Kendimi suçlu hissediyorum.

lily_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
77
0
0
35
Diğer
Merhaba herkese. Benim bir arkadasım var erkek hatta en iyi arkadasım hergun konusuyoruz cok iyi anlasıyoruz falan ama benden hoslanıyormus gibi davranıyor sozleriyle biseyler ima etmeye calısıyor :( ben onu sadece arkadasım olarak goruyorum. Bu arada 1.5 yıllık iliskim var sevgilimi cok seviyorum bu arkadasin da iliskisi var. Arkadasımı da kaybetmek istemiyorum ama bu aralar suclu hissetmeye basladım ben sevgilimi aldatmıyorum degil mi? Kendimi kotu hissetmeye basladım onun yuzunden. Uzak kalmaya calistim ama onun kadar kafa dengi bi arkadasim da yok hayatimdan cikarirsam uzay bosluguna dusecekmisim gibi geliyor. sevgilim herkesten onemli benim icin ama bu arkadasimi kaybedersem de uzulurum sizce ne yapmalıyım? icim hic rahat degil lutfen bi yol gosterin.

ikinizin de sevgilisi varken sizden hoşlandığını belli ettiğine göre pek arkadaş değilsiniz maalesef.. yani en azından onun açısından.. gerçekten size karşı duyguları varsa eski samimiyetinizi sürdüremezsiniz problem olur.. bu kadar yakınsanız bence açık açık konuşun.. ve hayır sevgilinizi aldatmış sayılmazsınız.. ortada hiç bir şey yokki..

Ne gibi hoşlandığını belirten hareketleri var mesela?

Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.

Senden hoşlandığını düşünüp hala ben arkadaşımı kaybetmek adı altında bu görüşmeleri devam ettiriyorsan kendini suçlu hissetmelisin
Aynı şeyi karşı taraf yapsa ne kadar üzülürdün bunu düşün.

Aynı şeyi sevgilin yapsaydı bir arkadaşı olsaydı kız ondan hoşlansaydı ama konuşmaya devam etseydi sence sevgilin seni aldatmış mı olurdu yoksa bir şey hissetmediği için senin için sorun olmaz mıydı?Kıza nasıl davranmasını isterdin?Bu soruları cevapla böylece yanlış mı yapıyorsun doğru mu anlamış olursun.

madem hoşlandıgnı düşüyosun o zaman görüşme hem sevgilimi seviyorum... hem arkadasımı seviyorum ...arkadasımda bni sevio ama başka türlü seviyo gibi... acaba sevgilimi aldatıyomuyum? arkadasımdan da vazgeçmem...

bu kadar çok şey ne yazık ki birlikte yürümez bence işler çirkinleşmeden çizgi çekin tamamen konusmayın demiyorum ama bi süre konuşmayın uzak durun bişeylerden rahatsız oldugnuzu anlasın...

bide benden hoşlanıyo galiba demişsiniz siz fark ettiniz ama sevgiliniz fark etmediimi sizin sevgiliniz rahatsız olmuyomu erkek arkadasınızdan ?

Mesela surekli bugun sevgilinle konustun mu diye soruyor, araniz nasil diye soruyor surekli, sana cok deger veriyorum sevgilim olsan bu kadar deger verirdim diyor, kiskaniyor, cok ilgili davraniyor yani hislerimde yanilmadigima eminim malesef.

Bunca şeyden sonra görüşmeyi kes yoksa işin sonu iyi yerlere gitmiyor.

Durum buysa senin yaptığına ayıp derler.

ikinizin de sevgilisi varken sizden hoşlandığını belli ettiğine göre pek arkadaş değilsiniz maalesef.. yani en azından onun açısından.. gerçekten size karşı duyguları varsa eski samimiyetinizi sürdüremezsiniz problem olur.. bu kadar yakınsanız bence açık açık konuşun.. ve hayır sevgilinizi aldatmış sayılmazsınız.. ortada hiç bir şey yokki..

Son zamanlarda boyle davranmaya basladi :( ne yapacagimi bilmiyorum gercekten kabullenmek istemiyorum ama boyle devam ederse konusmak zorunda kalicam ve araya mesafe koyucam istemeyerek.

sevgilim olsan bu kadar değer verirdim lafı bitirmiş zaten sizi arkadası olarak gören biri '' kardeşim olsan bu kadar değer verirdim !! demesi gerekiyodu !!! malesef haklısınız

Senden hoşlandığını düşünüp hala ben arkadaşımı kaybetmek adı altında bu görüşmeleri devam ettiriyorsan kendini suçlu hissetmelisin
Aynı şeyi karşı taraf yapsa ne kadar üzülürdün bunu düşün.

Cok uzulurdum bu yuzden suclu hissettim ve bu konuyu actim zaten.

madem hoşlandıgnı düşüyosun o zaman görüşme hem sevgilimi seviyorum... hem arkadasımı seviyorum ...arkadasımda bni sevio ama başka türlü seviyo gibi... acaba sevgilimi aldatıyomuyum? arkadasımdan da vazgeçmem...

bu kadar çok şey ne yazık ki birlikte yürümez bence işler çirkinleşmeden çizgi çekin tamamen konusmayın demiyorum ama bi süre konuşmayın uzak durun bişeylerden rahatsız oldugnuzu anlasın...

bide benden hoşlanıyo galiba demişsiniz siz fark ettiniz ama sevgiliniz fark etmediimi sizin sevgiliniz rahatsız olmuyomu erkek arkadasınızdan ?

Haberi var ama bu kadar yakin oldugumuzu bilmiyordu bilse cok kizar zaten.

Sevgilini ne kadar cok sevdıgını ömründe onun gıbısını bulamayacağını anlat. Ve sana tavsiyem erkekten asla dost olmaz ...

Haberi var ama bu kadar yakin oldugumuzu bilmiyordu bilse cok kizar zaten.

kızıcağı şeyleri yapmayın o zaman... bence yarondan itibaren araya bi sogukluk koyun ararsa açmayın işim vardı diyip geçiştirin küsmüş gibi degilde işlerinizden ve sevgilinizden dolayı vakit ayıramıyomuş gibi yapın

Ne yapmisim ? Ben yanlis bisey yapmadim ve yapmak istemedigim icin actim bu konuyu zaten .

Bu senin verdiğin yüzle alakalı. Sen epey bir yumuşak yüzlü davranmışsın. O da kendince yüz bulmuş aklı sıra. Bir de yanlış olduğunu bile bile görüşmeye devam etmişsin, kaybetmek istemiyorum adı altında... Görüşmeyi kesmelisin bence. Ha bu ara söylediklerim tecrübeyle sabittir. Başıma geldi oradan biliyorum. Görüşmeyi kesmiştim derhal. Yoksa kötü şeyler olurdu. Sende kesmelisin.

Son düzenleme:
Back
X