• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Kıymetli ailesinden teselli yok, nazı sana geçiyor her zamanki gibi. Neşesi onlara, gazı sana.
Ayyy vallahi öyle. Konularımı en iyi bilenlerdensiniz. Ailesiyle iletişime geçtim bakın oğlunuz çok kötü tek kalıyor şuan beni zaten istemiyor diye korkuyorum kendine bir şey yapacak diye dedim bir şey olmaz inşallah diyor. Fındık işleri varmış köyde. Bu adam da bunlara laf söyledim diye beni boşuyor işte 🤦🏻‍♀️ gerçi bence artık sorun çözemeyen biri kendisi aile değil de başka sorun olsa yine boşanacaktı kafası kaldırmıyor. Ailesi psikolojik olarak da sömürmüş çünkü

Ayyy vallahi öyle. Konularımı en iyi bilenlerdensiniz. Ailesiyle iletişime geçtim bakın oğlunuz çok kötü tek kalıyor şuan beni zaten istemiyor diye korkuyorum kendine bir şey yapacak diye dedim bir şey olmaz inşallah diyor. Fındık işleri varmış köyde. Bu adam da bunlara laf söyledim diye beni boşuyor işte 🤦🏻‍♀️ gerçi bence artık sorun çözemeyen biri kendisi aile değil de başka sorun olsa yine boşanacaktı kafası kaldırmıyor. Ailesi psikolojik olarak da sömürmüş çünkü
Bırak yatsın yuvarlansın yerlerde, sana acıyan yoktu.

Siz ailesine atıyorsunuz tüm suçu ama eşinizin kişisel, sizinle, evlilik sorumluluğu ile ilgili problemleri var.
İşten gelip elinde telefon takılacak sadece, fazlası gelişmemiş bünyesine fazla gelmiş. Her şeyi de ailesinden bilmeyin.

Klasik anneci koca maalesef. Ailesine karşı donuna kadar fedakar olan ama karısına gelince sanki evlenmiyor da hizmetçi tutmuş gibi davranan tip. Balon için sizi ağlatmasından dolayı söylüyorum özellikle bunları çünkü eşini kırmak bu kadar basit bir durumla değer göstermediğini açıklıyor. Bahanelerinin arkasına saklanmış işte. Yeğenine hediyeler alabilir, anne babasına destek olabilir ama size de aynı düzeyde değer vermeli.

Siz ailesine atıyorsunuz tüm suçu ama eşinizin kişisel, sizinle, evlilik sorumluluğu ile ilgili problemleri var.
İşten gelip elinde telefon takılacak sadece, fazlası gelişmemiş bünyesine fazla gelmiş. Her şeyi de ailesinden bilmeyin.
O da olabilir evet.

Evet adamın kendine has akılsızlığı. G*tlerinde dolanıp durmasa ne arayan olur ne soran. Para varken lazım o, daha kötüsü de bunu biliyor bunu kabullenmiş. İlgi gelsin nasılsın gelirse gelsin ona. Uzlaşılacak biri değil.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Kusura bakmayın ama siz aynı şeyleri yazmaktan yorulmasanız da biz aynı şeyleri dinlemekten yorulduk. Tamam adam hatalı ama yani ona da sürekli böyle iseniz o da bıkmıştır çenenizden. Böyle bir adama hak vereceğim aklıma gelmezdi ama verdim gitti. Hem boşanmıyorsunuz hem adamın başını yiyorsunuz. Eeee o da ne yapsın. Huyunu değiştirmek yerine sizin çenenizi kapatmayı tercih etmiş.çünkü o adam böyle biri, onu başka biri oldurmaya çalışmayın. Olmaz, olmamış da zaten. Boşanmanız herkes için Huzur kaynağı olacak

Kusura bakmayın ama siz aynı şeyleri yazmaktan yorulmasanız da biz aynı şeyleri dinlemekten yorulduk. Tamam adam hatalı ama yani ona da sürekli böyle iseniz o da bıkmıştır çenenizden. Böyle bir adama hak vereceğim aklıma gelmezdi ama verdim gitti. Hem boşanmıyorsunuz hem adamın başını yiyorsunuz. Eeee o da ne yapsın. Huyunu değiştirmek yerine sizin çenenizi kapatmayı tercih etmiş.çünkü o adam böyle biri, onu başka biri oldurmaya çalışmayın. Olmaz, olmamış da zaten. Boşanmanız herkes için Huzur kaynağı olacak
E konuya girip okumayabilirsiniz ?

