• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçladım

Ben kendi anneme yakın olduğum halde ona bakarsanız hiç gitmedim bebek haberini bile görüntülü arayıp verdik ki kendi annem dururken kayınvalideme koşarak gidecek değildim sadece hormonlardan herhalde o an duygusal anıma denk geldi ağlayınca ikimizde kıyamadık ama kadın sanki suikast düzenlemiş maaile ordaydı
Ahhh ahhh sizi iyi anlıyorum. Benim kayınvalidemde öyle ağlayıp ağlayıp sizi çok özledim gelin diyor. Bir de onlar köyde mahsur kaldılar. Sadece erzak götürmeye gittik elini uzattı öpmemiz için. Eşim de ben de anne kusura bakma diyip öpmedik. Birsey olmaz ben hasta değilim diyor. Strese sokarak kendinizi ve bebişinizi üzmeyin. Eşin arkanda oldu mu kafaya takılacak bir durum yok

Serseri gibi haddi olmayan seye karısıp bi de magdurum bakın kalbimi tutuyorum numaraları yok mu bunların.

Yerinde olsam bir daha atalarına karısmazdım. Kayınvalıde ler sana gelsin Kafı bence.
Ay gelmesin valla ona da gerek yok eşime de dedim bu karantina bitene kadar bayramda dahil görüşmek istemiyorum beni düşünmüyorsa torununu düşünsün dedim haklısın ben uygun bi dille anlatırım anneme dedi sürekli demegoji yapıyor napıyorsun diyoruz hiiiiç yalnızım napayım işte bugün kalbim sancıdı bi kötü oldum torun haberini bile uzaktan verdiniz senin için annen önemli değil zaten.. deme öyle dediğimizde öyle öyle ölünce gelirsiniz artık falan öffff bunaldım

Nasreddin hocanın bi hikayesi varya sende haklısın sende haklısın dediği, sizin olay tam tersi hepiniz tepeden tırnağa haksızsınız. Olayın neresinden baksan o kadar yanlış.

Virus olayını geçtim zaten, hadi riske aldin gittin, evet bir yere hele kalabalık iftara gidiliyorsa bardağa su doldurmak bile olsa yardım edilir. Hadi yardım etmemeyi geçtim, uyumak bana biraz tuhaf geldi. Geçer oturursun yani, misafirlikte uyumak nedir? Ha ama bunun lafını yapmak abiye düşmez, hadi abi laf dedi zaten sorunluymuş olay bu kadar ileri noktaya getirilmez.

Hamilelige hizli giris yapmissiniz. Daha 5 haftalik hamilelikte bu kadar koku hassasiyetiniz var, kontrolunuz gelmis, abi hamileligi abarttiginizi dusunuyor (Zaten en erken 4. Haftada ogrenirsiniz, hadi bilemedin 3, ne ara 'bi tek sen mi hamilesin' lafina maruz kaldiniz?). Kafamda deli sorular...

Ahhh ahhh sizi iyi anlıyorum. Benim kayınvalidemde öyle ağlayıp ağlayıp sizi çok özledim gelin diyor. Bir de onlar köyde mahsur kaldılar. Sadece erzak götürmeye gittik elini uzattı öpmemiz için. Eşim de ben de anne kusura bakma diyip öpmedik. Birsey olmaz ben hasta değilim diyor. Strese sokarak kendinizi ve bebişinizi üzmeyin. Eşin arkanda oldu mu kafaya takılacak bir durum yok
Annemi o kadar özledim ki Allah biliyor haberi kendim sarılıp vermek isterdim ama nasip olmadı annem keşke yakın olsam yemeklerini yapsam derken diğeri sömürü yapıyor annem siz iyi olunda gelmeyin olsun diyor ama diğeri öyle mi Altan girip üstten çıkıp ikna etti işte

Nasreddin hocanın bi hikayesi varya sende haklısın sende haklısın dediği, sizin olay tam tersi hepiniz tepeden tırnağa haksızsınız. Olayın neresinden baksan o kadar yanlış.

