• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçladım

Eşiniz ciddi basiretsiz ve sizde de suç var olmasa zaten buraya yazmazsınız zaten
Burası sizin beni tanımadan ego tatmini edeceğiniz yer değil yorum yapmak zorunda değilsiniz beni koruyan adamın basiretsiz değil adam gibi adam olduğunu düşünüyorum beni boşuna germeyin sizin çevrenizde çok var herhalde klavye artistliğine başladığınıza göre..

Adama bak
Hem saglik bakanliginda calisiyor
Yani olaylardan bihaber olmasi imkansiz
Hem de gelinin sofraya yardim etmedigine takiyor
Demiyor ki anne-kardeslerim siz hepiniz mal misiniz ne iftari,ulkeyi kapattik gidiyoruz ote tarafa herkes otursun toto ustune evinde demiyor! Bilincsizlik nirvana

Onun size boyle bisey soyleme hakki yok kaynana gibi yok yatin yardim etmedin falan sanane ozaman o yapsaymis ama sizinde 5 dk kalaya kadar yatmaniz olmamis hamileleiin basindasiniz hepimiz hamile olduk bukadar abarticak bisey yok sizde hamileligi kullanmissiniz olmamis

galenia galenia , konunu hatirliyorum..yine abisinin ailesinin evinde yaptığı ve hedefinde sen olan çıkışlarından dolayı az da hem nisanliniz ile ayrilacaktiniz ..hem iş duzeniniz bozulacakti (nisanlinla ortak iş yapiyordunuz diye hatırlıyorum)Kayninin yaptığı davranış anksiyete hastası olması kaynaklı değil.Belki başka psikiyatrik rahatsızlıkları da vardır bilemiyorum ama sınırını bilmeyen,kendini pekcok kişiden üstün gören ve "sana takıntı yapmış ... yapacağın hatayı arayan" bir insan.Ben kayninla gorusmemeye çalışmanı onericem ..eşinin ailesinin de adamın bu çıkışlarına biraz çanak tuttuğunu düşünüyorum.

Bende hamıleyım deyınce son ayında fılan sandm. Iftara bes dk kala kalkınca ne ara yardım ettınız öncesınde belkı yardım etmıssınızdır ama telaş ıcınde gecer son saat bana yatak batardı yatamazdm. Esının abısının yaptıgıda ayıp yanı ona kalmamıs aklınca sana laf vurdurmaya kalkmıs ama onun hakkı degıl.sonucta sofra kalkacak ona yardım ederdınız caya fılan ıftar oncesı bu cıkıs hıc olmamıs kımse yedıgınden bısey anlamıstır. Ha bı de olayı senın anlattıgın kadar bılıyoruz. Bursa senın konusman yok nıye sen altan almalıydıö dıye uzuldun kı. Esınle abısı konusmus.

Bence senin yardım etmemen ne kadar ayıpsa, eşinin abisinin sana laf söylemesi bir o kadar ayıp. Ama bunlardan öte cidden şu korona günlerinde yapılacak şey değil tatlım. Hem bak kendini gereksiz yere germiş oldun.

Bende şu misafir çağırıp misafire iş yaptırmayı anlamıyorum. İftar veriyorsun evinde gelsin herkes iş yapsın. Ona mı güvenerek çağırıyorsun.Yapma o zaman organizasyon misafiri davet ediyorsan hizmette edeceksin. Neticede eğlenceli yaz akşamı organizasyonu değil zorla çağırdığın ağlayarak çağırdığın saati belli iftar yemeği, 10 saat önce başla hazırla sofrayı da kur yemeği de yap. Virüsü sizin sağlıkçı olmanızı ayrıca hamile olmanızı , çakma sağlıkçı yine virüs kaygısı taşımayan ruh hastası kaynınızı ağlak kv yi hiçbirini düşünmek bile istemiyorum. şunu söyleyeyim biraz üzebilir ama kaynınızda virüs olabilir-di siz hamilesiniz risk grubundasınız..siz virüs kaptınız öldünüz tamam olabilir tercih meselesi diyelim neticede yetişkinsiniz ? ya karnınızdaki ? artık annesiniz kendinizden kocanızdan kaynınızdan kocanızın anasından önce evladınızı düşüneceksiniz. Annelik bu anlama geliyor. Bu konuda virüs kaptık mı hamileyim ben yerine acaba ortalığı karıştırdım mı diye düşünmeniz dertlenmeniz apayrı bir durum.

Yardım yardım diyorsunuz ama hamilelikte öyle aşırı uyku halleri olur.
Bilinçli bir uyuma olduğunu düşünmüyorum.
Kadının içi geçmiş uyumuş kalmış ne olacak.
İftara davet eden, gelecek olanın yardımına mı güveniyor?
Hayret bir şey!
Çağırmasalardı madem.
Zaten toplanma zamanı da değil!

