Kendimi suçlu hissediyorum.

Sen ne bekliyorsun ki bizden ?
İhanet etmiş mi oluyorum diye sordun.Buradaki herkes davranışlarının ihanet olduğunu söyledi.Şimdide kabul etmiyorsun.
Sende biliyorsun bal gibi bize inkar etmen gerçeği değiştirmez.
Hayır iyi yapıyorsun yoluna aynen devam et dediğimiz zaman mı doğru yorumu yapmış olacağız.
Senin tek alman gereken karar o çocukla görüşmeyi kesmen.Kesmezsen eğer çok alakası olacak.

Herkes davranislarimin ihanet oldugunu soylemedi beni anlayanlar da var. Benim kotu bi niyetim yok ben sadece iyi bir arkadasimi kaybetmek istemedim. Ama tepkim hosuna gidiyor vs. diyenlere. Hayir hosuma gitmiyor. Bu yuzden artik saf gibi davranip susmicam bugun konusucam arkadasimla.

Herkes davranislarimin ihanet oldugunu soylemedi beni anlayanlar da var. Benim kotu bi niyetim yok ben sadece iyi bir arkadasimi kaybetmek istemedim. Ama tepkim hosuna gidiyor vs. diyenlere. Hayir hosuma gitmiyor. Bu yuzden artik saf gibi davranip susmicam bugun konusucam arkadasimla.

Senin kötü niyetli olduğunu söylemedim.Fakat niyetinin ne olduğu eyleminin kötü olduğunu değiştirmiyor.
İyi bir arkadaşım deme lütfen,iyi bir arkadaş tanımında senin anlattıkların olmaz.
Hoşuna gidiyor cümlesine gelirsek dışarıdan böyle algılanıyor.İnsanlara bı yüzden kızamazsın.

Kendinizi sevgiliniz yerine bi koyun, ayni seyin tam tersi olsaydi eminim feci derecede rahatsiz olurdunuz... Arkadasliginizi bitirmenize gerek yok, anladigim kadariyla sevgilinizin bu arkadasliktan haberi var ve rahatsiz degil, yanliz nekadar samimi oldugunuzu bilmiyor budurumdada onu kandirmis oluyorsunuz ki bu hos bisi degil... Araniza mesafe koyun, hergün görüsmeyin telefonlasmayin, sevgilinize bu vakitleri ayirdiginizi söyle ve gercektende öyle yapin... Görüsmek istedigindede dörtlü görüsün, onunda sevgilisi varmis, sevgilinule nekadar mutlu oldugunuzu görsün...ayrica onun kizarkadasi bundan haberdarmi, onunda hosuna gittigini sanmiyorum sizin bu ikinizin arkadasligindan...mesafeyi sizin korumaniz lazim, bunu yapamiyorsaniz evet siz suclu oluyorsunuz, ayrica üc kisinin hakkina giriyorsunuz, kizi ve kendi sevgilinizi mesafeli arkadaslik diye kandirirken ve arkadasinizida samimi davranip ümitlendirirken...

Back
X