• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Hatalısın, çünkü eşine daha aydınlanma gelmeden onu iyice köşeye sıkıştırmışsın, ince ince könuşacaktın ,senin için üzülüyorum herkese yetişmeye çalışıyorsun gibi ,bazı insanların haddinden fazla sorumluluk sahibi olduğu ve bunun o kişiyi yıprattığını falan filan .

Konu sahibini kırmak istemiyorum ama yani bu kadar da olmaz ya . Kadın getirmiş adam eve kumasi var şu an
Kocasından dayak yiyen bir kadın için elin herifinin evi dünyada olabilecek en kötü seçenek. Kendini köprüden atsa daha acısız bir intihar yöntemi olurdu. Şayet öyle bir koca varsa ikisini birden furur yani, çoluk çocuğun bile aklı bu kadarını keser.

Kocasından dayak yiyen bir kadın için elin herifinin evi dünyada olabilecek en kötü seçenek. Kendini köprüden atsa daha acısız bir intihar yöntemi olurdu. Şayet öyle bir koca varsa ikisini birden furur yani, çoluk çocuğun bile aklı bu kadarını keser.
Yani ya hangi normal kadın giderse elalemin kadının evine girer oturur . Hiç mi anası babası akrabası yok hele Türkiye gibi bir yerde. Şiddet gören kadın daha çok korkar ki kim duysa cildirir benim çocuğumu alıp bir adamın evine götürüyor . Yani ne desem bilemedim . Bir an önce kanıtları toplaması lazım konu sahibin ben olsam donuna kadar alırım daha konuşup psikolojik destek falan veriyordu .

Konu sahibi girip sadece bilgilerini düzenleyip çıkmışsın. Gözünü seveyim bir dişli avukat bul o eve gidip video kaydı al birşey yap burda ben sinir oldum şu adama çekişmeli dava aç o evden cikarttir onları . Donuna kadar al şu adamın lütfen ya

Kendisini karısını apar topar evden gönderdi gecenin yarısında, sen kal ben giderim demedi. Elalemin belalı kocası olan kadını icin baska yerde kalıyormuş bak sen. :olamaz:
Kadının kalacak yeri yoktu muhtemelen, eşten kaçma falan değildir tabi,karısını evden göndermiş hemen.

Rezillik diz boyu cidden ya.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Balonlar yüzünden ağladığın gün bitirmeliymişsin o işi, hata sende, kurtuluyorsun git kurban falan kes.

Dırdıra kimse tahammül etmek zorunda değil, eski defterleri eskide bırakmak lazım. Burada hatalısın, yeni olay üzerine konuşulur ama her seferinde karakaplıya giderseniz sonu da böyle olur. Yeni dünya düzeninde evlilikler mezara kadar değil

Herkese merhaba.

İki kişi arasındaki ilişki sağlam olunca hangi mesele olursa olsun devrilmiyorlar diye yorumluyorum ben.

İkisinin ya da birinin duygusal bağında, bağlanmasında, karı koca ilişkisinde eksiklikler/ zayıflıklıklar olunca ayrılmaya soğumaya her şey sebep .

Kendisini karısını apar topar evden gönderdi gecenin yarısında, sen kal ben giderim demedi. Elalemin belalı kocası olan kadını icin baska yerde kalıyormuş bak sen. :olamaz:
Kadının kalacak yeri yoktu muhtemelen, eşten kaçma falan değildir tabi,karısını evden göndermiş hemen.

Rezillik diz boyu cidden ya.
Yalan değilse de daha fena değil mi ya, karını yiyici ailene laf etti diye gecenin zifirinde evden yolla, elalemin manyağının karısını eve alıp başına iş aç. Erkekler ne gerizekalı, yalan söylerken bile s.çıp batırıyorlar.

GÜNCELLEME: Ben evden çakmıştım. Bana hep gelirken haber ver diyordu şüphelenip dün habersiz gittim. Evde 9-10 yaşlarında bir çocuk. Çalıştığı iş yerinden bir kadının çocuğuymuş. Kadının kocası kadını ve çocuğu dövüyormuş o yüzden benim iyilik meleği eve almış. Benim eşyalarımla yaşıyor Kadın. Kendi güya evde kalmıyormuş kadın evde kaldığında.
Böyle işte. Beni evden 1.30 da gönderen adam milletin karısını çocuğunu dayak yiyor diye eve almış.
Bu durumda boşanmanızın tek sebebinin sen olmadığına kalıbımı basarım. Kocasından dayak yiyen kadın gidip bir adamın evine sığınmaya cesaret edemez. Bu kadının orada var olma sebebi kesinlikle çok başka

Yalan değilse de daha fena değil mi ya, karını yiyici ailene laf etti diye gecenin zifirinde evden yolla, elalemin manyağının karısını eve alıp başına iş aç. Erkekler ne gerizekalı, yalan söylerken bile s.çıp batırıyorlar.
Ben doğru olduğunu sanmıyorum katip, kocasının dayagindan kaçan kadın başka bir erkeğin evine sığınmaz. Her erkekte evine almaz zaten.
Doğru olsa bile kadına karşı arkadaştan öte hisler besliyor ki çocuğuyla beraber evine almış.
Karısına eve gelmeden haber ver diyor, aklı kıtlardan birde. Öyle demese konu sahibi gitmeyecekti belkide.
Kadın hayatindaydi, önce depresyon, sonra ailem derken sepetledi karısını evden sevgilisi rahat etsin diye. Olay bu bence.

