Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..Anlattığın kadarı ile biliyoruz Reedd.
Kocanın bahanesi bu.
Haklı olduğunu biliyor, ezik bir adam olduğunu biliyor ve asıl sindiremediği bu zaten.
Maddi manevi ilgi dilenmiş ailesinden, onu da alamamış sağlıksız bir birey eşin. Onsuz hayatın daha sağlam ve güzel olacak
kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün.
Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.Evlenme.teklifinde aglatılan kaç kişi vardır ki hem de balon pahalı diye...
Hala sussamiydim eskisi gibi mutlu olur muyduk diyorsunuz. Mutluluk böyle bir şey mi yani...
Aynı durumu yaşıyordum yillardir. Eşimi sürekli maddi anlamda somuruyorlardi. Taa ki bu yıla kadar. Ben açtım konuyu açıkça eşime kendini kullandiriyorsun diye anlattım. Bu böyle devam ederse annesi ve ablası ile gerekirse tartisacagimi söyledim. Eşim gerçekleri gördü kendini geri çekti. Eğer ki bana sen hatalisin diyip iş boşanmaya gelseydi esim davayı acmadan ben açar sana kendini iyi kullandirmalar der by by yapıp yoluma bakardim. Susupta ömrümü insanların bizi somurmesine göz yummazdimHerkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?
Evet susmam gerekiyormuş ama bana artık her şey batıyordu farkettiğim için. Yahu bu insanlar seni askere uğurlamaya bile gelmedi neden kendini ezdiriyorsun diyordum da işte ben çok konuşunca suçlu oldumEvlenme teklifdeki balon icin sizi aglatan adama tekmeyi orda basacaktiniz. Gerisine gelince: Siz söylenip durduysaniz bu raddeye onlar getirmistir. Simdide bahanesi oldu. Tabi altdan alip sussaniz devam eder, ama sizde yipranmaya devam ederdiniz
Neden kabul ettiniz peki evlenme teklifini? İyi ağlattı, bundan başkası böyle güzel aglatamaz beni mi dediniz?ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün.
Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..
Güya bana değil de o balonların o kadar pahalı satılmasına kızmış fırsatçılar diye laf etmiş.
Evlenme teklifinde bir balon için ağlatan adamla evlenmek nasıl bir ruh hali, hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz? Üzülüyorum kadınlarımız gerçek sevginin ne olduğunu, değer veren erkek neler yapar bunları neden bilmiyor.Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
çok söylendiği için eş boşansaydı babam annemi boşardıHerkese merhaba.
Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?