• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Konularınızi takip ediyorum lütfen artık silkelenip önünüze bakın adam sizi manipüle etmiş resmn ve hala etkisindesiniz cikin bu moddan size deger vermeyen bı adam için çok fazla ince düşünüyorsunuz

Çevremde gördüğüm kadarıyla boşanmaya gönlü olmayan erkek karısını aldatırken yakalasa bile boşanmıyor.Bu yüzden eşinin bahaneleri çok boş geldi bana.Ha böyleleri zannediyor ki boşanıcam hayatımı yaşayacağım karı kız alemine akacağım ama genelde öyle de olmuyor.Benim eski eşim de 3 kuruşluk ev eşyası için 2 saat başımı yemişti ne gerek var diye.Noldu biz ayrıldık,kendisi zor bela 2.yi buldu,nihayetinde o kızdan da boşandı. Sen de dik dur arkadaşım senin için boşanmış diyeceklerse onun için de diyecekler,senin düzenin bozulacaksa onunki de bozulacak.Çok karakterli,sevgi saygı dolu erkekler de var dışarda,onlarla tanışınca bu adam için kafa yorduğun her saniyeye yanarsın boşver gitsin

Sen eşinin depresyonda olduğunu sanan üyesin. Önceleri sana soğuk olmasının bahanesi ortalıkta fink atarken depresyonu. Şimdi ailesini senin dırdırını bahane ediyor. Daha önceki konunda da yazdığım gibi bu adam seni sevmiyor, hatta bence başkası var. Sen kendine aman depresyonda kıyamam, aman dırdırım yüzünden yuvam yıkılıyor diye boşuna işkence ediyorsun. Ne yapsan bu evlilik düzelmeyecek. Adamda bahane bol Bi başkasını söyleyiverir. Bırak bazen bitmesi gerekiyor işte, zorlama.

Aslında evlenme teklifi ettiği gün balon lafı edip ağlatan adamla hiç evlenmemeliydiniz. Nasıl sineye çekebildiniz bunu anlayamadım. Evlenip senelerce dır dır ederek kendinizi cezalandırmışsınız resmen. Şimdi de boşanacağınız için üzülmüşsünüz gibi hissettim. Ya hu hayatınızda sürekli hatırlayıp mutlu olacağınız en önemli günlerden birini zehir etmiş adam nasıl koca yaptınız kendinize. Bence sadaka falan verin. Burda neler okuyoruz boşanırken milletin başına bela oluyorlar siz kaza bela olmadan boşanacaksınız. Düğme baştan yanlış iliklenmiş ne bekliyordunuz ki

Yahu zorla balon niye aldirtiyorsunuz ki? Sırf foto için zorla sürpriz yaptiriyorsunuz. Özenti özenti. O alırsa alır almazsa almaz. Ha laf etmesi de onun varoslugu. Kalpli balon işi niş bir iş. Yani temel ihtiyaç değil. Tabi ki de 1e 10 koyup satacak. Tüm gün 5 balon satan adam niye düşük kar oranı ile satsin ki.
Ailesinin asker uğurlamasina gelmemesinin sizinle ne alakası var? Düğün zarfı konusunda haklısınız.
Açıkcasi kocanizin bu işi bahane ettiğini düşünüyorum. Başka biri olabilir.
Size gelince hem haklı hem de gereksiz yerlerde konusmussunuz. İkisi birbirine girmiş. O yüzden şimdi bu kafa karisikligi.

Ne söylediğimizden daha çok nasıl söylediğimiz önemli
Ama boşanmak için illaki bi bahane bulunacak. Sende kabullen ve daha beter karsılık vermeye basla artık

Yok tanesi 300-400 lira bir şey oluyor uçan kalpli balonsa eğer. Yani İstanbuldayım ben yeni güncel fiyat bilmiyorum da son bildiğim buydu.
Ben bu kurban bayramında izmir Karşıyaka sahilinde kızıma aldim uçan kalpli balon 70 liraydı son fiyatı.onu da zor buldum şimdi her yerde yok içinde helyum gazı mı ne varmış uçması için.(çocuklar için tehlikeli diye)

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Benim eşimde seninki gibi bana aldığı şeylerin çok lafını yaptı defalarca ayrılmayı düşündüm hatta harekete geçtim ama bizde istemeyen taraf eşim oldu komusa anlata 5 yıl bitti anca yola geldi gibi sayilir ama benden çok gitti apandisitimden oldum stresten ailesi ile de çok sorunlar oldu.. diyeceğim o ki evet sabredince bazıları yola geliyor ama senin ki daha ağır vaka senim 5 ise senin 15te yola gelirmiş sanki değer mi ? Benimki akıllı en azından ailesine para kaptirmaZ benim lafıma daha öncelik verir maddi konularda bana da cimridir ama çoğu kez benim dediğim olur .. Bu da olmasa ben de katlanamazdim sanırım

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
incir kabuğunu doldurmaz bu sebepler bence, bazı şeyleri tüketmişsiniz yada başkası yada başkaları var dolduran kafasını karıştıran

Kendi düşen ağlamaz.
Daha evlilik teklifinde bi balonu almaktan aciz biriyle neden evlendin?
Boşanma avukatıyım bırak söylenme için boşananı, bir paket sigara almadı diye boşanan var.
Hukuku yurtdışında mı okudunuz. Turkiyede okuyup yurtdışında denklik mi aldınız

Sizin suçunuz vardır belki, çok bunaltmışsınızdır vs bunları bilmeden bir şey diyemem.
Ama eşiniz sizinle boşanma gerekçesi olarak ailesiyle arasındaki maddi ilişkiye vs karışmanızı gösteriyorsa iyi ki susmamışsınız. Belli ki ailesinin etki alanından çıkamayan bir adam, mutlu edemezdi sizi.

Şimdi de çok kötüyüm kimseyi istemiyorum. Motordan düştüm her gün sinir krizi geçiriyorum kendimi öldüreceğim diyor. Bunları bana neden anlatıyor mesela kafama takacağımı bile bile ? Gerçekten manipüle ediliyorum sanırım

Şimdi de çok kötüyüm kimseyi istemiyorum. Motordan düştüm her gün sinir krizi geçiriyorum kendimi öldüreceğim diyor. Bunları bana neden anlatıyor mesela kafama takacağımı bile bile ? Gerçekten manipüle ediliyorum sanırım
Kıymetli ailesinden teselli yok, nazı sana geçiyor her zamanki gibi. Neşesi onlara, gazı sana.

Back
X