgm onu kusur olarak gorme. Begenmedegn baska yerleriyle hafif dokunuslar yaparak kendini guzellestrebilirsin. Dr. Bu saatten sonra goze biisey olmaz desede uzulme yani.

Tanidigim bir musterim vardi gozu hafif kucuk digeirne gore ve hafif kayikti. Aman yarrabim hala o kadar guzelini hic gormedim. Saclari findik kabugu omizlarda duz kesilmis. Gozleri yesil.ama onun gozu baya kucuktu yani digerine gore uzaktan bile cok belliydi. Yanliz o burun o agiz. O sempatik tavirlar. O kadar alimli kadindiki kocasi ve oglu vardi bazen kadin kiz arkaaslariyla gelirdi. Bir takim elbise mini etek giyer elinde arabasinin anahtarlari. Kadinin ozguven oyle tavandiki. Vallahi o gozu asla kusur olmadi bence onun icin. Biz insanlar icin hele hic. Anlatmak istedgm onu kusur olarak gorme. Begenmedegn baska yerleriyle hafif dokunuslar yaparak kendini guzellestrebilirsin. Dr. Bu saatten sonra goze biisey olmaz desede uzulme yani.
Sevgili Kizgin Cicek!
Seni guzel yureginden opuyorum oncelikle bu guzel yorumun icin..keske herkesler siz kadar guzel bakabilseymis eksikliklere🌺

İyi de gencecik anne olmuşsunuz, 20 yaş zaten çocuğunuzla aranız.
benim 18 yaş küçük kardeşim var mesela.
bu zamanda 18-19 yaşında evlilik yapan pek olmadığı için, ben de kardeş diye düşünebilirim 🤷🏻‍♀️
genç göstermek bugüne kadar güzel bir şeydi, ne zaman kötü oldu o arayı yakalayamadım ben:
Giyim, makyaj, tarz, saç vs ile daha Olgun görünebilirsiniz.
gözünüz içinde gidip bir estetik cerrahla görüşün.
Bir arkadaşıma kulak kıkırdağından parça ile göz kapağına operasyon yapılmıştı. Ne içindi hatırlamıyorum ama her şeyin çaresi var.
Eğer belli belirsiz bir farkı gözünüzde büyütüyorsanız biraz daha bekleyin.

Benimde dudağım yamuk bi kenarı bi kenarından daha uzun gülünce yamuluyor :D ama ben seviyorum mesela shop yapıyorum dudağım böyle olsa nasıl olur diye, inanır mısın yamuk dudağım kadar hiç biri yakışmıyor.
saçlarım çok ince ve az, ellerim de çirkindir ama aynaya baktığımda kendimi çekici ve sevimli buluyorum çünkü ben kendimi seviyorum. Kimse kusursuz değil ki. Hande Erçel mesela aşırı güzel bi kız ama ayakları cidden çok çirkin ayaklarına bakamıyorum kızın ama hiç vazgeçmiyor açmaktan kendini seviyor çünkü.

Icimi kalbimi seviyorum, sadece dis goruntumu sevmiyorum demissiniz. Aslinda esas olan bu degil. Siz oyle saniyorsunuz. Cunku bir insanin gercekten sevmesi kendini tumuyle kabul edip sevmesidir. Her seyiyle. Tum kusur sandiklariyla. Ve ben guzel bir kadin oldugunuza da eminim sizin. Sadece icinize daha fazla donup oradaki ozunuzu kucaklamaniz gerek🌸🦋

Günaydın arkadaslar. Bende biraz dertleşmek istedim ve size bir kaç sorum olacak. Ben kendimi sevmiyorum. Ama içimi, kalbimi değil dış görünüşümü sevmiyorum. Beni görenler cok tatlısın, cana yakınsın falan diyor. Hatta arkadas olmak isteyenlerde coktu evlenmeden önce. Şimdi bir yawrum var 6 yasında ama görenler kardeşim sanıyor. Genç hatta çok genç duruyormuşum.
Şimdi işin özüne gelince, biri bana güzelsin dediğinde benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Çünkü kendimi hiç güzel bulmuyorum. Doğduğumdan beri bir gözüm diğerinden daha küçük ve hafif kayık. Çok aman aman bir fark yok ama bakınca bariz belli. Bu beni cok rahatsız ediyor. Ama bunun için doktora bile gitmeye utanıyorum. Öyle biriyim işte. 26 yasındayım ilk defa bu yıl düşündüm acaba düzelir mi tıbbi müdahale sonucunda diye... Kayması düzelir de küçüklüğü nasıl düzelir bilginiz var mı acaba. Eşime bile rahatsız oldugumu söylemedim hiç. Oda hiç bahsetmedi bu durumdan bilmiyorum ben mi abartıyorum ama aynaya bakınca beni aşırı rahatsız ediyor. Bugüne kadar Allah'ın yarattığına dokunulmaz kafasındaydım ama bu yıl biraz düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz, düzelir mi acaba kayması sürekli olmuyor yorulunca göz oluyor ama küçüklüğü beni cok rahatsız ediyor
26 yaşındasınız ve 6 yaşında bir evladınız var tabi ki annesi olabileceğiniz herkesin aklına gelmez.. Yani 20 yaşında evlat sahibi olursanız elbette ki kardeşiniz sanılacaktır en azından ben öyle düşünüyorum.. Ama tabi yaşınızı da göstermiyorsanız ne güzel birşey sizde farkındasınız bunun.. Bence gereksiz şeyleri dert ediniyor gibisiniz.. Gerçekten kendinizi sevmiyor olsanız bu kadar olumlu yanınızı vurgulamazdınız diye düşünüyorum 🤷‍♀️ yani siz anlatırken benim gözümde hoş bir kadın canlandı gözünüzün problemini anlatırken bile o kadar hafif birşey gibi anlattınız ki o da nazar boncuğunuz olsun 😊Kafanız karışmış gibi sanki..