Virus olayını geçtim zaten, hadi riske aldin gittin, evet bir yere hele kalabalık iftara gidiliyorsa bardağa su doldurmak bile olsa yardım edilir. Hadi yardım etmemeyi geçtim, uyumak bana biraz tuhaf geldi. Geçer oturursun yani, misafirlikte uyumak nedir? Ha ama bunun lafını yapmak abiye düşmez, hadi abi laf dedi zaten sorunluymuş olay bu kadar ileri noktaya getirilmez.
Hanım efendi koku hassasiyetim var demiş. Kusmamak için mutfaktan uzaklaşmış. Ayrıca herkesin içinde uyumamış ki. Arka odaya geçtiğinde kendi kendine uyumuş ben bir problem göremedim. Eğer sorunu olmasaydı da geçip yatsaydı yardım etmeseydi size sonuna kadar katılırdım 😊

Hamilelige hizli giris yapmissiniz. Daha 5 haftalik hamilelikte bu kadar koku hassasiyetiniz var, kontrolunuz gelmis, abi hamileligi abarttiginizi dusunuyor (Zaten en erken 4. Haftada ogrenirsiniz, hadi bilemedin 3, ne ara 'bi tek sen mi hamilesin' lafina maruz kaldiniz?). Kafamda deli sorular...
Eşim öğrendiği an herkese haber verdi o anın sevinciyle sürekli görüntülü konuşuyoruz oda galenia midesi bulandı galenia uyuyor yada kendisine bişeyler hazırlıyor gerçekten mutfağa giremiyorum çünkü bundan dolayı eşimle dalga geçiyordu ilk karşılaşmada da lafını soktu saolsun

Annemi o kadar özledim ki Allah biliyor haberi kendim sarılıp vermek isterdim ama nasip olmadı annem keşke yakın olsam yemeklerini yapsam derken diğeri sömürü yapıyor annem siz iyi olunda gelmeyin olsun diyor ama diğeri öyle mi Altan girip üstten çıkıp ikna etti işte
Eşimin erkek kardeşi olsa acabaa elti miyiz diyeceğim o kadar benim kayımvalidemi tarif etmişsiniz 😁 yok gerçi eltim olsan bu olayda ben de olurdum. 😁😁

Merhaba,Eski konumu bilenler bilir..
eşimle nişanlılık dönemimizde abisi yüzünden zor günler geçirmiştik. sonrasında abisi özür diledi ve pişman olduğunu dile getirdi hem ailemden, hem benden, babamda benden önce davranıp onu affetti.. hatta şuan araları çok iyi.
Herneyse, abisi sağlık bakanlığına bağlı zor bir işte çalışıyor aşırı stresli ve bundan iki hafta önce ağır anksiyete (panik atak)hastası olduğunu öğrendi. (kırmızı reçeteli bi ilaç kullanıyor) bugün kayınvalidem çok ağlandı mecbur kaldık artık gittik iftara. bende kokulara hassas olduğum için, arka odaya geçtim yattım uyumuşum, iftara 5 dk kala kalktım eşimin yanına geçtim oda sarıldı bana bekliyoruz öyle..
abisi döndü “abicim sen neden geldin“? Dedi nasıl yani dedim “hastaydın madem neden geldin evinde dinlenseydin“ dedi bende hasta değilim hamileyim sadece dedim tamam o zaman kalkıp bi yardım edebilirdin bu saate kadar uyuyunca hasta sandım dedi ben sustum eşim;ya sanane benim karımın uykusundan! dedi sonra tartışmaya başladılar sen benim karıma kafana göre sataşamazsın dedi oda“ona sordum sana mı sordum iyiki bi karın var ya ne haliniz varsa görün aynı ortama girmem sizinle bi daha” dedi. kalktı, başı döndü kalbini tuttu o an ben müdahale etmek istedim istemiyorum bırak dedi Arka odaya geçti eşi ağlamaya başladı büyük abisi eşime; idare edemedin adam şu Ara sıkıntılı neden uzatıyorsun diye sitem etti...anlayacağınız masa bi anda dağıldı kayınvalidem sana yapmadı boşver falan dedi ama eşim çok üzüldü bu sefer ben kendimi suçladım bilmiyorum belki de alttan alsaydım uzamayacaktı eşim hadi kalk gidiyoruz diye celallendi onu sakinleştirmeye çalıştılar kendimi aşırı derecede kötü hissettim sizce gerçekten sorumlusu ben mi oldum?
ne olursa olsun kaynm bana o sözü söyleyemez eşim var benm ona ne oluyor kaldıki hamilesn hiç söylemeye hakkı yok sataşacak yer aramış eşininde söyledikleri yerınde olmuş.Hasta diye söylediklerini duymazdan gelicek sandı herlde kardeşinin.anlayış sevgi ve saygı karşılıklıdır.

