• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Millet karisina araba fln hediye ediyor. Balonun parasini basa kakan adamla niye evlendiniz ki?

Kocaniz pinti ve suclu. Her kadin prenses gibi hissetmeyi hakeder. Sizin tek sucunuz daha evlenmeden sizi boyle sacma bir sebeple aglatan biriyle evlenmek.

Insanin ailesi maddi acidan zorda olabilir, bazi seyleri yapamamis olabilirler. Biz de ilerde cocuk evlendirecegiz. Kimbilir nasil zorlanacagiz. Ama mevzu anne baba olmamali burada. Balonun parasini basa kakmak ne kadar basitce.

SIz esinizi suclayin bosverin kendinizi suclamak yerine.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Var ben

Herkese merhaba.

Çocuk varmı

Herkese merhaba.

Bence haksızsınız. Yeğen doğduysa tabii ki hediye alınacak. Bu sizin kalpli balonlu evlenme teklifi töreninizden daha öncelikli olabilir. Yanlış anlamayın. Evlilik teklifinden değil kalpli balonlardan bahsediyorum. Bence anne babası da onu kullanmıyordur. Onların öyle bir aile dinamiği vardır. Sevdiğimiz için bize garip gelen bazı aile dinamiklerine katlanabiliriz. Katlanamıyorsak da boşanırız. Bir eş ailesine maddi destek oluyorsa üzerine çok konuşulmamalı. O kadar yüz göz olmaya, saygıyı yitirmeye gerek yok. Ben de eşinizin yerinde olsam sizi boşardım, üzgünüm.

Emire bilgisayar alınacakmış demek.
Ah ah.
Siz bu "adami" daha neden dinliyorsunuz acaba?
Evden eşyaları almayacaktınız, siz defolup gidin diyecektiniz.
Gitmeyecektiniz,kadının eşyalarıni falan atacaktınız evden. Gerekirse polis çağıracağınız.
Kocanız sevgili, onun çocuğu sizin evinizde yaşıyor siz hala üslup diyorsunuz.
Vallahi daraldım.
"Emir'e bilgisayar." da postitte yazıyor ha, bi kilo patlıcan bi paket margarin gibi. Millet kendi çocuğuna bu kadar rahat alamıyor, en kötüsü olmuş 10 bin tl. Bu safoşun başına da iyi kakıyor yaptığı işi, sönön yözöndön motor töpösöndö dondooom, ah ağzını burnunu kıran yok ki şunun.

Gizli narsistlik diye bir şey var. Videolarda felan dinledim bütün özellikleri ona uyuyor. Sevgisini gösterememesi, kök aileye bağımlılık, enerjisinin düşük olması vs..
Eşinize koyduğunuz teşhis kadar sizde de var. İki zor insan olarak evlenmişsiniz. Belki de böylesi ikinize de iyi gelecek.

Artık sorgulamayın. Aileleri kıskanarak, ağır tepkiler vererek nereye varacaktınız ki o yüzden artık arkanıza bakmayın.

Yaptıklarınızdan ders çıkarıp ona göre hayatlar kurarsınız yapacak bir şey kalmamış.

Bence haksızsınız. Yeğen doğduysa tabii ki hediye alınacak. Bu sizin kalpli balonlu evlenme teklifi töreninizden daha öncelikli olabilir. Yanlış anlamayın. Evlilik teklifinden değil kalpli balonlardan bahsediyorum. Bence anne babası da onu kullanmıyordur. Onların öyle bir aile dinamiği vardır. Sevdiğimiz için bize garip gelen bazı aile dinamiklerine katlanabiliriz. Katlanamıyorsak da boşanırız. Bir eş ailesine maddi destek oluyorsa üzerine çok konuşulmamalı. O kadar yüz göz olmaya, saygıyı yitirmeye gerek yok. Ben de eşinizin yerinde olsam sizi boşardım, üzgünüm.
Aynen ondan boşamis. Demek ki kimseyi gerçekten sevip aile olmayı düşünmediniz . Çünkü birine aşık olduğunda onunla aile olmak için para harcarsin emek verirsin . Konu sahibi aldatıliyormis eve kadın ve çocuk gelmiş . Gerçekten birbirini seven insanlar önce birbirilerine ve kurdukları ailelerine değer verirler. Huzurun da cennetin de anahtarı budur. Bende sizin eşinizin yerinde olsam sizi bosardim

