Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Keşke yengede bitseydi o birilerine yağdırma sevdası, elin kadının çocuğuna bilgisayar alıyor adam. Bol gönlü dolup taşıyor maşallah sana bir damla yok yine.

Bende ayni durumdayim

Bunu şöyle düşünebiliriz.
Gelip bana ben aç kalıp ağaçtan erik topladım onların borcunu ödemekten diye anlattı. E karşınızda çok sevdiğiniz bir adam var ister istemez bu nasıl aile demez misiniz ?
Evet her şeyi söyledim. Haksız da değildim.
Zaten dert bunlar da değil başka kadınmış. O kadını ve çocuğunu benim eve almasının tek nedeni kadının benimkinin yüzünden evden atılması olabilir. Yoksa gerçekten mi başka kimse yok koskoca şehirde ? Hadi sığınmak için aldı kadının eşyaları poşette en üstte sütyen var kırmızı bu nasıl sığınmak ?

Keşke kadıni da videoya cekseydiniz Allahım nasıl yüzsüz insanlar var siz eve girdiniz kadın ne dedi eşiniz evde miydi ?

Keşke kadıni da videoya cekseydiniz Allahım nasıl yüzsüz insanlar var siz eve girdiniz kadın ne dedi eşiniz evde miydi ?
Kadınla eşim işteydi. Kadının çocuğu evdeydi. Çocuğa adını sordum annesinin adını sordum anladım zaten. Neden burda kalıyorsunuz dedim üvey babam evden attı dedi. Eşim de anlatırken kadını çocuğu dövdüğüne şahit oldum ondan ben gelin diye israr ettim dedi.
Tabi zamanlama çok iyi ben gidiyorum onlar dayak yiyor felan

Konudaki örnekte bariz hatalısın. Yeni doğum yapmış iş arkadaşına bile hediye alır insan. Yeğenine tabii ki almak ister.

Rahatlığa bak ya inanamıyorum

Sizin için öyle olabilir saygı duyuyorum. Bense yeğenine ne olursa olsun hediye almayı seçen birini daha cok tercih ediyorum demek ki. Kriterlerimiz farklı. Bunlar kriter meselesi ve bu kriterlere göre evlenip evlenmemeyi seçiyoruz. Konu sahibi yanlış bir evlilik yapmış.

Yengenizi sizden öne koyuyorsa zaten size cok kıymet vermemiş demek ki. Yapacak bir sey yok diğer her şey bahanesi olmus.
Bu sizi doldurma meselesine de gelince işte onlar dünya yansa bile kardeşler. Aralarına girmek bence bu yüzden yanlış. Onlar barısıyor olan size oluyor. Ben eşimin kardeşi hakkında asla olumsuz yorum yapmam. Sevmiyorsam yorum da yapmam. Eşimin kardeşi hakkında konusması ile benim konusmam duyulursa cok farklı anlaşılacak iki şey. Bence gerek yok.

Arabayı üzerime aldım. Arabanın iki kredisi var. Biri benim üzerime 6.5 onu ben ödüyorum şuan. Bir de onun üzerine vardı 5 binlik felan onu da o ödüyor. Bana yaptığı tek iyilik de bu oldu sanırım 50-60 bin de o ödeyecek. Kendi motorunu satmış kiralık motor almış neden olduğunu bilemedim sıkıştı heralde.
Ben bir şey bile sorsam deliriyor resmen benden nefret ediyor gibi davranıyor şuanda.
Dava da açıldı ama mahkeme günü daha belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…