Kendimi suçluyorum ve çok ağır geliyor

Yeğenine değil yengeme hediye alacağım dedi aslında ve bu aralar benim için ev tutacağımız için 100 lira fazla vermemek için kavga ediyordu. Yine bu dönem abisine laf ettiği ve bana anlatıp beni doldurduğu dönemdi. Aslında ailesine olan söylenmelerim de onun bana sürekli sürekli onlar hakkında söylenmesi sonucu benim de dolmamdı.
Keşke yengede bitseydi o birilerine yağdırma sevdası, elin kadının çocuğuna bilgisayar alıyor adam. Bol gönlü dolup taşıyor maşallah sana bir damla yok yine.

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Bende ayni durumdayim

Bunu şöyle düşünebiliriz.
Gelip bana ben aç kalıp ağaçtan erik topladım onların borcunu ödemekten diye anlattı. E karşınızda çok sevdiğiniz bir adam var ister istemez bu nasıl aile demez misiniz ?
Evet her şeyi söyledim. Haksız da değildim.
Zaten dert bunlar da değil başka kadınmış. O kadını ve çocuğunu benim eve almasının tek nedeni kadının benimkinin yüzünden evden atılması olabilir. Yoksa gerçekten mi başka kimse yok koskoca şehirde ? Hadi sığınmak için aldı kadının eşyaları poşette en üstte sütyen var kırmızı bu nasıl sığınmak ?

Bunu şöyle düşünebiliriz.
Gelip bana ben aç kalıp ağaçtan erik topladım onların borcunu ödemekten diye anlattı. E karşınızda çok sevdiğiniz bir adam var ister istemez bu nasıl aile demez misiniz ?
Evet her şeyi söyledim. Haksız da değildim.
Zaten dert bunlar da değil başka kadınmış. O kadını ve çocuğunu benim eve almasının tek nedeni kadının benimkinin yüzünden evden atılması olabilir. Yoksa gerçekten mi başka kimse yok koskoca şehirde ? Hadi sığınmak için aldı kadının eşyaları poşette en üstte sütyen var kırmızı bu nasıl sığınmak ?
Keşke kadıni da videoya cekseydiniz Allahım nasıl yüzsüz insanlar var siz eve girdiniz kadın ne dedi eşiniz evde miydi ?

Keşke kadıni da videoya cekseydiniz Allahım nasıl yüzsüz insanlar var siz eve girdiniz kadın ne dedi eşiniz evde miydi ?
Kadınla eşim işteydi. Kadının çocuğu evdeydi. Çocuğa adını sordum annesinin adını sordum anladım zaten. Neden burda kalıyorsunuz dedim üvey babam evden attı dedi. Eşim de anlatırken kadını çocuğu dövdüğüne şahit oldum ondan ben gelin diye israr ettim dedi.
Tabi zamanlama çok iyi ben gidiyorum onlar dayak yiyor felan

Herkese merhaba.
Tekrar tekrar konu açmak istemiyorum ama bana birilerinin haklısın demesine ihtiyacım var. Karşıt görüşler de kabul ediyorum tabii ki.
Boşanıyorum ve eş kişisi boşanma nedeni olarak benim sürekli ailesine yapacağı maddi manevi yardımları engellememi gösteriyor.
Evet çok şeyleri battı bana yaşadıklarımı da ben biliyorum çünkü.
Örnek veriyorum; ben evlenme teklifinde hep kalpli balon istemiştim, aldı ama çok para verdi diye ağlattı beni o gün. Bunlar olurken hala yeğenim doğdu bir şey almam lazım diyordu. Buna kızıyordum. Ailesi maddi manevi yanında yoktu kıyamıyordum onu kullanmalarına ve bana batıyordu. Sonuç olarak da bütün bunları konusu açıldıkça ben de açtığım için beni boşuyor..
Acaba diyorum susabilsem devam edecek miydik eskisi gibi mutlu olabilecek miydik ? Sussaydın ya reedd biraz diyorum ama işte yaşadıklarımı da ben biliyorum.
Bana senin hiçbir şeyini eksik etmedim diyor evet etmemeye çalıştı bu doğru ama kendisini kullandırmaktan da geri kalmadı.
Bir de onun bana olan ilgisizliğinden biraz da kıskandım sanki ailesine olan ilgisini.
Hiç kocasına çok söylendiği için boşanan kadın var mı burada ?