Gittiğim gün kadının eşyalarının fotoğraflarını çektim elimde kanıt var şuan. Ona delirdi zaten bu da küfürler savurmaya başladı. Bir de hızlı hızlı boşanmaya çalışıyor amaç ne yani ? Benden kurtulmakmış.
Kadın aynı mağazada çalışıyor. Bir kere mağazanın önünden geçerken birlikte oturduklarını görmüştüm o kim dedim kasiyer dedi kahve yapmış içiyorduk dedi. Ben kasımdan şüpheleniyordum zaten.
Bir kere eve gittiğimde buzdolabının üzerinde sticker olur ya ona ; çikolataaa, dondurmaaa, Emir’e bilgisayar almak yazılmıştı ev temizlenmişti. Ben emir kim diye sordum bana kafanda kurma yine temizliklikçimim çocuğudur dedi. Rica ediyorum senden dedim eve boşanana kadar kadın alma dedim saçmalama dedi. Dün eve bir girdim ki çocuk pasta yiyor sen kimsin dedim emir dedi . Annen kim dedim şüphelendiğim kadın.. Bugün bütün eşyalarımı aldım çıktım iyice pislikleşti çünkü. Hala bana ben senin için kurye oldum motor tepelerinde yandım dondum diyor. Benim için niye oldun sen çalıştığın yerden nerdeyse kovularak çıktın zaten. Ben kurye olma dedim kendi oldu hala onu vuruyor bana.
Nefret ettim artık öyle böyle değil ama hala onun üslubuna inmemek için direniyorum.
Bu adam iğrenç biri iğrenç umarım dişli bir avukat bulup donuna kadar alırsın konu sahibi dünden beri bu konuya sinir oluyorum ya. Sizi tanımadan benim içime o kadar oturdu . Daha çocuğa bilgisayar almayı düşünüyormuş pislik

Bu evliliğin zaten biteceği varmış sıkmayın canınızı. Ayrıca boşanıp kendinize yeni ve daha iyi bir hayat kurmak varken niye kendinizi üzüyorsunuz

"Emir'e bilgisayar." da postitte yazıyor ha, bi kilo patlıcan bi paket margarin gibi. Millet kendi çocuğuna bu kadar rahat alamıyor, en kötüsü olmuş 10 bin tl. Bu safoşun başına da iyi kakıyor yaptığı işi, sönön yözöndön motor töpösöndö dondooom, ah ağzını burnunu kıran yok ki şunun.
Zamanında sevgilisine 2 tane balonu çok gören, söylenen adam metresinin çocuğuna bilgisayar alacakmış.
Ne ağız burun kırması konu sahibi üslubunu bile bozmak istemiyormuş.
Hâla iletişimde bir umut.

Aynen ondan boşamis. Demek ki kimseyi gerçekten sevip aile olmayı düşünmediniz . Çünkü birine aşık olduğunda onunla aile olmak için para harcarsin emek verirsin . Konu sahibi aldatıliyormis eve kadın ve çocuk gelmiş . Gerçekten birbirini seven insanlar önce birbirilerine ve kurdukları ailelerine değer verirler. Huzurun da cennetin de anahtarı budur. Bende sizin eşinizin yerinde olsam sizi bosardim
Ben aldatılma meselesini bilmiyorum. Eşin ailesiyle olan dinamiğine karısamayız. Eğer istemiyorsak boşanırız diyorum.

Ben aldatılma meselesini bilmiyorum. Eşin ailesiyle olan dinamiğine karısamayız. Eğer istemiyorsak boşanırız diyorum.
Benim eşimin ailesi sağlık yönünden zor durumdaysa gıda alışverişi yapamiyorsa eşimden önce ben giderim gerekirse borca girerim çünkü bunu kendi ailem içinde yaparım . Ama kimse kusura bakmasın eşimin ailesiyle dinamiğine de karışirim. Önemli olan biz kavramını oturtmak. Balon önemli değil ne demek yahu . Nasıl önemli değil ? Eşi bu ömrünün kalan kısmını onunla geçiriyor insanın . Hastalığını , sağlığını , kötü anını çekiyor . Bir balon isteğini yegenle kiyasliyorsuniz. Büyüyünce o yeğen yaşlanınca baksın artık . Maddi anlamda yükümlü olduğumuz kişiler eşimiz ve evde olan çocuklarımız hem dinen hem hukuken .

Herkese merhaba.

