Kendimi tutamıyorum mm yardım

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
Kızlar şimdi biraz özet geçmek istiyorum ben sevgilimden ayrılalı 3 ay oluyor. Belalı bir tipti. Çok çektirdi Allah var şimdi. Mutlu da ediyordu yeri geldiğinde veya ben öyle sanıyordum bilemicem. Neyse gelişen kavgalar millete rezil etme hakaret tehdit şantaj yüzünden şikayetçi olduk mahkemeye az bir zaman kaldı. Buraya kadar herşey çözülecek gibi. Çözülemeyen birşey var ama. Kimseye açıklayamıyorum. Kendisi şuan bir kızla bir buçuk aydır ilişki yaşıyor ve yüzük takmışlar baya yani. Şimdi diyorum kendi kendime madem bir ay sonra böyle olacaktı ne diye çektirdin adam gibi uzaktan sevseydin unutsaydın felan. İçime oturdu ne kadar da nefret etsem kin gutsem değişik hissediyorum. Saat başı sosyal medya hesaplarını kontrol ediyorum o kızla resimlerine bakıyorum. Kendimi stalklamaktan alamıyorum. Bağımlılık oldu hesaplarını kontrol etmesem eksik hissediyorum. Yüzünü görsem yüzüne tükürürüm ama gel gelelim durum böyle. Napcam ben

kendini tutmasını bileceksin cnm

bence sinirini çıkaramamışsın o yüzden böyle ağzına geleni saysan için soğur ama bence yapma bi süre sonra geçiyor sinir kendini başka şeylerle meşgul et.

Ben anlamıyorum burdaki bir çok konu sahibini ayrılıyor ama yakasınıda adamdan kurtarmak istemiyor bir ilişki ya biterrr ya devam eder..
arkanıza bakaa bakaa bir hal oluyorsunuz

Bu tavsiyeyle olacak iş değil.

Tamamen sizin üstesinden gelebileceğiniz bir durum, biz ne desek boş.

Yoksa iş bize kalsa... Ben bana o kadar çektiren bir adamın kimle ne yaşadığıyla hiç ilgilenmem, denk gelir görürsem filan da en fazla o kıza acıdığımdan bakarım resimlerine.

Ama siz en başında böyle düşünen biri olsaydınız ne o tepenize çıkabilirdi ne de siz bunca yaşanan şeyden sonra kendinize hakim olabilmek için öneri isterdiniz.

Bundan sonraki ilişkinizde diyelim artık, prim vermeyin böylelerine.

Klasik bir duygu. Birinden ayrildigimizda hep bizden daha fazla mutsuz olsun, bizden daha fazla aci ceksin, bizden daha fazla donmek istesin deriz ama genelde tam tersi olur o daha mutlu olur baskasini bulur vs vs.

Yapacagin sey butun sosyal medya hesaplarini kapatmak. Ilk bi kac gun zordur o yuzden kafani baska seylerle mesgul etmen gerek. Zamanla onun yasadigini sen bile unutursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…