Konu sahibi kadını araştırma şansın yok mu, sormadın mı kimsin nesin diye

Gittiğim gün kadının eşyalarının fotoğraflarını çektim elimde kanıt var şuan. Ona delirdi zaten bu da küfürler savurmaya başladı. Bir de hızlı hızlı boşanmaya çalışıyor amaç ne yani ? Benden kurtulmakmış.
Kadın aynı mağazada çalışıyor. Bir kere mağazanın önünden geçerken birlikte oturduklarını görmüştüm o kim dedim kasiyer dedi kahve yapmış içiyorduk dedi. Ben kasımdan şüpheleniyordum zaten.
Bir kere eve gittiğimde buzdolabının üzerinde sticker olur ya ona ; çikolataaa, dondurmaaa, Emir’e bilgisayar almak yazılmıştı ev temizlenmişti. Ben emir kim diye sordum bana kafanda kurma yine temizliklikçimim çocuğudur dedi. Rica ediyorum senden dedim eve boşanana kadar kadın alma dedim saçmalama dedi. Dün eve bir girdim ki çocuk pasta yiyor sen kimsin dedim emir dedi . Annen kim dedim şüphelendiğim kadın.. Bugün bütün eşyalarımı aldım çıktım iyice pislikleşti çünkü. Hala bana ben senin için kurye oldum motor tepelerinde yandım dondum diyor. Benim için niye oldun sen çalıştığın yerden nerdeyse kovularak çıktın zaten. Ben kurye olma dedim kendi oldu hala onu vuruyor bana.
Nefret ettim artık öyle böyle değil ama hala onun üslubuna inmemek için direniyorum.

Gittiğim gün kadının eşyalarının fotoğraflarını çektim elimde kanıt var şuan. Ona delirdi zaten bu da küfürler savurmaya başladı. Bir de hızlı hızlı boşanmaya çalışıyor amaç ne yani ? Benden kurtulmakmış.
Kadın aynı mağazada çalışıyor. Bir kere mağazanın önünden geçerken birlikte oturduklarını görmüştüm o kim dedim kasiyer dedi kahve yapmış içiyorduk dedi. Ben kasımdan şüpheleniyordum zaten.
Bir kere eve gittiğimde buzdolabının üzerinde sticker olur ya ona ; çikolataaa, dondurmaaa, Emir’e bilgisayar almak yazılmıştı ev temizlenmişti. Ben emir kim diye sordum bana kafanda kurma yine temizliklikçimim çocuğudur dedi. Rica ediyorum senden dedim eve boşanana kadar kadın alma dedim saçmalama dedi. Dün eve bir girdim ki çocuk pasta yiyor sen kimsin dedim emir dedi . Annen kim dedim şüphelendiğim kadın.. Bugün bütün eşyalarımı aldım çıktım iyice pislikleşti çünkü. Hala bana ben senin için kurye oldum motor tepelerinde yandım dondum diyor. Benim için niye oldun sen çalıştığın yerden nerdeyse kovularak çıktın zaten. Ben kurye olma dedim kendi oldu hala onu vuruyor bana.
Nefret ettim artık öyle böyle değil ama hala onun üslubuna inmemek için direniyorum.
Ne olduğu çok belli, belkide aileye aktığını sandığınız paralar bu kadına akıyordu. Çok geçmiş olsun. Alabileceğiniz ne varsa alarak boşanın

Emire bilgisayar alınacakmış demek.
Ah ah.
Siz bu "adami" daha neden dinliyorsunuz acaba?
Evden eşyaları almayacaktınız, siz defolup gidin diyecektiniz.
Gitmeyecektiniz,kadının eşyalarıni falan atacaktınız evden. Gerekirse polis çağıracağınız.
Kocanız sevgili, onun çocuğu sizin evinizde yaşıyor siz hala üslup diyorsunuz.
Vallahi daraldım.

Emire bilgisayar alınacakmış demek.
Ah ah.
Siz bu "adami" daha neden dinliyorsunuz acaba?
Evden eşyaları almayacaktınız, siz defolup gidin diyecektiniz.
Gitmeyecektiniz,kadının eşyalarıni falan atacaksınız evden. Gerekirse polis çağıracağınız.
Kocanız sevgili, onun çocuğu sizin evinizde yaşıyor siz hala üslup diyorsunuz.
Vallahi daraldım.
Yüzünü görmek sesini duymak tartışmak bile istemiyorum ki artık..

Yüzünü görmek sesini duymak tartışmak bile istemiyorum ki artık..
Hâla bana öyle diyor böyle diyor yazmışsınız,iletişimdesiniz demek ki.

Beni evimden bir şekilde gönderip hemen sonrasında sevgilisini ve oğlunu yanina alan kocaya bırakmam o evi.
Defolup nereye gidiyorsa gitsinler.
Sizi sakin, pasif bir şeyden anlamaz gördüğü için bu kadar rahat at oynatıyor. Eşyalarınızı almamışken daha eve başka kadın alıyor.

Hiçbir şey yapamıyorsanız kesin tamamen iletişimi ve davanız açın.

Back
X