Ayrılmayın terapiye gitt.ailesine yaptığı şeyleri görme .her erkekte var.bazen evlilik için bazı şeyleri görmemek lazım.emin ol gözü dışarda olmasından iyidir

Benim eşimin ailesi sağlık yönünden zor durumdaysa gıda alışverişi yapamiyorsa eşimden önce ben giderim gerekirse borca girerim çünkü bunu kendi ailem içinde yaparım . Ama kimse kusura bakmasın eşimin ailesiyle dinamiğine de karışirim. Önemli olan biz kavramını oturtmak. Balon önemli değil ne demek yahu . Nasıl önemli değil ? Eşi bu ömrünün kalan kısmını onunla geçiriyor insanın . Hastalığını , sağlığını , kötü anını çekiyor . Bir balon isteğini yegenle kiyasliyorsuniz. Büyüyünce o yeğen yaşlanınca baksın artık . Maddi anlamda yükümlü olduğumuz kişiler eşimiz ve evde olan çocuklarımız hem dinen hem hukuken .
Para kısıtlıysa bence yeğenin doğum hediyesi balondan öncelikli olabilir. Bilmiyorum bana da gereksiz geldiği için öyle düşünüyor olabilirim. Gerekli gelse belki yeğenin hediyesine laf etmektense evlenmezdim. Ama bana yeğene alınan doğum hediyesinin batması iyi niyetli de gelmiyor. Yeğen dediğimiz şey en nihayetinde yeni doğmuş bir bebek. Biz de onun anne/baba yarısıyız. Eşim asla yeğenime alacağım doğum hediyesine karışamaz. Borca girer yine alırım. Biz dediğiniz şey karşılıklı fedakarlıkla ve emekle oluyor. Ama tek taraflıysa elbette o iş yürümez. Yeğenine doğum hediyesi alacağına bana kalpli balon al demek doğru bir kıyas değil.

Yeğenine değil yengeme hediye alacağım dedi aslında ve bu aralar benim için ev tutacağımız için 100 lira fazla vermemek için kavga ediyordu. Yine bu dönem abisine laf ettiği ve bana anlatıp beni doldurduğu dönemdi. Aslında ailesine olan söylenmelerim de onun bana sürekli sürekli onlar hakkında söylenmesi sonucu benim de dolmamdı.

Yeğenine değil yengeme hediye alacağım dedi aslında ve bu aralar benim için ev tutacağımız için 100 lira fazla vermemek için kavga ediyordu. Yine bu dönem abisine laf ettiği ve bana anlatıp beni doldurduğu dönemdi. Aslında ailesine olan söylenmelerim de onun bana sürekli sürekli onlar hakkında söylenmesi sonucu benim de dolmamdı.
Sizinle 100 lira için kavga eden adam Emir' e bilgisayar alıyor.
Adam sizi aldatmış bunların hiçbir önemi yok.

Herkese merhaba.

Benim düğünümde bir çöp bile takmadı ailesi hala da kendilerini bişey sanıyorlar herr ay biz para gönderiyoruz ona rağmen hep şikayet ederler ama hiç karışmıyor um nasılsa benim evladimin ihtiyaci da görülüyor ilgileniyor o yüzden susuyorum evet zoruma çok gidiyor ama konuşmak ve kavga etmek daha can yakıcı 😑

Para kısıtlıysa bence yeğenin doğum hediyesi balondan öncelikli olabilir. Bilmiyorum bana da gereksiz geldiği için öyle düşünüyor olabilirim. Gerekli gelse belki yeğenin hediyesine laf etmektense evlenmezdim. Ama bana yeğene alınan doğum hediyesinin batması iyi niyetli de gelmiyor. Yeğen dediğimiz şey en nihayetinde yeni doğmuş bir bebek. Biz de onun anne/baba yarısıyız. Eşim asla yeğenime alacağım doğum hediyesine karışamaz. Borca girer yine alırım. Biz dediğiniz şey karşılıklı fedakarlıkla ve emekle oluyor. Ama tek taraflıysa elbette o iş yürümez. Yeğenine doğum hediyesi alacağına bana kalpli balon al demek doğru bir kıyas değil.
Son yazdığıniz kısma yorum yapacağım evet doğru bir kıyas değil . Kimse eşini bu noktaya getirmemeli. Benim eşim mesela şu yazdiklarinizi bana söylese şaka yapmiyorum boşanma sebebi olur benim için . Evlilik teklifi bir kere yapılacak birseydir ömür boyunca . Eşim dediğim insan zaten beni kimseyle kıyaslamamali .

Back
X