Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu dönemde iftara mı gittiniz? e haklı da lafında yani iftara gelip ay ben hassasım deyip yatıp uyunmaz.madem hassassınız son anda gidersiniz ya da gitmezsiniz.bu dönemde gidilmez ama.isteyen istediği kadar yalvarsın, virüs tipine bakıp da aaa bu zamana kadar izoleymiş ben bulaşmıyım o zaman demiyo.
Ben evde bi saat dil döktüm gitmeyelim diye alındı ağladı kendin de gördün azcık görelim az var iftara kimsede yokmuş annemden başka dediği için ama bi gittim maşallah yani
Ben markete bile gitmeyen biriyim kafamı camdan çıkarmadım şu güne kadar fakat eşimin annesi mükemmel duygu sömürüsü yaptı işte göremedim kalbim sancı yapıyor çok sıkıldım evde diye görüntülü arayıp ağladı gerçekten sonra eşimde gidip az oturalım gelelim diyince o an yenildim haklısınızAy vallahi anlamıyorum ben ya. Annemle aynı apartmanda oturuyoruz ve 2 aydır sadece demir kapıdan torununu arada bir gösteriyorum İnternetten görüntülü konuşuyorum. Eşim çalışıyor çünkü annemin kronik hastalıkları var Allah korusun. Siz hamilesiniz üstelik. Anladığım kadarıyla da eşiniz lafını ailesine geçiremeyen biri değil diye düşünüyorum. Keşke ailesine gelemeyiz deyip gitmeseydnz
Bende artık bir tek evden cıkmayan biziz diye düşünmeye başladımMillet hayatına devam ediyor
Sosyal izolasyon falan filan hikaye
Hamileyim değil davet yürüyüşe bile çıkmıyorum
Bu konuları okuyunca enayi gibi hissetmiyor değilim
Ayrıntılar umrumda bile değil konu sahibi
Ne haliniz varsa görün
Anlıyorum ama lütfen tekrarlamayın. Sadece anne de değil çünkü bayağı kalabalık toplanmışsınız o yüzden dedim. Aslında bunu onların da düşünmesi lazımAma şunu da söyliyim iftar yapmadan kalktık eşim durmak istemedi
Ben markete bile gitmeyen biriyim kafamı camdan çıkarmadım şu güne kadar fakat eşimin annesi mükemmel duygu sömürüsü yaptı işte göremedim kalbim sancı yapıyor çok sıkıldım evde diye görüntülü arayıp ağladı gerçekten sonra eşimde gidip az oturalım gelelim diyince o an yenildim haklısınız
Bir de ben varım. 2 aydır anacığımın babacığımın suratına hasretim yaaBende artık bir tek evden cıkmayan biziz diye düşünmeye başladım![]()
Arabada konuştuk zaten sende çok üstüne gittin abinin yanlış bi çıkış yaptın dedim keşke yardım etseydim dedim o buna değil beni kılıbık gibi görüp buna ayar oluyor dedisiz önceki olaylara olan duygu durumunuz ile cevap vermissiniz o abiye. sucluluk duygunuz o yüzden.
daha ortami germeyecek bir cevap verebilirdiniz.
herneyse olan olmus. bence esinize karsi olayi yumusatmaya bakin. bu virus den dolayi abin gergindi bende uykumu tam alamamisim vs tarzinda bir konusma yapin.
Ben kendi anneme yakın olduğum halde ona bakarsanız hiç gitmedim bebek haberini bile görüntülü arayıp verdik ki kendi annem dururken kayınvalideme koşarak gidecek değildim sadece hormonlardan herhalde o an duygusal anıma denk geldi ağlayınca ikimizde kıyamadık ama kadın sanki suikast düzenlemiş maaile ordaydıBir de ben varım. 2 aydır anacığımın babacığımın suratına hasretim yaa
hay allahimArabada konuştuk zaten sende çok üstüne gittin abinin yanlış bi çıkış yaptın dedim keşke yardım etseydim dedim o buna değil beni kılıbık gibi görüp buna ayar oluyor dedi
Son zamanlarda aile grubumuz var ordan sürekli abicim falan diye konuşuyordu bana sorular sorardı hastalığıyla ilgili ben onu telkin ederdim ama bu hamilelik olayıyla ilgili tavrı bi tek sen mi hamilesin? Herkes bir olmaz ki bu tamamen kişisel bi durumdur ama kendisi eşine de saygısı olmayan biri olduğu için ona göre her söylediği normalSurekli eleştiren, yorum yapan, iş bekleyen , çenesi açtığında stres yapan, birde sizdenbuyukse bu kişi olabildiğince uzak durun asla barismayin , abisi belli ki sıkıntılı bitmez asla çenesi o yüzden bu krizi fırsata çevirip bir daha anca ölüsüne gidin.
Tatlım bazı insanlar surekli sivri dilleriyle çevreye acı saçarak tatmin olurlar bu gitgide artar ve çevresi cevap veremediği için dahada azar , bana kalırsa uzak dur , bende sustum sabrettm benim eşimin abisi önüme tabak firlatmistiSon zamanlarda aile grubumuz var ordan sürekli abicim falan diye konuşuyordu bana sorular sorardı hastalığıyla ilgili ben onu telkin ederdim ama bu hamilelik olayıyla ilgili tavrı bi tek sen mi hamilesin? Herkes bir olmaz ki bu tamamen kişisel bi durumdur ama kendisi eşine de saygısı olmayan biri olduğu için ona göre her söylediği normal
İnanın bende anlatamıyorum sürekli evdeyim doktora BİLe gitmiyorum ki ilk kontrolüm geldiği halde bugün en basidi markete giricekti eşim sırayı gördüm covid mi olalım onu mu istiyorsun diye carladım annesi de tek sanıyordum dedim kadın hiç çıkmıyor çünkü korkuyor virüsten ama boş bi anıma denk geldi bi baktım eltiler güle oynaya içerdeler pişman oldum zaten bu bana ders olsunVürüs meselesinde insanlara laf anlatamıyorsunuz malesef canla başla toplanmaya devam birde sizide zorluyorlar eşimin işi dolayısıyla otrdugumuz ilçede hasta olup olmadıgını biliyoruz şuamda yok diye hiç olmuycak degil ya ama eşim sürekli bir şey yok diyip annesigile GİTMEKTE ısrarcı kendisi riskli grupta taşıyıcı olabilir Allah korusun bazı insanları vürüs bile ayıramıyor malesef MAzallah 3 gün görmesem 4. Gün rüyama giriyorlarrüyamda bile rahat bırakmılmatıp neden gelmedin diye ike el yakamda şaka gibi bir durum kendimi karantinaya alamıyorum
Benimki de nişanlıyken eşime benden eşya gibi bahsetmişti bu demişti bende benim bi adım var diye karşılık verince senle muhatap değilim dedi herkesin içinde ağlamıştım sonra eşime bana laf söylerken bişi söylemedin bu iş burda bitti ben basiretsiz bi adamla yapamam dedim belkide bu sefer o yüzden eşim laf söylemesine izin vermediTatlım bazı insanlar surekli sivri dilleriyle çevreye acı saçarak tatmin olurlar bu gitgide artar ve çevresi cevap veremediği için dahada azar , bana kalırsa uzak dur , bende sustum sabrettm benim eşimin abisi önüme tabak firlatmisti