Şimdi de çok kötüyüm kimseyi istemiyorum. Motordan düştüm her gün sinir krizi geçiriyorum kendimi öldüreceğim diyor. Bunları bana neden anlatıyor mesela kafama takacağımı bile bile ? Gerçekten manipüle ediliyorum sanırım
Sizden boşanmak isteyen insanla niye konuşuyorsunuz ? Tanımı isterseniz adamın çöp kutususunuz. Kötü hallerini size boşaltıyor iyiyi ise ailesine sunuyor. Kaybetmekten korktuğu şey bu işte. Acımasızca gelebilir ama doğrusu bu. Konularınızi okudum karşılıklı kavga edip bir şeyler olsa anlarım ama bu adam sizi bırakayım sizde peşinden koşun istiyor

Sizden boşanmak isteyen insanla niye konuşuyorsunuz ? Tanımı isterseniz adamın çöp kutususunuz. Kötü hallerini size boşaltıyor iyiyi ise ailesine sunuyor. Kaybetmekten korktuğu şey bu işte. Acımasızca gelebilir ama doğrusu bu. Konularınızi okudum karşılıklı kavga edip bir şeyler olsa anlarım ama bu adam sizi bırakayım sizde peşinden koşun istiyor
Evet. Boşanmak istemeyecek. Blöfü bi yerinde patladı kıvranıyor şimdi.

Evet. Boşanmak istemeyecek. Blöfü bi yerinde patladı kıvranıyor şimdi.
Tabi ki istemeyecek ailesi onu b*k yerine bile koymuyor bu kadını eze eze ailesine yardım yaptırmayı kabul edecekti . Bu sayede ailesi belki bir parça ilgi verecek. Konu sahibi omur boyu maddi manevi somurulmeyi bir erkek için istiyorsa barissin

GÜNCELLEME: Ben evden çakmıştım. Bana hep gelirken haber ver diyordu şüphelenip dün habersiz gittim. Evde 9-10 yaşlarında bir çocuk. Çalıştığı iş yerinden bir kadının çocuğuymuş. Kadının kocası kadını ve çocuğu dövüyormuş o yüzden benim iyilik meleği eve almış. Benim eşyalarımla yaşıyor Kadın. Kendi güya evde kalmıyormuş kadın evde kaldığında.
Böyle işte. Beni evden 1.30 da gönderen adam milletin karısını çocuğunu dayak yiyor diye eve almış.

GÜNCELLEME: Ben evden çakmıştım. Bana hep gelirken haber ver diyordu şüphelenip dün habersiz gittim. Evde 9-10 yaşlarında bir çocuk. Çalıştığı iş yerinden bir kadının çocuğuymuş. Kadının kocası kadını ve çocuğu dövüyormuş o yüzden benim iyilik meleği eve almış. Benim eşyalarımla yaşıyor Kadın. Kendi güya evde kalmıyormuş kadın evde kaldığında.
Böyle işte. Beni evden 1.30 da gönderen adam milletin karısını çocuğunu dayak yiyor diye eve almış.
Emin misin acıdığı için aldığına o kadının kocası öğrense varya öldürür seninkini sende bu yalana inandın
tesadüfe bak sen gittin bu kadın geldi yeni mi başlamış dayak yemeğe

Kocasından dayak yiyen bir kadının gideceği yer elin herifinin evi olmaz Reedd. Senin kocana gelene kadar kimler vardır. Senin kocan bi işler çeviriyor. Zaten o yüzden sana demiş habersiz gelme diye. Göreceğin çok farklı şeyler de olabilirdi. Eminim kadına evi vermiş kendi başka yerde kalıyordur, ağam ne dese doğrudur. 🥴

Kocan seni aldatıyor yahu o evde beraber kalsa da kalmasa da kadınla ilişkisi var. Seninle de sacma sebepten o yuzden ayrılmak istedi, depresyondayım diye uzak durup evden kaçtı sürekli.
Sana o kadar dedik, yok acıyorum yok kendimi suçluyorum, al sana acımak.

Saf misiniz numara mi yapıyorsunuz Allah aşkına adamın ne yaptığı belli insan gidince fotoğraf çeker kanıtlar dayak yiyor diye ne evde tutacak . Hangi kadın kabul eder ? Bir an önce gidin kanıt toplayın gerçekten sizi hiç anlayamıyorum ben ya

Saf misiniz numara mi yapıyorsunuz Allah aşkına adamın ne yaptığı belli insan gidince fotoğraf çeker kanıtlar dayak yiyor diye ne evde tutacak . Hangi kadın kabul eder ? Bir an önce gidin kanıt toplayın gerçekten sizi hiç anlayamıyorum ben ya
Yalnız hakikaten saf yeni mi anladın?😂

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Bu yazdıklarınız sizi boşama sebebi olamaz. Fakat şöyle bir durum var sürekli bu tarz konuları açıp durdunuz mu (halk arasında dırdır diye tabir edilen şey) her kavganız bunlara mı bağlandı. yani yoksa kaç para bi balon? ya da yeğenim doğdu bişeyler almam lazım demesinin nesi sorun evet gerçekten de bişeyler alması gerekiyor ? aynı konularda sürekli söylenmek gerçekten karşıdakini çok yıpratan bişey. kuzenim karısını boşamadı ama o kadar bıktı ki hergün işten gelip yemeğini yedikten sonra uyuyor , kendini karısından o şekilde koruyor. karısı bikaç mevzuyu takıntı yapmış biz de şahit olduk her kavgada durup durup lafı o konulara getiriyor. acaba siz de öyle olabilir misiniz şu an, her tartışmada zaten beni balon için ağlattın, sen anca annenlere al bana alma vs. gibi söylemler mesela?

Son düzenleme:
Bunu okumamıştım kocanız da bi tuhafmış

Back
X