Biri sana guzel de dese cirkin de dese, hatta gercekten suanki algilarimiz neticesinde cirkin bile olsan sen guzelsin bacim. Allah hepimizi guzel yaratmis, bu degersizligi kendinize yapmayin. Benim de dislerim carpik mesela ama bence dunyanin en guzel karisiyam 😅 cunku onemliyim ve kendimi seviyorum. Kendini sevmemenin altinda baska bir duygumu var acaba, dis gorusunden bagimsiz. Genelde ben kucuklukte cok sevilmeyen sevildigini hissedemeyen cocuklarin ilerde kendini sevemediklerini dusunurum

Kızlar cok tşk ederim ablama yardıma gitmiştim bugün okuyamadım mesajları. Simdi girdim gördüm. Hepinizin değerli yorumları için tek tek tşk ederim. Allah razı olsn. Aslında bilmiyorum ki, eskiden cok daha fazla dert ederdim ama doktor hastane pek düşünmezdim, utanırdım. Şimdi daha az dert edip acaba müdahale yapılır mı diye düşünüyorum. Ama yorumlarınız beni rahatlattı sanırım biraz daha böyle kalabilirim😊😊

Kızlar cok tşk ederim ablama yardıma gitmiştim bugün okuyamadım mesajları. Simdi girdim gördüm. Hepinizin değerli yorumları için tek tek tşk ederim. Allah razı olsn. Aslında bilmiyorum ki, eskiden cok daha fazla dert ederdim ama doktor hastane pek düşünmezdim, utanırdım. Şimdi daha az dert edip acaba müdahale yapılır mı diye düşünüyorum. Ama yorumlarınız beni rahatlattı sanırım biraz daha böyle kalabilirim😊😊

KASIKCI ELMASI tadinda devam ediniz lutfen hayatiniza onun bile ufak tepek kusurlari varmis ama ederi ve kiymetine paha bicilemiyor....sevgiyle kaliniz lutfen...

Seni daha mutlu edecekse doktora bir görün sonuçta hemen bir müdahale yaptırmak zorunda değilsin. Bir konuş doktorun fikrini al

Ya iciniz kotu olsaydi? Değiştiremediğiniz igrenc bir huyunuz mesela? Bu yazdiklarinizi ben kusur olarak göremedim. Hepimizin vucudunda sevmedigi yanlari vardir. Benim de burnum yandan çirkin duruyor, saclarim da seyrek ve ince telli ama istedigim zaman ufak tefek sac, makyaj, bakimla kendimi aynada cok guzel bulabiliyorum. Her gun cok guzel olmak zorunda degilim. Ama hic aynaya bakip da suram ne kotu, buram ne cirkin diye düşünmedim. Ben de boyle guzelim. Siz de eminim oldugunuz gibi güzelsiniz ama kendinizi daha iyi hissedecekseniz tabi ki bir doktora gidip konusun. Belki birseyler yapilabilir.

Bir gun fotoğraf çekilmeye gitmiştim bir kavga gürültü içerde. 60 yaşlarında bir kadın çekildiği fotoğrafları almaya gelmiş deli gibi bagiriyordu. Böyle çirkin olamam bu ben değilim elma gibi kadınım beni bir daha güzel çek diye🤣 güzellik bakanın gözlerinde gerçekten...

Bunu öğrenmek için plastik cerrahi gitmelisin. Bence eşitleniyordur. Aşırı kafaya takıyor ve Baska hiç birsey düşünemiyorsan düzeltmekte dinen sakınca yok.

Back
X