- 31 Temmuz 2020
- 390
- 972
- 53
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Sevgili Kizgin Cicek!Tanidigim bir musterim vardi gozu hafif kucuk digeirne gore ve hafif kayikti. Aman yarrabim hala o kadar guzelini hic gormedim. Saclari findik kabugu omizlarda duz kesilmis. Gozleri yesil.ama onun gozu baya kucuktu yani digerine gore uzaktan bile cok belliydi. Yanliz o burun o agiz. O sempatik tavirlar. O kadar alimli kadindiki kocasi ve oglu vardi bazen kadin kiz arkaaslariyla gelirdi. Bir takim elbise mini etek giyer elinde arabasinin anahtarlari. Kadinin ozguven oyle tavandiki. Vallahi o gozu asla kusur olmadi bence onun icin. Biz insanlar icin hele hic. Anlatmak istedgm onu kusur olarak gorme. Begenmedegn baska yerleriyle hafif dokunuslar yaparak kendini guzellestrebilirsin. Dr. Bu saatten sonra goze biisey olmaz desede uzulme yani.
Canim cok tesekkur ederim emin ol hepimiz guzeliz yeterki uzmesinlerSevgili Kizgin Cicek!
Seni guzel yureginden opuyorum oncelikle bu guzel yorumun icin..keske herkesler siz kadar guzel bakabilseymis eksikliklere
26 yaşındasınız ve 6 yaşında bir evladınız var tabi ki annesi olabileceğiniz herkesin aklına gelmez.. Yani 20 yaşında evlat sahibi olursanız elbette ki kardeşiniz sanılacaktır en azından ben öyle düşünüyorum.. Ama tabi yaşınızı da göstermiyorsanız ne güzel birşey sizde farkındasınız bunun.. Bence gereksiz şeyleri dert ediniyor gibisiniz.. Gerçekten kendinizi sevmiyor olsanız bu kadar olumlu yanınızı vurgulamazdınız diye düşünüyorumGünaydın arkadaslar. Bende biraz dertleşmek istedim ve size bir kaç sorum olacak. Ben kendimi sevmiyorum. Ama içimi, kalbimi değil dış görünüşümü sevmiyorum. Beni görenler cok tatlısın, cana yakınsın falan diyor. Hatta arkadas olmak isteyenlerde coktu evlenmeden önce. Şimdi bir yawrum var 6 yasında ama görenler kardeşim sanıyor. Genç hatta çok genç duruyormuşum.
Şimdi işin özüne gelince, biri bana güzelsin dediğinde benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Çünkü kendimi hiç güzel bulmuyorum. Doğduğumdan beri bir gözüm diğerinden daha küçük ve hafif kayık. Çok aman aman bir fark yok ama bakınca bariz belli. Bu beni cok rahatsız ediyor. Ama bunun için doktora bile gitmeye utanıyorum. Öyle biriyim işte. 26 yasındayım ilk defa bu yıl düşündüm acaba düzelir mi tıbbi müdahale sonucunda diye... Kayması düzelir de küçüklüğü nasıl düzelir bilginiz var mı acaba. Eşime bile rahatsız oldugumu söylemedim hiç. Oda hiç bahsetmedi bu durumdan bilmiyorum ben mi abartıyorum ama aynaya bakınca beni aşırı rahatsız ediyor. Bugüne kadar Allah'ın yarattığına dokunulmaz kafasındaydım ama bu yıl biraz düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz, düzelir mi acaba kayması sürekli olmuyor yorulunca göz oluyor ama küçüklüğü beni cok rahatsız ediyor
Canim cok tesekkur ederim emin ol hepimiz guzeliz yeterki uzmesinler
Kızlar cok tşk ederim ablama yardıma gitmiştim bugün okuyamadım mesajları. Simdi girdim gördüm. Hepinizin değerli yorumları için tek tek tşk ederim. Allah razı olsn. Aslında bilmiyorum ki, eskiden cok daha fazla dert ederdim ama doktor hastane pek düşünmezdim, utanırdım. Şimdi daha az dert edip acaba müdahale yapılır mı diye düşünüyorum. Ama yorumlarınız beni rahatlattı sanırım biraz daha böyle kalabilirim
Bunu öğrenmek için plastik cerrahi gitmelisin. Bence eşitleniyordur. Aşırı kafaya takıyor ve Baska hiç birsey düşünemiyorsan düzeltmekte dinen sakınca yok.Günaydın arkadaslar. Bende biraz dertleşmek istedim ve size bir kaç sorum olacak. Ben kendimi sevmiyorum. Ama içimi, kalbimi değil dış görünüşümü sevmiyorum. Beni görenler cok tatlısın, cana yakınsın falan diyor. Hatta arkadas olmak isteyenlerde coktu evlenmeden önce. Şimdi bir yawrum var 6 yasında ama görenler kardeşim sanıyor. Genç hatta çok genç duruyormuşum.
Şimdi işin özüne gelince, biri bana güzelsin dediğinde benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum. Çünkü kendimi hiç güzel bulmuyorum. Doğduğumdan beri bir gözüm diğerinden daha küçük ve hafif kayık. Çok aman aman bir fark yok ama bakınca bariz belli. Bu beni cok rahatsız ediyor. Ama bunun için doktora bile gitmeye utanıyorum. Öyle biriyim işte. 26 yasındayım ilk defa bu yıl düşündüm acaba düzelir mi tıbbi müdahale sonucunda diye... Kayması düzelir de küçüklüğü nasıl düzelir bilginiz var mı acaba. Eşime bile rahatsız oldugumu söylemedim hiç. Oda hiç bahsetmedi bu durumdan bilmiyorum ben mi abartıyorum ama aynaya bakınca beni aşırı rahatsız ediyor. Bugüne kadar Allah'ın yarattığına dokunulmaz kafasındaydım ama bu yıl biraz düşünmeye başladım. Siz ne düşünüyorsunuz, düzelir mi acaba kayması sürekli olmuyor yorulunca göz oluyor ama küçüklüğü beni cok rahatsız ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?