konuyu kapattırın bence herkes laf söyleyecek hamilesiniz boşuna germeyin kendinizi. oldu bitti geçti

Hanım efendi koku hassasiyetim var demiş. Kusmamak için mutfaktan uzaklaşmış. Ayrıca herkesin içinde uyumamış ki. Arka odaya geçtiğinde kendi kendine uyumuş ben bir problem göremedim. Eğer sorunu olmasaydı da geçip yatsaydı yardım etmeseydi size sonuna kadar katılırdım 😊
Bende mutfakta otursaymış demedim, herkes mutfaktamiymis oturma odasında hiç mi kimse yokmuş yanında oturacak, uyuma olayı bana garip geldi. Sonuçta misafirlik bir şekilde.

Toplu cevap olsun bi kaç gün önce çok fazla istifra ettim sabahtan akşama kadar düzelmedim sokağa çıkma yasağı vardı eşim ambulansı aradı korkup bize size SMS atıcaz kendiniz gidin dediler hastaneye gitmek istemedim o geceyi öyle geçirdik çünkü rengim falanda gitti o günden beri de çekiniyor İş bile yaptırmıyor oruçlu olmasına rağmen yemeğini kendi yapıyor ben bu durumdan asla memnun değilim baştan sona yanlışta olabilir ama bu özel bi durum normalde bunu yapsam çok büyük ayıp ama öyle biri değilim sürekli yardım ederim em kötü salata yapardım tabakları dizerdim ama uyandığımda 5 6 dk vardı

Şuan kendimi enayi gibi hissettim eşim görevde bu lanet virüs yüzünden yüzünü ne zaman göreceğim belirsizken hiçbir şey yokmuş gibi davranan sorumsuz insanları gördükçe hepsine sinir oluyorum

Bende mutfakta otursaymış demedim, herkes mutfaktamiymis oturma odasında hiç mi kimse yokmuş yanında oturacak, uyuma olayı bana garip geldi. Sonuçta misafirlik bir şekilde.
Oturma odasına da koku geliyordur belki. O da en kokusuz arka odayı seçmiştir belki. Annemle babamda beni misafirlikte uyunmaz diye yetiştirdiler. Sebebi olmasa haklısınız dedim zaten. Her bünyede hamilelik farklı ilerliyor. Sudan midesi bulanan insanları biliyorum 😊

konuyu kapattırın bence herkes laf söyleyecek hamilesiniz boşuna germeyin kendinizi. oldu bitti geçti
Kendi düşünceleri saygı duyarım ama kaale almak zorunda değilim herkesi de..
çünkü bende yanlış olduğunun farkındayım ama uyumamda bi yanlış görmüyorum çünkü uzanmış ve uyuyakalmışım ve hamilelikte genelde uyuyormuş çoğu kişi benimki de öyle bi an içimin geçmesi işte

Ay gelmesin valla ona da gerek yok eşime de dedim bu karantina bitene kadar bayramda dahil görüşmek istemiyorum beni düşünmüyorsa torununu düşünsün dedim haklısın ben uygun bi dille anlatırım anneme dedi sürekli demegoji yapıyor napıyorsun diyoruz hiiiiç yalnızım napayım işte bugün kalbim sancıdı bi kötü oldum torun haberini bile uzaktan verdiniz senin için annen önemli değil zaten.. deme öyle dediğimizde öyle öyle ölünce gelirsiniz artık falan öffff bunaldım
Yalnızlık gormemıs onlar. Ölünce herkese gidiyoruz sana da gelırız tabi demek var ama var iste. Bilmiyorum kendı adıma soyleyim bu tur diyaloglara girmem yalnızlık Allaha mahsus der gecerim.
İzolasyona bunca insan dikkat ederken bunların ıftar yapması cahıl cesareti tam.
Cevremde gezen kim varsa eskisi gibi saygı duymuyorum onlara. Gozumde hepsi ıstedıgı kadar okumus olsunlar cahiller.
Hamılelıgının tadını cikar, gorusme o abiyle ozellikle. Panik ataksa Allah sifa versin. Siz panik ataklıları alttan alma kurumu degılsınız.

Back
X