Kendimi tanıyamıyorum

Çok normal görünmemekle beraber direkt olarak bu iki uçlu bozukluktur diyemeyiz.
Hemen en yakın bir psikolog/psikiyatriye danış.
Buradan alacağın cevaplar seni yanlış yönlendirebilir.
Eğer sana bu tanı konursa zaten tedavi altına alınacaksın ve başarı oranı da yüksek. Kendini böyle motive et :)

Arkadaşlar hadi bi amme hizmeti yapayım dedim herkes aynısını sormuş;

"Ya ben de dengesizim amağ" diyenlere; arkadaşlar yalnız değilsiniz ben de çok dengesizim. Herkes dengesiz.

Psikolojik bir rahatsızlığınız olduğunuzu düşünmeniz için hayatınızın ciddi anlamda etkileniyor olması gerek.

İş kaybı gibi, okul kaybı gibi, çevre daralması gibi..

Bu arada ben cevabı yazdıktan sonra tanını gördüm. Psikologuna sıkı sıkıya tutun, umarım bir an evvel iyileşebilirsin F Firstnight

Manik dönemlerinde daha farklı daha uçuk belirtiler sergilemen gerekiyor. Bana kişilik bozukluğu olabilir gibi geldi.

çoklu kişilik bozukluğunun ilerleyen dönemlerinde kişi önceki gün kim olduğunu ve ne yaptığını bile hatırlayamayacak hale geliyomuş aramızda uzman var mı acaba? ben zaman geçtikçe böyle mi olacağım :7

Kendinize bir iyilik yapin.Derhal resim yapmaya baslayin. Ruhunuzu ani degisimlere karsi saglamlastirir. icinizde esen firtinayi tanimlar, kendinizle basa cikmanizi saglar.

İnternet üzerinden araştırma yapma. Tedavini aksatma lütfen.

Manik depresyon bu değildir. Neden yanlış yönlendiriyorsunuz? Her depresyona giren aynı hareketleri mi yapıyor asla! Psikolojik bir sorun evet. Çift karakter sorunu olabilir ama manik depresyon değil okuyun çizin azıcık yorum yapmadan.

Allahım yine ortaya çıktı sanki gitmek istiyorum

İkizler burcu musun canım benim burcumda, yükselenim de ikizler. Aynı böyleyim bigün mesela hint fakiri gibi yaşarım ertesi gün bi uyanırım sanki sabancı ailesindenim
Dizimi döve döve ağlar sonrada hiç bişey olmamış gibi güler eğlenirim
Bazen sinir krizi geçirdiğim olaylara bazen parmağım bile oynamaz
Bazende hiç bişey yokken en ufak şeyden deliririm
İntihara meyilli olduğun zamanlar içkiliyken mi oluyo? Bende hep öyle oluyoda

Kişiliğini benliğini tam bulamassin gibi canım, yardim almayi dene utanilacak sıkılacak birsey degil bu.

Tedavinize devam edin. Internette bilgi kirliligi coktur. Okuyup dengenizi daha da bozmayin lutfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…