İki gün önce trafik kazası geçirdim devrilen bir otobüsten sağ çıktım ama hala o an gözlerimin önünde yerken içerken uyurken unutamıyorum sevgilimden de ayrıldım ne yapacağımı bilmiyorum ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta ne yapmalıyım sanırım depresyona giriyorum
çooook geçmiş olsun canım yaaaa verilmiş sadakan varmış bahsettiğin süreç daha çok yeni,2 gün diyosun..biraz zaman geçmeli bunu atlatabilmen için..hatta durum baya kötüyse,psikolojik destekte alabilirsin..sevgilinle neden ayrıldın peki?
çooook geçmiş olsun canım yaaaa verilmiş sadakan varmış bahsettiğin süreç daha çok yeni,2 gün diyosun..biraz zaman geçmeli bunu atlatabilmen için..hatta durum baya kötüyse,psikolojik destekte alabilirsin..sevgilinle neden ayrıldın peki?
Ailemin istemediği biri sorunlarımız vardı ama seviyordum onu hala da seviyorum kaza gününe kadar sürükleyerek getirdim bu ilişkiyi kaza günü hastaneye gelip iki saat kaldı ve gitti bende bundan çok kırıldım bardağı taşıran son damla oldu bu sevmiyorsun beni dedim ayrılmak istiyorum kolay kolay bırakmaz beni ama ben bitirdim kendi açımdan ikisi üst üste gelince dayanamadım kazadan sonra kendimi çok yanlız hissediyorum çocuk gibi annemle uyumak istiyorum ama uyuyuncada daralıyorum ilk defa kaza geçirdim çok korktum çook hızlı bir ekilde devrildik ağrılarım var bu süreç hiç geçmeyecek gibi
ilk insanlar 4 kollu 4 bacaklı tüm uzuları bugünkünün 2 katı kadarmış , sadece kalbi tek yaratmış .
sonra onu 2 ye bölmüş , ve tüm insanlara oyalanmaları için bir neden vermiş . tüm insanlar diğer eşini aralarmış en çok ta ona ait olan kalbin yarısını .
hiç üzülmeyin ayrıldınız ama sizin kıymetinizi bilecek sizi gerçekten sevip koruyacak trafik kazası geçirip canınız yandığında hiç birşeyi umursamöadan yanınıza gelecek birini bulursunuz inşallah .
siz ondan beraber olmak istediniz , bu denli kötü bir kaza geçirdiniz ve size cevap vermediyse üzülmeyin .
öncelikle geçmiş olsun.
Ağır bir travma yaşamışsınız.Psikolog yardımı almanızı öneririm.
Terapi almazsanız çok etkilendiyseniz ileride tasıma araçlarına karsı fobiniz olusabilir.
İki gün önce trafik kazası geçirdim devrilen bir otobüsten sağ çıktım ama hala o an gözlerimin önünde yerken içerken uyurken unutamıyorum sevgilimden de ayrıldım ne yapacağımı bilmiyorum ruh gibi dolaşıyorum ortalıkta ne yapmalıyım sanırım depresyona giriyorum
Merhaba, çok geçmiş olsun. Böyle büyük travmalardan sonra ciddi streslerin yaşanması çok normal. Henüz daha 2 gün olduğunu söylemişsiniz. Fakat gene de yardım almanızda fayda var. Böyle büyük travmalardan sonra akut stres veya travma sonrası stres bozukluğu gelişebilir. Eğer yardım alma şansınız yoksa da yaşadığınız olayı mümkün olduğunca paylaşmaya çalışın. Ne kadar paylaşabiliyorsanız o kadar paylaşın ama içinizde tutmayın. İlk başlarda bu kendinizi daha kötü hissetmenize sebep olabilir ama zamanla duyarsızlaşmaya başlarsınız. Ama dediğim gibi kendinizi çok zorlamayın. Tekrar geçmiş olsun.