Not: Sonradan kendisi eksikleri hep tamamlamaya çalıştı bende Allah razı olsun dedim hep ona ama ailesiyle ilgili bir şey olduğunda yine aynı tepkiyi verdim. O istedi ki kendi örtpas ettikleriyle ailesinin yapmadıklarını da unutayım ama unutamadım 🤷🏻‍♀️
Konudaki örnekte bariz hatalısın. Yeni doğum yapmış iş arkadaşına bile hediye alır insan. Yeğenine tabii ki almak ister.

Kadınla eşim işteydi. Kadının çocuğu evdeydi. Çocuğa adını sordum annesinin adını sordum anladım zaten. Neden burda kalıyorsunuz dedim üvey babam evden attı dedi. Eşim de anlatırken kadını çocuğu dövdüğüne şahit oldum ondan ben gelin diye israr ettim dedi.
Tabi zamanlama çok iyi ben gidiyorum onlar dayak yiyor felan
Rahatlığa bak ya inanamıyorum

Son yazdığıniz kısma yorum yapacağım evet doğru bir kıyas değil . Kimse eşini bu noktaya getirmemeli. Benim eşim mesela şu yazdiklarinizi bana söylese şaka yapmiyorum boşanma sebebi olur benim için . Evlilik teklifi bir kere yapılacak birseydir ömür boyunca . Eşim dediğim insan zaten beni kimseyle kıyaslamamali .
Sizin için öyle olabilir saygı duyuyorum. Bense yeğenine ne olursa olsun hediye almayı seçen birini daha cok tercih ediyorum demek ki. Kriterlerimiz farklı. Bunlar kriter meselesi ve bu kriterlere göre evlenip evlenmemeyi seçiyoruz. Konu sahibi yanlış bir evlilik yapmış.

Yeğenine değil yengeme hediye alacağım dedi aslında ve bu aralar benim için ev tutacağımız için 100 lira fazla vermemek için kavga ediyordu. Yine bu dönem abisine laf ettiği ve bana anlatıp beni doldurduğu dönemdi. Aslında ailesine olan söylenmelerim de onun bana sürekli sürekli onlar hakkında söylenmesi sonucu benim de dolmamdı.
Yengenizi sizden öne koyuyorsa zaten size cok kıymet vermemiş demek ki. Yapacak bir sey yok diğer her şey bahanesi olmus.
Bu sizi doldurma meselesine de gelince işte onlar dünya yansa bile kardeşler. Aralarına girmek bence bu yüzden yanlış. Onlar barısıyor olan size oluyor. Ben eşimin kardeşi hakkında asla olumsuz yorum yapmam. Sevmiyorsam yorum da yapmam. Eşimin kardeşi hakkında konusması ile benim konusmam duyulursa cok farklı anlaşılacak iki şey. Bence gerek yok.

Arabayı üzerime aldım. Arabanın iki kredisi var. Biri benim üzerime 6.5 onu ben ödüyorum şuan. Bir de onun üzerine vardı 5 binlik felan onu da o ödüyor. Bana yaptığı tek iyilik de bu oldu sanırım 50-60 bin de o ödeyecek. Kendi motorunu satmış kiralık motor almış neden olduğunu bilemedim sıkıştı heralde.
Ben bir şey bile sorsam deliriyor resmen benden nefret ediyor gibi davranıyor şuanda.
Dava da açıldı ama mahkeme günü daha belli değil.

Back
X