Daha önceden nişanlım beni savunmadı diye konu açıyordunuz şimdi adam savunmuş benim yüzümden mi oldu diye soruyorsunuz. Evet hem sizin yüzünüzden oldu hemde abi yüzünden. Bu başından belliydi şimdi mi şaşırıyorsunuz?

Merhaba,Eski konumu bilenler bilir..
eşimle nişanlılık dönemimizde abisi yüzünden zor günler geçirmiştik. sonrasında abisi özür diledi ve pişman olduğunu dile getirdi hem ailemden, hem benden, babamda benden önce davranıp onu affetti.. hatta şuan araları çok iyi.
Herneyse, abisi sağlık bakanlığına bağlı zor bir işte çalışıyor aşırı stresli ve bundan iki hafta önce ağır anksiyete (panik atak)hastası olduğunu öğrendi. (kırmızı reçeteli bi ilaç kullanıyor) bugün kayınvalidem çok ağlandı mecbur kaldık artık gittik iftara. bende kokulara hassas olduğum için, arka odaya geçtim yattım uyumuşum, iftara 5 dk kala kalktım eşimin yanına geçtim oda sarıldı bana bekliyoruz öyle..
abisi döndü “abicim sen neden geldin“? Dedi nasıl yani dedim “hastaydın madem neden geldin evinde dinlenseydin“ dedi bende hasta değilim hamileyim sadece dedim tamam o zaman kalkıp bi yardım edebilirdin bu saate kadar uyuyunca hasta sandım dedi ben sustum eşim;ya sanane benim karımın uykusundan! dedi sonra tartışmaya başladılar sen benim karıma kafana göre sataşamazsın dedi oda“ona sordum sana mı sordum iyiki bi karın var ya ne haliniz varsa görün aynı ortama girmem sizinle bi daha” dedi. kalktı, başı döndü kalbini tuttu o an ben müdahale etmek istedim istemiyorum bırak dedi Arka odaya geçti eşi ağlamaya başladı büyük abisi eşime; idare edemedin adam şu Ara sıkıntılı neden uzatıyorsun diye sitem etti...anlayacağınız masa bi anda dağıldı kayınvalidem sana yapmadı boşver falan dedi ama eşim çok üzüldü bu sefer ben kendimi suçladım bilmiyorum belki de alttan alsaydım uzamayacaktı eşim hadi kalk gidiyoruz diye celallendi onu sakinleştirmeye çalıştılar kendimi aşırı derecede kötü hissettim sizce gerçekten sorumlusu ben mi oldum?
Hamile halinle şu virüs ortamında iftara gitmek komşuculuk oynamak da pes. Ama uykuya gelince hamileliğin ilk 3 ayında bulantılardan başımı kaldıramıyordum, bırak yardım etmeyi yemek kokusuna dayanamıyordum, sürekli yatmak istiyordum küçük bebeğim var onla nasıl ilgileneyim bilemiyordum, kimse de yardım beklemedi benden, senden de yardım beklenmesini saçma buldum. Eşin de savunmuş zaten seni bravo . Eşinin abisi de sıkıntılı günler geçiriyormuş ama bu ona seni azarlama hakkı vermez, hiç kendini suçlama, ezilip büzülme böyle bir kocan olduğu için de yat kalk dua et

Sizi koruyan esiniz bir dahaki sefere mumkunse karim hamile ne onu ne bebegimizi riske atamam biz gelmiyoruz desin.Oyle rest ceksin herkese.O zaman korumaci bir eş oldugundan bahsedebiliriz...

Bir de cidden evden cikmayan bir avuç insaniz sanirim ya 🤦‍♀️ Ekmegi,sütü,sebze,meyveyi eve sipariş ediyorum.Disari adim atmiyoruz.Iftarlar gırla gidiyor.

Yaklasik 2 aydir 2 erkek cocugunh evde zaptetmeye calisiyorum, gitmemeliydiniz. Madem gittiniz, yatip uyumaniz ayip, abiye o sekilde cevap vermeniz ayip.

Virüsten dolayı dışarı çıkmanız ve iftara gitmeniz çok yanlış. Onun dışında daha 5 haftalık hamilesiniz daha yok gibi bir şey odaya geçip uyuyacağınıza 2 tabak taşısaydınız keşke. 9. Ayda bile insan çekinir öyle bir ortamdan kalkıp her şey hazırlanana kadar uyumaya

3,5 yaşındaki oğlum, anneanne dede ve teyzesine hasret. Evde oyalanmıyor, bazen özlemden ağrıyor gidemiyoruz. Ablam da izole ama gitmiyoruz. Çocuğumu ağlatma pahasına evdeyiz. 3,5 yaş çocuğun ağlamasına ablam ben annem babam dayanıyoruz siz iftar yapıyorsunuz koca kadın ağlamış diye. Üstelik sağlıkçısınız hepiniz. Bziden daha bilinçli olmalıydınız. Pes!!!!

Valla dışarı cikmayanlar olarak cok hırslandık;) Bence sizde cikmayin yemekelr filan gereksiz su durumda.

Back
X